folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder AKP Öcalanın Sözü Önemlidir Diyor

AKP Öcalanın Sözü Önemlidir Diyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:
    -----------------------------

vay amk bir ülke bu kadar düşmez bir halk bu kadar aşağılanmaz lan kendi ülkemizde pek olduk vay anasını satim aga bu orospu çocuğunun lafları bile dikkate alınır diyor lavuk rsemen.Yapacağınız işe sokayım yarramın oğulları akşam akşam moralim bozuldu.

Morel bozmaya gerke yok.

Sen bıldıgın yoldan gıt,bır baskası kendı bıldıgı yoldan gıtsın.

Kımsenın ne sana ne bana nede bır baskasına kufur etmeye hakkı yok.

Artık bu tarz cocukluklar yapmayında,bır olayı duzgun bır sekılde anlamaya calısın.

Her lafın altında bırseyler arama anlayısından vazgeçin

Cunku Kimse sizi takmıyor.Herkes yıne burnunun dıkıne gıdıyor.Gidecekte.dogru olanda bu zaten.

Herkes ınandıklarının peşinde koşmalı...!

Allah büyüktür vesselam...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

Ulan Allah Çocukalrınızdan çıkarsın bu herifin üstüne atığınız iftiranın günahını, Bu adam nerede aponun sözü önemlidir diyor? Allah belanızı versin ne biçim bi zihniyete sahipsiniz

kimse sana bişey diyor mu? ama sen millete demediğini bırakmamışın sonrada beni neden uzaklaştırdılar yorumlarında akıllı ol derim ben bu arınç pisliğini hiç sevmem tam bir şerefsizdir ama sana en ufak bi sözüm yok sende bana bela okuyamazsın bukadar!

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

Ulan Allah Çocukalrınızdan çıkarsın bu herifin üstüne atığınız iftiranın günahını, Bu adam nerede aponun sözü önemlidir diyor? Allah belanızı versin ne biçim bi zihniyete sahipsiniz

köpeklerin duası kabul olsadı gökten kemik yağardı....

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

arınçın oğlu askerliğini yapmış mıydı hocu? o yapmamışsa bence sende yapma, kaçmaya devam.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

şakirtlerin ampülü savunma potansiyelini küçük görmemek lazım , hertürlü kırıtır kırıtamadığı yerde ağlar apoyuda savunur ibneliğide savunur okyanus ötesi ne uygun gördüyse onu savunur zaten bu kadar yüzsüz olabildikleri için "şakirt" mevkiiine getirlebiliyorlar sonra apoyu savunmak değilde "zihniyet" suç olur 

ıslak odunla dövecen bu denyoları ya da str edecen mahalle karısı gibiler maşala laf fln yetişmez bunlara

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

OHaaaa bi an için herkez akp yi mi korudu banamı öyle geldi. ahahahaha dünyanın sonu gelmiş

Toplam Hit: 3933 Toplam Mesaj: 27