Akp"Nin Ankara Adayı Belli Oldu...
-
MHP 'den Mansur YAVAŞ'A verin oylarınızı Beypazarın'da yaptıkları çalışmalar çok güzel ;)
-
TBT'nin ankara adayıda benim lütfen oyları bana verin.
-
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------biri melih gökceğin fişini ceksin
-----------------------------+1 ve münkünse bir daha takmasın çünkü çok elektrik harcıyor...
-
eğer ankara halkı seçiyorsa konu mankeninin önemi yoktur diyorum sonuçta kura çekilmiyor halkın iradesiyle oluyor bunlar tabiki eleştirilecek her siyasetçi yada herkez dolandırıcı olabilir kötünün iyisini seçmek bize kalıyor belki bu daha az götüriyordur.:) olamazmı?
-
yerel seçimlerde ankara halkının % kaçının gerizekalı % kaçının normal oldugunu görmüş olucaz.. bedava istatistik işte size.. :D
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
yerel seçimlerde ankara halkının % kaçının gerizekalı % kaçının normal oldugunu görmüş olucaz.. bedava istatistik işte size.. :D
-----------------------------bu hakaretlerle nereye varabiliyosunuz merak ettim?
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------sipidik bunu yazdı:
-----------------------------bu hakaretlerle nereye varabiliyosunuz merak ettim?
-----------------------------adama tvde canlı yayında bent deresi birleşse senin gibi o.ç. çıkaramaz dedi.. :D
adam hakaret seviyo biz napalım :D
edit: bu herife oy veren ve pişman olan bi dünya adam var ve hala oy veririm diyolar pişmanken bile düşün böle adama hakaret edilir oy verenede edilir..
-
Yerel seçimlerde i melihe oy verenlerin kanından şüphe ederim...
-
Aytekinet bunu yazdı:
MHP 'den Mansur YAVAŞ'A verin oylarınızı Beypazarın'da yaptıkları çalışmalar çok güzel ;)
Aynen hoca..Beypazarlı herhangi birine sor memnun değilim demez..ben ona vericem yani
-
bu zıbıdı adamın aday olması bi yandan iyi oldu neden çünki bu adama oy vermezler yani normal bi insan oy vermez ha vereninde kanı bozukdur.. Hatta bunlara oy veren esnafında kanı bozukdur daha dicek bişi yok ..