folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp"Nin Özgürlük Anlayışı Türbandan Mı İbaret ?

Akp"Nin Özgürlük Anlayışı Türbandan Mı İbaret ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

herkesin özgürlüğü, bir başkası onun özgürlüğünü tahdit ettiği yere kadar

kimse kimsenin özgürlüğüne burnunu sokmazsa o zaman herkes istediği kadar özgür olabiliyor.yoksa herkesin özgürlüğü sınırlı kalır.

öldür,öl yada birlikte yaşa. 3 özgürlük seçeneğiniz var.yada savaşmakta da özgürsün :)

Ayrıca çok şekersin :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

şiddet ve hakaret mi?beyler naptınız elemanı falakaya mı yatırdınız?

dalga namına birşey yoktu ama ikinci mesajın çok sinir bozucuydu

işlerin yürüdüğü belli bir kural yok sadece doğru ve yanlışları ayırt edeceksin. bu kadar basit.yanlış birşey yazıyorsan tepki alacaksın.

mizahi bunu yazdı:
    -----------------------------

tek mesaj attım.icinde dalga ve alay namına bisey yoktu.ama siddet ve hakaretle karsilandim.

bu isler boyle mi yürür? pek anlamam da.

edit : firex in seviyesine gelmek icin neler yapmam gerekiyor..ogretirseniz ogreniriz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mizahi bunu yazdı:

vatandaşı komple meclise sokalım o zaman?

milletvekillerine,parti baskanlarina,bilumum siyasetcilere ne hacet?

Bu mesajı atarak benden tartışma bekliyorsun? Zaten olayı bitirmişsin. Siyasetçinin işine karışma sen kimsin onların işine burnunu sokuyorsun diye mesaj atmışsın. Buna rağmen belirttiğin üzere mesajıma bakıldığında şiddet ve hakaret namına birşey göremiyorum. Tartışmaktan ne kadar uzak olduğun ortada. Sen buna hakaret mi diyorsun? Ben hakaret edersem bu kadar nazik konuşmam haberin olsun.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    Nüfus cüzdanının arkasında İslam yazan bir ülkede yaşamıyor muyuz yaaww biz :|

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pit10din bunu yazdı:

Bir ülkenin nüfus cüzdanı mı vardır? Bende müslümanım. Birgün birşeylerin farkına varmınızı temenni ediyorum.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

Adamları herşeyi türban, çarşaf oldu. 1000 liraya çarşafla veya türbanla kapananlar mı ararsın, işi sadece otobüse türbanı ile boy gösterisi yapan mı ararsın..

Ben 7 sene önce Samsunda iken sokakta türbanlı göremiyordum. Arada bir görünce çok yadırgardım. Yaklaşık 3senedir İstanbuldayım. Şimdi heryerde bir türbanlı. Bunlar 6 senede dindar mı oldu ? Tabiki hayır. Şimdi türbanlarını takanlar, evde buzlu bademlerini yiyorlar. 1 ailede 2 kız olsa, kafadan 2 milyar. Mis gibi. Evdeki izbandut ( Koca, baba, her ne boksa )gelen parayı yesin mis gibi.

Ülkenin geldiği nokta çok kritik bir noktadır.Tayyip bile siyasi simge dedi türbana. Kendi ağzıya yakalandı.

Kesinlikle namazını kılana, dindar olana karşı değilim. Dinci olana karşıyım.Yani KURAN'I KERİM'de yazanları kendine göre yorumlayan hacılara hocalara.

Vatanını 1milyara satan yarın nelerini satar ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    pit10din bunu yazdı:

Bir ülkenin nüfus cüzdanı mı vardır? Bende müslümanım. Birgün birşeylerin farkına varmınızı temenni ediyorum.

ben sen müslüman değilsin dedim mi firex :)  sanki tanışmıyoruz :D ben de akpci değilim mesela :)

ama şuanda Tsk bile chp kıl olmuş durumda boş oy mu atalım önümüzdeki seçimde napalım :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

tartışmaya açık bi konu ama itirazı olan ark.lar Abdurrahman Yalcınkaya arkadasımız gibi anayasa mahkemesine suç duyurusunda bulunabilrler ...

Unutmayın Türkiye artık önyargıların ve katı ideolojilerin hakimiyeti altından kalktı ARTIK demokrasi uygulanabilir hale gelmeye başladı,kimse 'Ben bu vatanı onlardan çok seviyorum veya tek suçum Atatürkü sevmek' gibi içi boş ithamlarla kendini hakltan ayrı bir yerlere koymaya veya kendine özel bir görev yada yükümlülük vermeye kalkmasın.

dediğim gibi AKP ile derdi olanlar ANAYASA MAHKEMEMİZE......

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pit10din bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:
    pit10din bunu yazdı:

ben sen müslüman değilsin dedim mi firex :)  sanki tanışmıyoruz :D ben de akpci değilim mesela :)

ama şuanda Tsk bile chp kıl olmuş durumda boş oy mu atalım önümüzdeki seçimde napalım :)

Ben onu sana demedim. Bir ülkenin nüfus cüzdanımı var deyince mal birileri çıkar FireX ateist falan der diye yazdım.

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

1000 ytl'ye türban takmak mı?Muhaha eleştriye eyvallah ama oranızdan buranızdan bişeyler uydurup çirkefleşmeninde alemi yok.3 yıldır istanbuldasın istanbul'un türban takma haritasını çıkarmışsın.Ben 24 yıldır istanbuldayım.Ne 1000 ytl'ye türban takan gördüm nede akp iktidara geldikten sonra türban takanların sayısının arttığını gördüm.Üstelik yapılan araştırmalardanda türban çıkaranların sayısının arttığını biliyorum.Gazete okuyorsan sende bilirsin.Neyse son cümlenden niyetini belli etmişsin.Vatanını 1000 ytlye satmak.Faşizm propagandası yapıcam diye 1,2 örnekli münferit bir olayı veya tamamen uydurma bir olayı  sosyal bir dalga gibi gösteriyorsun.  

PowerfuL bunu yazdı:

Adamları herşeyi türban, çarşaf oldu. 1000 liraya çarşafla veya türbanla kapananlar mı ararsın, işi sadece otobüse türbanı ile boy gösterisi yapan mı ararsın..

Ben 7 sene önce Samsunda iken sokakta türbanlı göremiyordum. Arada bir görünce çok yadırgardım. Yaklaşık 3senedir İstanbuldayım. Şimdi heryerde bir türbanlı. Bunlar 6 senede dindar mı oldu ? Tabiki hayır. Şimdi türbanlarını takanlar, evde buzlu bademlerini yiyorlar. 1 ailede 2 kız olsa, kafadan 2 milyar. Mis gibi. Evdeki izbandut ( Koca, baba, her ne boksa )gelen parayı yesin mis gibi.

Ülkenin geldiği nokta çok kritik bir noktadır.Tayyip bile siyasi simge dedi türbana. Kendi ağzıya yakalandı.

Kesinlikle namazını kılana, dindar olana karşı değilim. Dinci olana karşıyım.Yani KURAN'I KERİM'de yazanları kendine göre yorumlayan hacılara hocalara.

Vatanını 1milyara satan yarın nelerini satar ?

Toplam Hit: 10648 Toplam Mesaj: 69