AKP‘Den Son Bomba Reklam [Zombi Temalı]
-
DaveReed bunu yazdı
boşa para harcamış
morsi gibi devrik bi başçalan olacak
dincilerden dindarlardan ülkücü çıkmaz merak etmeyin
savaş çıksa fellik fellik ilk softalar sofular kaçacak delik arar amk
zamanı geldi
zamanı geldi
türkiyede darbe
zamanı geldiÇanakkale savaşında aynı safta namaz kılan insanlar putperest miydi?
-
metehanda hala sure paylaşıyor böyle yüzsüzlük hayatımda görmedim amk
-
Gayet güzel bir reklam olmuş, Gururlandım vallahi.
-
halen kimse demiyor reklam filmi bile çalıntı. sırf mhpnin oy yükselişi için reklam yapıldı.
ülkemizin ne halde olduğunu bayrağımızın güneydoğuda indirildiğini sessiz kalındığı günleri biliyoruz.Andımızı bile utanmadan kaldırdığınızı biliyoruz.
Bu ülke Türk memleketi Bu bayrak Türk bayrağı Bu vatan Türk vatanı... sizler hep aşağıladınız anayasadan Türklüğü çıkarmak isteyen uzaylı abiler değiller... -
kaygusuz bunu yazdı
halen kimse demiyor reklam filmi bile çalıntı. sırf mhpnin oy yükselişi için reklam yapıldı.
ülkemizin ne halde olduğunu bayrağımızın güneydoğuda indirildiğini sessiz kalındığı günleri biliyoruz.Andımızı bile utanmadan kaldırdığınızı biliyoruz.
Bu ülke Türk memleketi Bu bayrak Türk bayrağı Bu vatan Türk vatanı... sizler hep aşağıladınız anayasadan Türklüğü çıkarmak isteyen uzaylı abiler değiller...https://www.youtube.com/watch?v=faXZ2VdNu-A
-
daha dün türk ırkı yoktur dedi..
-
Beyin terk abi bu adamlar. Adam paralel devlet diyor lan bunca zaman bilmiyormuydun aq. Gittin suriyeli muaaliflere silah yolladın ülkenin iç işlerine karıştın. Milleti soydun yolsuzluğa karıştın Daha ne yapcan. Siz ki yolsuzluk fezlekelerini meclisde okumaya götü yemeyen insanlaraınız neden? Neden amk çaldınız çünkü. Dik dur eğilme çünkü boynuna kadar boka battın
evsiz tarafından 19/Mar/14 08:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu adam oy için götünü siktirir.
Ama dikkat edin sen ben yemeyiz bu hayal tacirinin yaptıklarını. direk cahil cüheylaya yönelik her kare..
-
Bir de ben şunu anlamıyorum istiklal marşı ve Türk Bayrağı yan yana gelince neden mhp düşünülüyor?
Arkadaş sağ ya da sol görüşlüsün ne önemi var bayrağın ve istiklal marşın bir Türk olarak senin maneviyatın. Yoksa ben başka bir dünyada mı yaşıyorum?
-
Sesine kurban be büyük usta müthiş bi reklam olmuş. Medya ve tanıtım birimi güzel çalışıyor