folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Kitapları Beles Daatıyo Dimi?? Yiyinsiz Bunu

Akp Kitapları Beles Daatıyo Dimi?? Yiyinsiz Bunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

arkadaşlar şimdi benim koy ogretmeni olan bi kac arkadaşım var bunnarla gecen gun bulustuk konusuoruz konu beleş kitapdan acıldı ve bana cok kotu bi gercekden bahsettiler akp ozele verdi kitap olayını parasınıda verdiler ama kitaplar sadece merkeze dağıtılıor eğer arkadaşınız varsa bu konuda sorun !! akp nin yapdıgı salaklıkdır ozeli git şıkıstır kardeşim madem okdar ilgilisin hem devlet kazık yiyor hem insalar yanlıs yonlendirilior koylerde sizin cokcuklarınız benim kardeşlerim kitapsız artık şu akp ye höt demek lazım gelir bence !!!

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Olayın kötü tarafına bakmaya ne kadar meraklısınız a.q eskiden M.E.B. 10 ytl lik kitapları size geçirdiğinde bişey demiyodunuz kitaplar bikaç yıldır beleş türk tarihinde ne zaman böle bi olay oldu a.q.:D:D kardeşinin elindeki kitapları bile devlet veriyo beleşe :))))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    adam kitaba bastırıyo sanki resmini bi kağıda ii ve başarılı seneler yazıyo okadar sonra o kağıdı naparsan yap kitaba basılı değilki.

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1926 dan 1939 yılına kadar ortaokulu devlet okutuyordu kıyafet+kitap masrafları devlet karşılıyordu..Halk içindi herşey..halkçıydık ama ismet zikti..sonra adnan zikti..sonra erim..sonra evren..özal...teayyip..gelen vurdu giden vurdu...Bu arada meb in dağıttığı kitapların içeriği çok zayıf kardeşiniz falan varsa bakın bi kitaplarına...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

1926 dan 1939 yılına kadar ortaokulu devlet okutuyordu kıyafet+kitap masrafları devlet karşılıyordu..Halk içindi herşey..halkçıydık ama ismet zikti..sonra adnan zikti..sonra erim..sonra evren..özal...teayyip..gelen vurdu giden vurdu...Bu arada meb in dağıttığı kitapların içeriği çok zayıf kardeşiniz falan varsa bakın bi kitaplarına...

hocam doğru söylüyonda o zamanlar türkiyenin nüfüsü 20 milyondu şimdi 20 milyon öğrenci var devlet hangi birini okutsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yaw hunturk hacı olm akıllı ol yaw...o zaman 20 milyon insan vardı ekonomide küçüktü...şimdi ekonomi büyüdü nufusta büyüdü ama adam gibi ekonomik program ve siyaset olmadığı için eğitim sıfır..b.u kadar devletçi olmauyın a.q biraz eleştirmeyide bilin...devlet bizi zikse azmış zikebilirmi dicez...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    japonyada adamlar çocuğu alıyo hangi işe yatkınsa ona göre eğtim veriliyo bizde adam turizm lisesinde okuyo aşçı olcak 1. sınıfta fizikten kalıyo bu adam yemekleri fizik kimya çözerekmi yapacak.eğitim sistemi kötü halada kötüye gidiyo.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

yaw hunturk hacı olm akıllı ol yaw...o zaman 20 milyon insan vardı ekonomide küçüktü...şimdi ekonomi büyüdü nufusta büyüdü ama adam gibi ekonomik program ve siyaset olmadığı için eğitim sıfır..b.u kadar devletçi olmauyın a.q biraz eleştirmeyide bilin...devlet bizi zikse azmış zikebilirmi dicez...

kompüterkurt ekonominin büyüdüğünü kim söledi şu ana kadar değişen tek şey nüfus artışı :)) habire çoğalıyoz a.q :)) birazda milletimizde bi sorun var
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kardeşim bundan önceki devlette kitaplar ücretsiz midi ? hayır o zaman sende eski devlet varmış gibi düşün git kendi paranla al.

artık şu siyaset meselelerini abartmayın beyler

Zimbabwe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

ya arkadaşım sorunu anlatamadım galiba guzel olan bi yontemin işleyemeyişi asıl sorun bu bu arada ulan lord x max ne adasın heaa :D kotu tarafmış olm ii tarafımı varki mk şehirmerkezindekiler zaten bi şekilde alıordu ole yada bole asıl sorun koylerdeydi bu olay koyler için yapıldı ama koyler dısında herkez faydalandı anlatabiliormuyum??

NesTo | same shit diffirent asshole
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    sipidik bunu yazdı:

ya arkadaşım sorunu anlatamadım galiba guzel olan bi yontemin işleyemeyişi asıl sorun bu bu arada ulan lord x max ne adasın heaa :D kotu tarafmış olm ii tarafımı varki mk şehirmerkezindekiler zaten bi şekilde alıordu ole yada bole asıl sorun koylerdeydi bu olay koyler için yapıldı ama koyler dısında herkez faydalandı anlatabiliormuyum??

ulee bende allahın bi dağındayım bizim buranın köylerine de kitap dağıtıldığını biliyorum :))
Toplam Hit: 6943 Toplam Mesaj: 24