folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Kitapları Beles Daatıyo Dimi?? Yiyinsiz Bunu

Akp Kitapları Beles Daatıyo Dimi?? Yiyinsiz Bunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

bence okutmaktan çok sistemi değiştirsin.Kaç seneden beri gelen sistemi zikti giden zikti sonuç?

Sonuç mu gayet basit okulu sevmeyip,zorla giden öğrenciler.İşte sonuç budur.Şunu düşünün Türkiye'yi sevmiyor adam ama zorla Türkiyede tutuyorlar.Şimdi okulu sevdirtmek ona göre bişeyler yapmak varken kitap derseniz saçma olur.

Söyleyin kaçınız eski bilgilerin büyük kısmını hatırlıyor?İşte sırf ezber olmaz.Adamlar abd'de kurbağanın solunum yapısını inceliyor.Kurbağa getirip kesiyorlar yok ipisi bağırsağını inceliyor.Bizde kurbağanın 5 memesi var 7 odacıklı kalbi birde ibneler suda nefes alır bitti.Yarın burdan sorumlusunuz.Şimdi saçmalığa bakın.

Ayrıca saçmalık o kadar büyük boyuttaki bu sitede hack bilen 15 yaşındaki eleman bilgisayar mühendisinden daha çok şey biliyor.Ee şimdi bu sistem mi adaletmi?Önce sistemi değiştirecek babayiğit çıkacak sonra kitab mevzusuna geliriz..

sistemi değiştirsin ? dimi diyorsun peki kardeşim sen değiştirsin diyorsun öyle bilmişlik yapiyosun sanki onlar bunu düşünemiyor dimi söyle kardeş hadi nasıl bi sistem yapardın ? çok merak ediyorum ?

çocuk okulu sevmiyorsa la bunda devletin ne suçu var anlamıyorum kardeşim adamın içinde olacak bu okuma aşkı ayrıca öğretmenler ipne olmayacak sevdirecek devlet ne yapsın buna ? devlete bok atmak için her yolu deniyorsunuz ama sonra sap gibi kalıyorsunuz çünkü sadece lafla peynir gemisi yürütmeye çalışan bir zihniyetsiniz icraat desen yine yok ?

sen ortaokulda okumadınmı fen bilgisini ? kardeşim adam kurbağayı incelese ne olacak onu bilim adamı veya hayvanlarla ilgilenen kişiler inceler bi kere biraz kafayı çalıştır çocuğa hiç o yaşta o inceletilir mi ? ayrıca bu nerde inceliyorlarmış yurt dışında merak ediyorum haa amerikayı felan da gözünüzde öyle büyütmeyin orası tamamen beyin göçü kendi içinden çıkan kaç bilim adamı var?

sitede 15 yaşındaki hack bilen eleman sadece bildiğini zanneder :) bilgisayar mühendisler salaksa hacker olurlar ama adamlar iş güç sahibi para kazanıyorlar bence hackerlar boş insanlardır (yanlış anlamayın boş beleş insan anlamında demiyorum ) yani sırf eğlence hobi için yapılan bişeydir.bilgisayar mühendisi salaksa bu işlerle uğraşır? örnek verelim holyone abimiz adam bilgisayar mühendisi olacak ben çok eminimki o da artık bu işlerden para kazanılmayacağı ve boş işler olduğunu biliyor aksini iddia ederse sözüm yok ama bence öyle.

bence 15 yaşındaki çocuğa hack öğretmeyi değilde onu bilgisayarın daha güzel yönlerinde eğitsek daha güzel olacak

haa ayrıca o devletin sevmediğiniz yanından bi kaç örnek veriyim tayyip erdoğan bir çok okula bilgisayar kampanyasıyla bilgisayar sahibi yaptı eskiden kaç okulda bilgisayar vardı ? şimdi ise bir çok okulda var ama siz bunları görmessiniz hep yanlış şeyleri bulmaya çalışırsınız ama bulamadığınızda gayet açık

şimdi ben arkadaşlara soruyorum mantığınızın sesini dinleyin ve söyleyin bu adam neyi kötü yaptı yaw ? el insaf adam tamam 4-4 lük değil ama en azından diğerlerinden 1000 kat iyi ama size iylik yaramıyorki...

işte öyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    bize geçsin ama devletimize geçmesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    Lord_x_max bunu yazdı:

sipidik bunu yazdı:

ya arkadaşım sorunu anlatamadım galiba guzel olan bi yontemin işleyemeyişi asıl sorun bu bu arada ulan lord x max ne adasın heaa :D kotu tarafmış olm ii tarafımı varki mk şehirmerkezindekiler zaten bi şekilde alıordu ole yada bole asıl sorun koylerdeydi bu olay koyler için yapıldı ama koyler dısında herkez faydalandı anlatabiliormuyum??

ulee bende allahın bi dağındayım bizim buranın köylerine de kitap dağıtıldığını biliyorum :))

la oğlum ben sana hiç bi koye gitmior dedimmi atıyorum bi koye 50 tane ogrenci var 10 tanesinde kitap yoq veya hiç kimseye gelmediide oluor işin acaip tarafı tamam biz alalım diorsun ama piyasada bunu satan kitapcı da yoq mk napcan peki sen??

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuaLLim
    MuaLLim's avatar
    Erkek
    yahu kardeşim yapmayın ben mardinin bi köyünde ogretmenim ve emin olun fazlasıyla geldi enim okula kitap.. ne o oyle koylere verilmiyor muhabbeti .. belki onun koyune gelmemiş olabilir.. bu demek değilki tüm koylere verilmiyor.. hatta bize milli egitimden yazı geldi eger eksik kitaplarınız varsa yazı gonderin eksiklerinizi tamamlayalım diye.. bedaca kitap dagıtıyor değilmi yiyin siz falan hikaye .. gercekten dagıtılıyor o kitaplar ... bu arada benim köy öyle merkezde falan değil mardinin en kötü ilçesi denilen bi yerin köyü

Reason
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanaN
    CanaN's avatar
    Dişi
    Akp koyım bana bıse olmasın dicemde nasıl koyucam onu bılmıorum !! yerıme bırınız yaparsınız artık cınsıyet uymuo olm

Holyone bizi discoya götürrrr !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

MuaLLim bunu yazdı:

yahu kardeşim yapmayın ben mardinin bi köyünde ogretmenim ve emin olun fazlasıyla geldi enim okula kitap.. ne o oyle koylere verilmiyor muhabbeti .. belki onun koyune gelmemiş olabilir.. bu demek değilki tüm koylere verilmiyor.. hatta bize milli egitimden yazı geldi eger eksik kitaplarınız varsa yazı gonderin eksiklerinizi tamamlayalım diye.. bedaca kitap dagıtıyor değilmi yiyin siz falan hikaye .. gercekten dagıtılıyor o kitaplar ... bu arada benim köy öyle merkezde falan değil mardinin en kötü ilçesi denilen bi yerin köyü

yukardaki yazımı okudun demi?? bu sefer oku bide sindir ogretmen olmuşsun okudugunu anlicak sewiyeye gelmemişin ben dedimmi akp her koye her okula kitap vermior dedimmi herkez kitapsız???

bu arada deli_manyak yardın beni muhahahaha müsadenle bu kutsal gorevi ben devralayım..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

bana ne kardeşim sistemden.Ben eleştirme yaparım.Ben kendi görüşümü savunurum eğer biri bi bok olduğunu söyleyip ünüverste mezunu olmadan başa gelirse ve daha kendi ülkesinin marşını bilmeyen adamları bakan yaparsa sonrada böyle sistem çıkar.Bu sisteme karşıyım buna karşıyım yeri geldiğindede Türkiye için el ele Türkiye için dönüp domal derler.

1-Okul sisteminde salakça ezeberci sistem olmaayacak uygulamalı e artık bununda nasıl olcağını anlarsın uygulamalşı kurbağa örneği gibi.

2-Bakanını devlet adamlarını kendine göre seçiceksin.

Ayrıca bilgisayar almakla bişey olunmuyor.Bu adamlar o kadar zeki ki internetten bedava ders kampanyası başlatacaktı.Ama durumu iyi olmayanın pcyi nasıl alacak yada neti nasıl bağlayacak gibi sorularını düşünemedi.

Eğer pc alacaksan  ujnutmaki bu öğrencilerden her biri haftada en fazla 2 ders saati pc başında geçirir ve muhtemelen oyun oynar.

15 yaşındaki bişeyler diyorsun sana soruyorum bilgisayar müendisi ne kadar şey bilir?şimdi düşün bunu 15 yaşında biri bilgisayar mühendisi olcak bu adam tarihten,biyolojiden,dinden,kimyadan kalırsa işte burda sorun vardır bunların hiç biri işine yaramaz.Adam donanımcı olacak hadi mat geo vs.. bi yere kadar.Ancak biyolojiden ne yapıcak?Dinden ne yapacak?Tarihten ne yapacak?İşte bunlardan kalınmaz hocalardanda ibne çok bırakıyor.Ama bu derslerden geçirse sorun kalmaz.

Şimdi biri gelir der tarihini bilmeyen adam adam değil diğeri gelir der dinini bilmöeyen adam adam olmaz.Sizinle hiç tartışmam.konumuz o değil.İşte bazı tür düşünceden dolayı japonlar ana okulunda bi yılda bi tane küçük robot oyuncak yaparken biz burda lisede bile hala oyun oynarız...

Eğer Görüşünü savunuyorsan arkasında dur nedenlerini söyle çözüm üret boş boş konuşarak bi yere varamassın bari cevap ver bişeyler yazmışsın ama söylediklerime cevap olarak hiçbişey göremedim boş yazmışsın.

istiklal marşını söyleyemeyen adamları direkt olarak tayyip erdoğanla bağdaştırıyorsun ne alaka tayyip erdoğan nerden bilecek adamların istiklal marşını bildiklerini bilmediklerini ? hemen yine çamur yine bok zaten adama söyleyecek lafınız olmadığı için daha artık bulabildiğiniz herşeyi söylemek istiyosunuz doğaldır :) söyleyin içinizi vicdanınızı sızlatın o adam önü açık güzel bi şekilde işini yapiyor :) sizin gibiler olmalı olacakta zaten

salakça ezber sistem olmayacak sana kim ezber olduğunu söyledi okul sana zorla beynine o bilgileri sokmuyo sen onları almak için çaba sarfetmelisin. uygulamalı eğitime gelince meslek liseleri nedir ? bi düşün derim. :) sanırım bu yeter sana

ayrıca bakanları devlet adamlarını kafana göre seçemezsin millet meclisi ne demek Milletin meclisi burası demokratik bir ülke monarşik değil. seçimle millet kimi istiyorsa yine onu millet seçer

Adamlar evet çok zeki buna inanıyorum ben internetten ders kampanyasıda çok güzel bişey keşke başlatsalarmış herkes bilgisayar alıcak diye bir kaidemi var ? parası olan alır parası olamayan alamaz devlet okula bilgisayar getirmekle yükümlüdür ama herkesin evine bilgisayar getirmekle yükümlü değildir

şu 15 yaş meselesinede açıklık getireyim bari :) bilgisayar mühendisi gördünmü hiç hayatında ? belliki görmemişsin sana göre 15 yaşındaki hackerlar bilgisayar mühendislerinden daha bilgili tabi parayıda kazanan 15 yaşındaki hacker dimi hacker ne biliyor kardeşim bilgisayar mühendisi herzaman ekmek yer ama hacker bişey yiyemez.

15 yaşında bir çocuk tarih felsefe din biyoloji en azından böyle temel kavramları bilmelidir buda toplum kültür seviyesini geliştirmedeki en önemli etkendir bilgisayar mühendisi olacak çocuk zaten onları havada karada yutmuştur sen eğer daha kimya fizik gibi basit şeyleri yapamiyorsan kusura bakma bilgisayar mühendisi değil kaldırım mühendisi bile olamazsın.

bana ana okulunda robot yapan bi çocuk göstersene :) gösteremezsen ispatlayamazsan susacaksın ? ve asla konuşmayacaksın

eğer bana cevap veriyorsan düzgün cevaplar ver kafana göre şeyler söyleme dayanaklarını söyle öyle tartışalım

işte öyle
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    dEli_Manyak bunu yazdı:

Akp koyım bana bıse olmasın dicemde nasıl koyucam onu bılmıorum !! yerıme bırınız yaparsınız artık cınsıyet uymuo olm

deli abla ne koyuyon la tavuk mu koyuyon karşında devlet var :))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnL
    AnL's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

HUNTURK bunu yazdı:

computerwolf bunu yazdı:

1926 dan 1939 yılına kadar ortaokulu devlet okutuyordu kıyafet+kitap masrafları devlet karşılıyordu..Halk içindi herşey..halkçıydık ama ismet zikti..sonra adnan zikti..sonra erim..sonra evren..özal...teayyip..gelen vurdu giden vurdu...Bu arada meb in dağıttığı kitapların içeriği çok zayıf kardeşiniz falan varsa bakın bi kitaplarına...

hocam doğru söylüyonda o zamanlar türkiyenin nüfüsü 20 milyondu şimdi 20 milyon öğrenci var devlet hangi birini okutsun.

bence okutmaktan çok sistemi değiştirsin.Kaç seneden beri gelen sistemi zikti giden zikti sonuç?

Sonuç mu gayet basit okulu sevmeyip,zorla giden öğrenciler.İşte sonuç budur.Şunu düşünün Türkiye'yi sevmiyor adam ama zorla Türkiyede tutuyorlar.Şimdi okulu sevdirtmek ona göre bişeyler yapmak varken kitap derseniz saçma olur.

Söyleyin kaçınız eski bilgilerin büyük kısmını hatırlıyor?İşte sırf ezber olmaz.Adamlar abd'de kurbağanın solunum yapısını inceliyor.Kurbağa getirip kesiyorlar yok ipisi bağırsağını inceliyor.Bizde kurbağanın 5 memesi var 7 odacıklı kalbi birde ibneler suda nefes alır bitti.Yarın burdan sorumlusunuz.Şimdi saçmalığa bakın.

Ayrıca saçmalık o kadar büyük boyuttaki bu sitede hack bilen 15 yaşındaki eleman bilgisayar mühendisinden daha çok şey biliyor.Ee şimdi bu sistem mi adaletmi?Önce sistemi değiştirecek babayiğit çıkacak sonra kitab mevzusuna geliriz..

al ben devam ediyim egitim sitemine bak bize diyolarki atom:maddenin parcalanamayan en küçük yapı taşıdır. adamlar protanları parcalıyolar . demi bu ne sabitliktir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

sabitlik deil kardeşim sewiyeye gore orneğin ilk okulda kucuk asyıdan buyuk sayı cıkmaz denior ama orta okula gelince cıkartıorsun adamlar sana bilmen gerekdiği kadarını verioalr eğer atom muhendisliğini okursan ordada ogretirler sana protono elektronu.. neyse konu yavaş yavaş pij oluor..

Toplam Hit: 6947 Toplam Mesaj: 24