folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder AKP "İşte Yeni Türkiye" Şarkısından ‘Atam İzindeyiz’ Bölümünü Çıkarttı Mı?

AKP "İşte Yeni Türkiye" Şarkısından ‘Atam İzindeyiz’ Bölümünü Çıkarttı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    yok abi çıkarmadılar ama olsun şarkının hakkını almadan yayınlamışlar ... ulaan akp, amk oldun heeaa

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    bu tür tartışmaları anlamıyorm.olaya bak akp den makas iddası.atam izindeyiz bölümünün çıkarıldığı iddaa edilio.
    e a.k miting ortada herşey ortada.adamlar ya çıkarmıştır ya çıkarmamıştır bunun iddaası bilmem nesi ne anlamıom

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------
    Marşta Atatürk sansürü yok
    Işın Karaca kendisinin seslendirdiği “İşte Yeni Türkiye” marşında sansür olmadığı ortaya çıktı.

16.05.2007 19:24

ERZURUM’da AKP’nin mitinge dönüşen, açılış törenlerinde, Işın Karaca’nın seslendirdiği “İşte Yeni Türkiye” marşın' dan 'Atam İzindeyiz'e makas iddiasının doğru olmadığı HABERTÜRK TV'DE Saynur Tezel'in hazırlayıp sunduğu BUGÜN programında ortaya çıktı. 

İŞTE AK PARTİ'NİN ERZURUM'DA 
    KULLANDIĞI VE SANSÜRLENDİ DENİLEN MARŞ

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Olayın aslı buymuş haber linki için: http://www.haberturk.com/haber.asp?id=23240&cat=110&dt=2007/05/16

yok abı baksana bırı kufur edıyo bırı bilmem ne dıyo adam bes dakka arastırmadan konusuyo ne dım

gün olur devran doner allah kımsenın hakkını kımsede bırakmaz o yuzden emın olmadıgınız bısey hakkında kesınlıkle kesın konusmayınız cunku konustugunuz kısının sıze hakkı gecer ve hesap gunu geldıgınde bu hakkı odemek zorunda kalırsınız  orda tbt kurtaramaz sızı solım:)selamlar

holi hoca orda :)lan git ne tbt sı uzakdur lan benden  der solım:)

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ynr_krd
    ynr_krd's avatar
    Erkek
    way be AKP ordudan sonra milliyetçileri de karşısına aldı. iyi olan kazansın

krdynr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    seçim arefesine girdi ya millet kime bok atarsak yararı var dio herkesi karalamaya çalışıolar ama gerçek ortaya çıktı işte ayrıca akp yolsuzluk falan yapmaz. chp den iyi kimse yapamaz o işi hortumladıkları bankalar ortada

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

ya abi komunist parti, milliyetçi hareket partisi, genç parti, zik parti, fare parti fark etmez.Kime kimin oy verceği fark etmez.Topluca kim kime oy vericek.

Kusura bakmayın ama akpyi düşürmek için chp şart.Deniz baykal ne yaptı diyener var.Soruyorum başa ne zaman gledi ki ne yaptığını göreceksiniz.Bende istemiyorum oy kullana bilseydim GP ye vericektim koyu bir hayranıyım elemanın.Ama sonuçta haksızlık olmayacak.Cem uzan ülkeyi satar, deniz baykal ne yaptı , x kişi napabilcek vs.. diyorsunuz peki ne zamna başa geldi de bunlar ülkeyi satta, diğeri hiç birşey yapmadan oturdu?İşte buna ön yargı derler.

Bir kişinin en büyük düşmanı ön yargıdır.Ön yargı olduğu sürece yeniliklere açık olamayız.

Sana şu açıdan katılmıyorum.
    Cem uzan ülkeyi satabilir diyoruz bence bu adam satar çünkü amerikayı dolandırdı bir sürü insanın kontürünü yedi imar bankasında onbinlerce insanın parası gitti ailesi kaçtı ben bu adamın neyine güveneyim ki ?

evet haklısın Baykal başa gelmedi ama muhalefet yaptığında ben şunu hissettim akp nin olumlu yaptığı şeylerde asla destek vermedi sırf muhalefet olsun diye muhalefet yaptı bu ülkenin ileriye gitmesi için kaç girişim yaptı ki ?

AKP Atatürk izinden gitmiyo diyosunuz bence Bu ülkede iki şey hep sömürüldü 1.Atatürkçülük 2.Din üzerinden siyaset dikkatli bakarsanız AKP asla bunu yapmadı ben AKP nin hiçbir mitinginde Atatürkün düşüncelerine aykırı bir düşünce izlenimine kapılmadım adamlar ülkenin gelişmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.Şeriat gelecek diyenler fln var soruyorum sizce bunun mümkünatı varmıdır? Bence yoktur sırf oy kaygısı yüzünden çıkan şeyler bunlar ama emin olun ki halk zaten seçimini 22 temmuzda yapacaktır.

Evet adamlar amerika yandaşı buna karşıyım ama bundan önceki hangi hükümet ABD ile ilişkiyi kesmeye kalktıysa alaşağı edildi bkz.Erbakan,Ecevit,Özal...
    AKP ise bu yanlışları  yapmadı yapmamaları gerekir Türkiye bu yanlış siyasetler yüzünden gaza gelmeler yüzünden hiçbir mesafe alamamıştır.

AKP en azından ülkede istikrar sağlamış durumda bu ülke 2002 yılında ekonomisi nasıldı şimdi nasıl birazcık gözlemleyin arkadaşlar ve sağduyulu olun yanlışları olsada şu anki en iyi parti AKP dir. 

işte öyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

O bölümü çıkarsalarda çıkarmasalarda sorun deil.. İzinsiz sölemelerinide geç.. Bunların zihniyetide sorun.. Bazı ark. hala Şeriate yönelik birşey görmeidk diyorlar Muhtırayı kafasına kim yedi acaba.. At gözlükleri oldukca Cem uzanda oy alır RTE de..

Toplam Hit: 5619 Toplam Mesaj: 38