Akp Zihniyeti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    Ayazz bunu yazdı

Arkadaş sizi bu foruma parayla mı getiriyorlar anlamıyorum? Her şeye karşısınız. Sırf muhalefet olmak için muhalefetliğe soyunuyorsunuz.

Seninle özel ilgilenicem dur :D

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    EMRE955 bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Chp nin turban yasagi ile ilgili mahkemeye basvurdugunu bile unutan "balik hafızalı" bir milletiz 

Haklısın bu millet kendi füzesiyle kendi askerinin koruduğu türbeyi vurdurtacak kadar şerefsiz olanları unutacak(!)

Ses kaydini nerenle dinledin. yanlis dinlemissin bidaha dinle oyle gel. Konuyla ne alaka onu da cozemedim ama ayip olmasin ici bos da olsa insana saygımız sonsuz.

Süleyman Şah türbesini 30 kadar Türk askeri tarafından korunduğunu herkes biliyor. E kayıtlarda da buraya bomba atılacağından bahsediliyor..(Neredeyse bütün haber siteleri bu bilgileri doğruladı) 

Valla hocam biz kulağımızla dinleyip herkes gibi bunları anladık. Acaba siz götünüzle dinlemiş olabilir misiniz?? Malum kıl meslesine hiç girmiyorum..

xxx
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

biri bana sunu acıklasın 

bu türbanlı kişiler mezun oldular varsayalım ki türban heryerde serbest oldu.

oldu ya işim düştü zordayım bi avukata ihtiyacım var ve ataistim.şimdi dürüstçe cevap verin

bu türbanlı kişiler benimle ne kadar ilgilenecekler ? 

yada

türbanıyla dinini ifade eden kişi ben boynumda haçla gezsem bana hangi gözle bakacak ?

eğer dürüst davranacagını düşünüyorsanız türban heryerde serbest olsun amk...

ama biri cevap versin...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

biri bana sunu acıklasın 

oldu ya işim düştü zordayım bi avukata ihtiyacım var ve ataistim.şimdi dürüstçe cevap verin

yada

türbanıyla dinini ifade eden kişi ben boynumda haçla gezsem bana hangi gözle bakacak ?

ama biri cevap versin...

türban takmak isteyip de yasak olduğu için takamayan kişiye işin düştüğünde başı açık diye senle daha mı çok ilgilenecek, kapanınca tamamen farklı biri mi olacak? Sorun onların değil sizin kafanızda, siz o kişinin herhangi bir zorunluluk olmamasına rağmen ibadet özgürlüğünü, ifade özgürlüğünü, giyim ve görünüş özgürlüğünün engellenmesini savunuyorsanız, Twitter Youtube kapandığında da ağlamayacaksınız, o da özgürlük bu da

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

biri bana sunu acıklasın 

yada

ama biri cevap versin...

türban takmak isteyip de yasak olduğu için takamayan kişiye işin düştüğünde başı açık diye senle daha mı çok ilgilenecek, kapanınca tamamen farklı biri mi olacak? Sorun onların değil sizin kafanızda, siz o kişinin herhangi bir zorunluluk olmamasına rağmen ibadet özgürlüğünü, ifade özgürlüğünü, giyim ve görünüş özgürlüğünün engellenmesini savunuyorsanız, Twitter Youtube kapandığında da ağlamayacaksınız, o da özgürlük bu da

ne ben onun dinini anlayacam nede o benim bu durumda türbanlı kişi ile aramda herhangi bir önyargı bulunmayacak.

bazı yasakları twiter gibi algılayamazsın.mesela ben çıplak gezmek istiyorum.mümkün mü ? hayır

e o zmn sende benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun..türbanla twit aynı şeyler değiller.her ortamda din ve siyaset konuşamazsın belli yasaklar vardır

bu yasaklar toplumu daha iyi yaşatmak içindir.ırkçılğı yada din ayrışmasını azaltmak adına vardır.twiteri kapatmanın neye faydası var ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

biri bana sunu acıklasın 

yada

ama biri cevap versin...

ne ben onun dinini anlayacam nede o benim bu durumda türbanlı kişi ile aramda herhangi bir önyargı bulunmayacak.

bazı yasakları twiter gibi algılayamazsın.mesela ben çıplak gezmek istiyorum.mümkün mü ? hayır

e o zmn sende benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun..türbanla twit aynı şeyler değiller.her ortamda din ve siyaset konuşamazsın belli yasaklar vardır

bu yasaklar toplumu daha iyi yaşatmak içindir.ırkçılğı yada din ayrışmasını azaltmak adına vardır.twiteri kapatmanın neye faydası var ?

Bir insanın başını zorla açmanın ne faydası var

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne.

- Mehmet Akif Ersoy

__________________________________________________________________________________

Kim Demiş Avrupa İnsani Medeni,
    Ne Edep Kalmiş Ne Haya çırılçıplak Bedeni,
    Açmaksa Bedeni Olmaksa Medeni,
    Desene Hayvanlar Dahada Medeni...

- Mehmet Akif Ersoy

ayhun tarafından 29/Mar/14 04:55 tarihinde düzenlenmiştir

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Seninle özel ilgilenicem dur :D

how much miydi yoksa how many miydi? 100?

ayhun tarafından 29/Mar/14 04:31 tarihinde düzenlenmiştir

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

senelerdir iktidar olamamis CHP icin kötü söylemler kimsenin agzina yakismiyor, söylemlerinizi partiler üzerine degil kisiler üzerine yapar iseniz bütün sorunlar cözülur.

Kemal Kilicdaroglu kisilik olarak iyi biri olabilir, yalniz birakin Basbakanligi koskoca CHP gibi bir partinin Genel Baskani olabilecek kadar karakter sahibi olmadigi hepimiz tarafindan bilinmekte.. Bende 1 CHP li olarak su durumda parti dönemini asmis futbol takimi tutar gibi parti tutmak yerine calisana ve icraat gösteren kisileri desteklemeye calisiyorum.. 

su durumda kim calisiyorsa onu desteklemek herkesin vasfi görevidir bence.. su saatten sonra batti gemi yan gider, AKP degilde baska bir Partinin iktidar olmasi demek ise Geminin tamamen batmis olmasi demek olur.. 

oylarinizi kullanirken Akli selim kisiler olarak dogru kararlar ve kendi karariniz oldugu icin kullanmanizi rica ederim, baskalarinin ne dedigi önemli degil.

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı

senelerdir iktidar olamamis CHP icin kötü söylemler kimsenin agzina yakismiyor, söylemlerinizi partiler üzerine degil kisiler üzerine yapar iseniz bütün sorunlar cözülur.

Kemal Kilicdaroglu kisilik olarak iyi biri olabilir, yalniz birakin Basbakanligi koskoca CHP gibi bir partinin Genel Baskani olabilecek kadar karakter sahibi olmadigi hepimiz tarafindan bilinmekte.. Bende 1 CHP li olarak su durumda parti dönemini asmis futbol takimi tutar gibi parti tutmak yerine calisana ve icraat gösteren kisileri desteklemeye calisiyorum.. 

su durumda kim calisiyorsa onu desteklemek herkesin vasfi görevidir bence.. su saatten sonra batti gemi yan gider, AKP degilde baska bir Partinin iktidar olmasi demek ise Geminin tamamen batmis olmasi demek olur.. 

oylarinizi kullanirken Akli selim kisiler olarak dogru kararlar ve kendi karariniz oldugu icin kullanmanizi rica ederim, baskalarinin ne dedigi önemli degil.

1- söylemleri kişiler üzerine yapmak her zaman boştur. söylemleri fikirler üzerine yapmak lazım

2- kemal kılıçdaroğlu na karaktersiz diyen adamın bütün türkiye siyasetçilerine ana bacı kaydırması gerekir. chp ye sokim sana bişey olmasın ama karaktersizlik sıralamasında başı çekenler çok belli :)

3-şu durumda kim vatana hıyanet içindeyse onu desteklememek en güzeli bence

4- chpli olmadıgın te burdan anlaşılıyo boşuna kasma :D

ultrAsker tarafından 29/Mar/14 05:10 tarihinde düzenlenmiştir

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 5814 Toplam Mesaj: 58