folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder AKP Den Sonra Gelinen Nokta ! Bugun Olanlar ...

AKP Den Sonra Gelinen Nokta ! Bugun Olanlar ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

Asosyal bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:
    ADL icin dokuman ariyordum . sagol buda asosyal adindaki arkadasa http://www.osmanli700.gen.tr/tr_images/album/foto01.jpg resimdeki sahsiyet bir yeniceri(devsirme) . rus ve bulgarlara esir dusuyor ve idamdan once son namazini kiliyor . Arap devsirmeleri ne zamandir yenicerilere laf edecek safaya geldi ?

adam kendi cezane namazını kılıyor. gel gelelim ki savunma mekanızması ile kastınız bu konu ile alakasız resimler ise eğer sizin metabolizma infilağın eşiğine gelmiş gidin boş bir arsaya sağa sola zarar vermeyin. işinize gelince dini en az akp kadar iyi kullanabiliyorsunuz taktir ettim. yeniçeriler sırf hakettikleri parayı alamadıkları için isyan çıkartan ve 1826 da 2. mahmud tarafından ortadan kaldırılan arkadaşlar değil mi? bumu bana atalarımız diye gösterdiklerin gel gelelim ki bunların çoğu çocukken çoğunluğu hristiyan ailelerden vergi mahiyetinde alınıp yetiştirilen kişilerdi.

benim din propagandasi yaptigimi gordunmu hic forumda bana yine atip tutuyorsun ! benim dinim kendime , seninki sana. ahirette senin dinin mi beni kurataracak veya benimkimi seni ?

herneyse !

yeniceriler dagildi ama surekli var oldular. devsirme dedigin icin o resmi koydum ! devsirme dediginiz insanlarin bile sizden daha fazla onuru vardi ! bu arada yeni cerilerin para ve odullerinin alamamasinin kurd ve araplarinda ocaklara alinma tarihi ile arasinda baya yakin bi zaman var. kurd ve araplardan yenilen bir baska kazik.  suclu yeniceriler ilan edildi.  yeniceriler icin arastir, ailelerinden zorla alinmalarina ragmen , osmanli icin en onde giden askerlerdi . 200 yil boyunca dunyadaki en seckin birliklerdi ...

yemişim senin tarih bilgini (: yeniçeriler ailelerinden zorla alınıyordu öyle mi? ellerinden çocukları alınan aileler bu duruma çokkk seviniyordu neden mi çünkü en kral hayatı yaşıyordular sadece savaşçı olarak değil politika vs. herşey'de kendilerine yer veriliyordu aileler bu durumdan pek memnundular. tarihi yeniden yazıyorsun farkındamısın?

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

Asosyal bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:
    ADL icin dokuman ariyordum . sagol buda asosyal adindaki arkadasa http://www.osmanli700.gen.tr/tr_images/album/foto01.jpg resimdeki sahsiyet bir yeniceri(devsirme) . rus ve bulgarlara esir dusuyor ve idamdan once son namazini kiliyor . Arap devsirmeleri ne zamandir yenicerilere laf edecek safaya geldi ?

adam kendi cezane namazını kılıyor. gel gelelim ki savunma mekanızması ile kastınız bu konu ile alakasız resimler ise eğer sizin metabolizma infilağın eşiğine gelmiş gidin boş bir arsaya sağa sola zarar vermeyin. işinize gelince dini en az akp kadar iyi kullanabiliyorsunuz taktir ettim. yeniçeriler sırf hakettikleri parayı alamadıkları için isyan çıkartan ve 1826 da 2. mahmud tarafından ortadan kaldırılan arkadaşlar değil mi? bumu bana atalarımız diye gösterdiklerin gel gelelim ki bunların çoğu çocukken çoğunluğu hristiyan ailelerden vergi mahiyetinde alınıp yetiştirilen kişilerdi.

benim din propagandasi yaptigimi gordunmu hic forumda bana yine atip tutuyorsun ! benim dinim kendime , seninki sana. ahirette senin dinin mi beni kurataracak veya benimkimi seni ?

herneyse !

yeniceriler dagildi ama surekli var oldular. devsirme dedigin icin o resmi koydum ! devsirme dediginiz insanlarin bile sizden daha fazla onuru vardi ! bu arada yeni cerilerin para ve odullerinin alamamasinin kurd ve araplarinda ocaklara alinma tarihi ile arasinda baya yakin bi zaman var. kurd ve araplardan yenilen bir baska kazik.  suclu yeniceriler ilan edildi.  yeniceriler icin arastir, ailelerinden zorla alinmalarina ragmen , osmanli icin en onde giden askerlerdi . 200 yil boyunca dunyadaki en seckin birliklerdi ...

yemişim senin tarih bilgini (: yeniçeriler ailelerinden zorla alınıyordu öyle mi? ellerinden çocukları alınan aileler bu duruma çokkk seviniyordu neden mi çünkü en kral hayatı yaşıyordular sadece savaşçı olarak değil politika vs. herşey'de kendilerine yer veriliyordu aileler bu durumdan pek memnundular. tarihi yeniden yazıyorsun farkındamısın?

sen harbi suzme asosyalsin .

la sen kendi oz evladini para,mal mulk karsiliginda satarmisin ?

tarihi ogren sonra yorum yap . ats30 nerde , senin siracin daha gelmedi . onu bekliyorum , sanirim aramizda degil . o da katilsa ikiye bir da iyi sinerji olusur . seninle sinerji olusturamiyoruz , hep kesik kesil volt geliyor ... kaynak dengeli beslenemiyor belli ki :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Asosyal arkadaşım İstanbul a yolun düşerse Topkapı sarayına mutlaka git.arşivleri zorla mutlaka istediğin yerlere ulaşırsın.O sarayın öyle güzel bir yetkilisi var onunla tanış.ismini vereyim.İlber Ortaylı.onun ağzından çıkanları ses kayıt cihazına kaydet.ama beynine kesinlikle işle.Ve asla eksik bilgilerinle sokak sohbetlerine girme.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

resim balkan savaşları zamanından.ki balkan savaşının dönemi 1910'lara falan denk gelir.yeniçerilerin yok edilmeside 1800lü yıllardır.yani resimdeki elemanın bir yeniçeri olması imkansız.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

internetteokuduğum bir yazıyı aktarayım ;

Ey Türk gençliği !
    Birinci görevin Türk bağımsızlığını ve Türk Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar korumak ve savunmaktır. Var oluşunun ve geleceğinin tek dayanağı işte budur. Bu dayanak senin en değerli hazinendir. Gelecekte de seni bu hazineden yoksun bırakmak isteyecek; içerde ihaleci medya, satılmış aydınlar, gezeteciler, televizyon kanalları, holding sahipleri, politikacılar; dışarda da ABD ve AB gibi emperyalist güçler yada onların maşaları olan Papadopulos, Barzani gibi düşmanların olacaktır. Bir gün, bağımsızlık ve Cumhuriyet'i savunmak zorunda kalırsan bu göreve atılmak için içinde bulunacağın olanakları ve koşulları hiç düşünmeyeceksin. Bu olanak ve koşullar çok elverişsiz bir şekilde de karşına çıkabilir. Bağımsızlığına ve Cumhuriyet'ine kastedecek düşmanlar, 2. Dünya savaşında Japonya'ya Atom Bombası atarak yüzbinlerce sivili öldüren ABD gibi, bütün dünyada eşi görülmemiş (!) bir galibiyetin sahibi olabilirler. Zorla ve hile ile, yada iktidarına ABD/AB tarafından verilen şartlı desteği devam ettirmek isteyen hükümetler yüzünden yüce vatanımızın bütün kaleleri ele geçirilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, Kuşadası Limanı ve Galata Port Müslüman Filistinlileri perişan eden Israil'in bir vatandaşına pazarlanmış, cep telefonu ve Telekom gibi ülke güvenliği için stratejik öneme sahip iletişim şirketleri ile ulusal bankalarının çoğunluğu ülkemizi parçalamak için fırsat kollayan batılı emperyalistlerin kontrolündeki yabancı şirketlere ve hatta bizden toprak talebi olan Yunanistana ait bankalara satılmış, üstelik bu yüzden zaten milyarlarca dolar dış borcu olan ülkenizden her sene bu şirketlerin karı olan 10-15 milyar doları daha çıkartacak bir ekonomik düzen kurulmuş, ülkenin 80 yıllık dış borcu 5 yılda 2 katına çıkarılmış, bütün orduları dağıtılmış, ileride bir gün gizli şeriatçıları iktidara taşıyacak ortamı hazırlayan ABD destekli gerici 12 Eylül darbesi yapılmış, Kıbrıs'ın kaderi Rumlara teslim edilmiş, memleketin her köşesi fillen işgal edilmiş veya daha acısı Filistin'de İsrail devletinin nasıl kurulduğu apaçık ortada iken bazı stratejik bölgelerde topraklar yabancılara para karşılığı satılmış olabilir.

Bütün bunlardan daha üzücü ve vahim olanı, -tesadüf bu ya - Irak savaşının hemen öncesinde, ABD kontrolündeki uluslararası para finansörleri tarafından tetiklenen mali kriz sonucu, ve biraz da şans eseri iktidara gelenler gaflet, dalalet ve hatta Cumhuriyet ilkelerine ihanet içinde, demokrasinin temel direği olan laikliği yıpratmak ve üstelik demokrasi palavraları ile bütün cumhuriyetçi kurumları ele geçirmek için elinden geleni yapıyor olabilirler. Üstelik bu iktidar sahipleri kişisel çıkarlarını, hali hazırda komşumuz Müslüman Irak'ı işgal etmiş ve parçalamış bulunan emperyalistlerin baş lideri Bush'un Büyük Ortadoğu Projesi gibi siyasi emeleri ile birleştirmiş olabilirler. Millet eğitimsiz, işsiz, aç ve yoksul bırakılmış; iftar çadırlarında uzun kuyruklar oluşturacak, oy karşılığı belediyelerden odun kömür dilenecek kadar acınacak bir duruma düşürülmüş olabilir.

Ey bu günümüzün Türk evladı ! İşte bu durumda, bu koşullarda bile görevin Türk bağımsizlığını ve laik, demokratik halkçı Türkiye Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Bütün aydınlar (!), DTP'liler, Ahmet Türk'ler Kürtçülüğün daniskasını yapıyor, IRKÇILIĞIN alasını yapıyor kimse birşey demiyor da; bizim Türkçülüğümüz mü zorlarına gidiyor, ırkçılık oluyor !!! Türkçülük dediğimiz de, turanı falan geçtim o tarafa bakan yok, vatanın birliği, bütünlüğü ve "Ne mutlu Türküm diyene"den ibaret; bu bile milletin zoruna gidiyor arkadaş....

Blue Screen of Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Ne güzel söyledin ...

Ben Çözümü biliyorum;

Tüm Kürtleri öldürün bi daha sorun çıkmaz.. ..............

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

Asosyal bunu yazdı:

ne gelirse bu ülke'ye içinden gelir devşirme kahpenin piçinden gelir (necip fazıl) bu söz'e hastayım arkadaş bu ülke'ye en büyük zarar'ı bulgaristan vb. ülkelerden gelip ben türk'üm ulaynnn herkesi öldürelim diyip başımıza nice dert keder açan devşirmeler vermiştir. bu'da benim görüşüm? batmaz umarım

afedersin anlamadım ne demek istediğini

kime ne demek istiyosun?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek

uzun uzuzn yazmaya hic gerek yok..

AKEPEDEN sonra gelinen nokta : acın tvyi izleyin haberleri.. iste gelinen nokta bu...

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

borsa 14bin den 58bine çıktı mesela ama işsizlikteki artık ve maaşlardaki azalma 7 yıl önce tahmin edilemeyecek boyutlarda , geçinememek normal insanların sıradan bir durumu olurken bir takım yeni nesil zenginlerde paranın öte yandan mınakoymuş durumda.

anlı şanlı türk ordusu , elinde silahıyla anıra anıra gezen teröriste tokat bile atamaz duruma geldi ayrıca dünyanın en pahalı elektrik, gaz, benzin ve iletişimi de bizde "hamdolsun"

türk devleti , ergenekon terör örgütü denilip tasviye edilmek üzere, türk milleti atalarının topraklarında yurtsuz  , başsız biçare kalırken bu topraklarda herrenk ve dilden gavur fink atarak zengin olmakta - neymiş globalleştik

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 7683 Toplam Mesaj: 59