AKP "İşte Yeni Türkiye" Şarkısından ‘Atam İzindeyiz’ Bölümünü Çıkarttı Mı?
-
Ruhkanseri aßla İnterneti Hızlandurcam dese sen vermezmiydin oy :P ?
-
Boş atan top olsun.Belirleyin bir parti verin aq.Eğer boş atıpta akp yine başa diye şikayet edenin aq!
-
cem uzanı dışişleri bakanı yada cumhurbaşkanı yapmak lazım.
reis-i cumhur olursa pek bi zararı olmaz bi sik yemez oturur orda :)
dış işleri bakanı olursa da diğer devletleri bitirir rahata ereriz
-
+1 amele (: Görev verceksin git nokia yı falan dolandır gel die :D dsada
-
Yetti bu AKP aq..
her hareketi gerginlik yaratıyor,inselerde rahatlasak aq
-
Bu sene ilk defa kullanacam akp nin aq chp desen sevmem sola kayıyo götler dyp anap işim olmaz geriye tek çare ya MHP yada GP belkide tkp :P
-
ulen peder bi yaş küçük yazdırmış oy kullanamıcam kullanabilsem oyum MHP ye
-
ydp ye verelim bence, yani anap ve dyp nin birleşmiş hali , mumcu yu herkes kötülüyor ama , 2002 seçimlerinde , mumcu akp den eğtim bakanı olarak seçildi,
admın beleş kitaip projesini ed o çıkardı , sora iyi işler yapacağını anlayınca akp attı kültür bakanlığına , sora tayyipe bi el hareketi yaptı mumcu abimiz :D sora şutlandı.
ağarda fena biri değil , yani tayyipden kötü olamaz
kısacası , Yeni Demokrat Parti
oyumu vereceğim parti , sizde düşünün derim, propaganda olarak anlaşımasın bu benim şahsi görüşüm , daha iyisi varsa onlara verelim oyumuzu
-
ya abi komunist parti, milliyetçi hareket partisi, genç parti, zik parti, fare parti fark etmez.Kime kimin oy verceği fark etmez.Topluca kim kime oy vericek.
Kusura bakmayın ama akpyi düşürmek için chp şart.Deniz baykal ne yaptı diyener var.Soruyorum başa ne zaman gledi ki ne yaptığını göreceksiniz.Bende istemiyorum oy kullana bilseydim GP ye vericektim koyu bir hayranıyım elemanın.Ama sonuçta haksızlık olmayacak.Cem uzan ülkeyi satar, deniz baykal ne yaptı , x kişi napabilcek vs.. diyorsunuz peki ne zamna başa geldi de bunlar ülkeyi satta, diğeri hiç birşey yapmadan oturdu?İşte buna ön yargı derler.
Bir kişinin en büyük düşmanı ön yargıdır.Ön yargı olduğu sürece yeniliklere açık olamayız.
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------Ruhkanseri aßla İnterneti Hızlandurcam dese sen vermezmiydin oy :P ?
-----------------------------
zaten seytan dıyo gıt anasını satım bızım antep ın hukumet konagının onune merkeze yırtın dur devlet devlet kendımızı kaybedıyoruz nereye gıdıyoruz boyle dıye yırtın bagır cagır parcala kendını sonra çatla öl sende kurtul onlarda kurtulsun ben sonumu boyle goruyorumbazen bogazım dugumlenıyo sabaha kadar dusunup nolcak bole napsak da duzeltmeye katkıda bulunsak dıye sonra ısın ıcınden cıkamıyorum oturup aglıyorum :)
bazende dıyorum dallama gıbı cık tek basına mal mal savas ılanı et oldursunler benı pisi pisine kursuna dızsınler belkı ole dıner yuregımın sancısı ...