folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp"Nin Özgürlük Anlayışı Türbandan Mı İbaret ?

Akp"Nin Özgürlük Anlayışı Türbandan Mı İbaret ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    DkN ile alıp başımı gidicem Türkmenistana vuracam kendimi bozkırlara.sen de gel :D

hocam bende geleyimmi bozkırların özgürlüğünü özledim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı:

'Biz büyüdük ve kirlendi Dünya' Modundan çıkın.

Türban,çarşaf vs. uzun yıllardır vardı ve ne desekte var olacak. 

Biz o moda girmeyelim, onu yapmayalım bunu yapmayalım. Mal mal oturalım.

HolygaN'ın  yazdığı mesaj senin söylediğine cevap olacaktır bence.

Benim anlatmaya çalıştığım şey  bunların her zaman olduğu fakat değişenin Türban değil senin Pembeden mor a dönüşen algılama şeklin olduğudur. Eskiden böyle değil di demişsin ona cevaben kabul edebilirsin o sözü.

Bizde biliyoruz kimin, ne zaman bu konuları hortlattığını ama anlamamak isteyene ne yapabilirsin? Orda çoğalmış, burda azalmış sonuçta bu bitakım insanların istekleri ve en çok zarar/yarar görücek olanlarda gene onlar bu yüzden bırak ta istediklerini yapsınlar,sonuçlarınada katlansınlar. Sırf gözüme batıyor diyerek hiçkimsenin seçimlerine mani olamazsın. Muhalif olucaksan mantıklı bi yol bul.

Yoksa eskiden böyle değil di ,sonradan böyle oldu ,vah biz napıcaz nedicez dersen boş konuşmaktan öteye gitmemiş olursun. 

Çözüm arıyorsan çözüm üret, yok hayıflanıcaksan boşuna nefesini tüketme. 

Ayrıca bağnaz dediğin insanlar kadar bağnazsın. Bu kadar katı düşüncelere sahipken başkalarını eleştirmen komik oluyor kusura bakma.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

AmoR bunu yazdı:
    AmoR bunu yazdı:

'Biz büyüdük ve kirlendi Dünya' Modundan çıkın.

Türban,çarşaf vs. uzun yıllardır vardı ve ne desekte var olacak. 

Biz o moda girmeyelim, onu yapmayalım bunu yapmayalım. Mal mal oturalım.

HolygaN'ın  yazdığı mesaj senin söylediğine cevap olacaktır bence.

Benim anlatmaya çalıştığım şey  bunların her zaman olduğu fakat değişenin Türban değil senin Pembeden mor a dönüşen algılama şeklin olduğudur. Eskiden böyle değil di demişsin ona cevaben kabul edebilirsin o sözü.

Bizde biliyoruz kimin, ne zaman bu konuları hortlattığını ama anlamamak isteyene ne yapabilirsin? Orda çoğalmış, burda azalmış sonuçta bu bitakım insanların istekleri ve en çok zarar/yarar görücek olanlarda gene onlar bu yüzden bırak ta istediklerini yapsınlar,sonuçlarınada katlansınlar. Sırf gözüme batıyor diyerek hiçkimsenin seçimlerine mani olamazsın. Muhalif olucaksan mantıklı bi yol bul.

Yoksa eskiden böyle değil di ,sonradan böyle oldu ,vah biz napıcaz nedicez dersen boş konuşmaktan öteye gitmemiş olursun. 

Çözüm arıyorsan çözüm üret, yok hayıflanıcaksan boşuna nefesini tüketme. 

Ayrıca bağnaz dediğin insanlar kadar bağnazsın. Bu kadar katı düşüncelere sahipken başkalarını eleştirmen komik oluyor kusura bakma.

Benim burada söylemek istediğim azlık veya çokluk değil. Ben neden 6 senede böyle olduğunu sorguluyorum. Hayıflanmaktan başka çaremiz yok. İktidar güçlü. Trilyonları yiyor yediriyor. En azından kendi kafamdan 2 kişiyi görmem beni mutlu ediyor. Evet bu düşüncemde bağnazım. Keşke herkes bu düşüncede bağnaz olabilse.. Ben 6 sene önce paranın değerini biliyordum. Yanımda 20 lira varken temel ihtiyaçlarımı gideriyordum. Şimdi 100 lira ile ihtiyaçlarımı zar zor karşılıyorum.Para pul olmuş. Markete gidiyorsun, temel ihtiyaçlarını alıyorsun 100 lira tutuyor. Türbana soktu ekonomi düzeldi mi ? Herkes aç kaldı. Orta direk kalmadı. Çok kızgınım bu iktidara. Şimdi soracaksın hangi partiye oy vereyim diye, ülkede bir tane oy verilecek parti yok. Hiçbirine güvenim yok. Çok öfkeliyim çok...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Evet Evdeki Bulgurdan Olduk, Vereceği Özgürlüğü istemem, Gölge etmesin yeter bana. Bu Seçimlerde de Oy verebileceğim Kimse Çıkmadı, Yine Yok oy kimseye, Kamer Genç olsa Bilemem ama. O Adam Harbi bişeye benziyor.

Ülkeye Akıllı Deli Tarzı Bir Adam gerekiyor. Kamer Genç Olabilir Kanaatimce.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    PowerfuL bunu yazdı:

Benim burada söylemek istediğim azlık veya çokluk değil. Ben neden 6 senede böyle olduğunu sorguluyorum. Hayıflanmaktan başka çaremiz yok. İktidar güçlü. Trilyonları yiyor yediriyor. En azından kendi kafamdan 2 kişiyi görmem beni mutlu ediyor. Evet bu düşüncemde bağnazım. Keşke herkes bu düşüncede bağnaz olabilse.. Ben 6 sene önce paranın değerini biliyordum. Yanımda 20 lira varken temel ihtiyaçlarımı gideriyordum. Şimdi 100 lira ile ihtiyaçlarımı zar zor karşılıyorum.Para pul olmuş. Markete gidiyorsun, temel ihtiyaçlarını alıyorsun 100 lira tutuyor. Türbana soktu ekonomi düzeldi mi ? Herkes aç kaldı. Orta direk kalmadı. Çok kızgınım bu iktidara. Şimdi soracaksın hangi partiye oy vereyim diye, ülkede bir tane oy verilecek parti yok. Hiçbirine güvenim yok. Çok öfkeliyim çok...

Nazım Hikmet Ran. ''Dünyanın en tuhaf mahluku'' adlı şiiri sana gönderiyorum.

En derin saygılarımla.. 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

Neyzen Tevfik'den, herkesin bilmesi gereken bir şiir.

-----

ne ararsin tanri ile aramda!
    sen kimsin ki orucumu sorarsin?
    hakikaten gozun yoksa haramda,
    basi aciga niye turban sorarsin!

raki, sarap iciyorsam sana ne.
    yoksa sana bir zararim, icerim.
    ikimiz de gelsek kildan kopruye
    ben durustsem sarhosken de gecerim.

esir iken mumkun mudur ibadet?
    yatip kalkip ataturk e dua et.
    senin gibi durzulerin yuzunden,
    dininden de soguyacak bu millet.

isgaldeki hali sakin unutma,
    ataturk e dil uzatma sebepsiz.
    sen anandan yine cikardin amma,
    baban kimdi bilemezdin serefsiz...

-----

Humeyniyi seven kıza ve onun kafasında olan kişilere gönderiyorum...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:
    mizahi bunu yazdı:

vatandaşı komple meclise sokalım o zaman?

milletvekillerine,parti baskanlarina,bilumum siyasetcilere ne hacet?

Bu mesajı atarak benden tartışma bekliyorsun? Zaten olayı bitirmişsin. Siyasetçinin işine karışma sen kimsin onların işine burnunu sokuyorsun diye mesaj atmışsın. Buna rağmen belirttiğin üzere mesajıma bakıldığında şiddet ve hakaret namına birşey göremiyorum. Tartışmaktan ne kadar uzak olduğun ortada. Sen buna hakaret mi diyorsun? Ben hakaret edersem bu kadar nazik konuşmam haberin olsun.

hakaret edilecekse , düşünmeden pervasızca eleştirilecekse 3 yasindaki çocuk bile yapar bunu.

ben üstteki mesajıma mantıklı bir cevap vermeni beklerdim."sana mı soracağım?" seklinde degil.gayet sakin konusmaya calisiyodum.yine de hakaret olarak algiladigim mesaj bu degildi.üstüne alınma sen.

bu arada cok kolay sinirleniyosun.senle ne tartışılır , ne de bişeyler öğrenillir hocam.kolaylar gele sana.

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FearLesTurK
    FearLesTurK's avatar
    Erkek

bugün hıncal uluç un köşesinde bi yazı vardı bo konuyla alakalı gzetei bulursam editlerim....

Zeki bir adam ahmaklar meclisinde çok kere ne söyleyeceğini şaşırır. Geri Geldim...
Toplam Hit: 10645 Toplam Mesaj: 69