AKP Öcalanın Sözü Önemlidir Diyor
-
amk videosunda oynama var kes yapıştır hesabi olmus hemen galyana gelip adamı asicaksınız neeredeyse :)
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
Ulan Allah Çocukalrınızdan çıkarsın bu herifin üstüne atığınız iftiranın günahını, Bu adam nerede aponun sözü önemlidir diyor? Allah belanızı versin ne biçim bi zihniyete sahipsiniz
-----------------------------yavaş ol. evet videoda bişey dememiş ama sende o seviyeye inme. ayrıca bu adam pisliğin biri
-
angels_demos bunu yazdı:
Ulan Allah Çocukalrınızdan çıkarsın bu herifin üstüne atığınız iftiranın günahını, Bu adam nerede aponun sözü önemlidir diyor? Allah belanızı versin ne biçim bi zihniyete sahipsiniz
-----------------------------yavaş ol. evet videoda bişey dememiş ama sende o seviyeye inme. ayrıca bu adam pisliğin biri
-----------------------------olmuyorum? sorunmu var?
-
Öcalanın sözü önemlidir? Hani.. Nerde diyor, bu adam bu cümleyi nerde kullanıyor? Ya da senin kurduğun cümleye tekabul eden bir cümle cümbüşü var mı? El insaf be kardeşim, el insaf... Subhanallah.. Ne günlere kaldık.
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------problemli.
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------adam asi yaklaşmayın hocalar.. imzasında belirttiğinin aksine ne kadar mantıklı sebeplerle banlandığına şahit olun ^^
-
ByALeX bunu yazdı:
Öcalanın sözü önemlidir? Hani.. Nerde diyor, bu adam bu cümleyi nerde kullanıyor? Ya da senin kurduğun cümleye tekabul eden bir cümle cümbüşü var mı? El insaf be kardeşim, el insaf... Subhanallah.. Ne günlere kaldık.
-----------------------------"bu konuda öcalan ne demiş buna bakılır" sözü yeterli degilmidir sence?
-
ama hangi konuda ne demiş ne yapmış kardeşim bırakın bu işleri siyaset yapmak sizemi kaldı sitede faydalı paylaşım yapmayı deneyin herkes faydalansın senin yaptığın siyasetin sanada başkasınada faydası yok biz kendi işimize bakalım siyaseti siyasetçiler yapsın
-
MaSuM_SeRSeRi bunu yazdı:
adam hiç bişey dememiş bu konuşmanın tamamını izlemiştim bu sadece videonun bir kısmı işlerine gelen kısmı kesip koymuşlar ak partiyi desteklemiyorum fakat nedense hep çamur atıyolar.öyleya ülkenin yüzde 60 ı geri zekalı geriye kalan kısım akıllı :))
-----------------------------Helal,yuru :)
Saf olmayan bır ınsan bu vıdyonun kesildiginin ve işlerine gelen tarafların yansıtıldıgını anlar zaten :)
-
vay amk bir ülke bu kadar düşmez bir halk bu kadar aşağılanmaz lan kendi ülkemizde pek olduk vay anasını satim aga bu orospu çocuğunun lafları bile dikkate alınır diyor lavuk rsemen.Yapacağınız işe sokayım yarramın oğulları akşam akşam moralim bozuldu.