Akrep Tam Olarak Ne İle Beslenir ..Nasıl Evcilleştirilir!
-
hojalar yine bi akrep buldum ..bununda evcilleşmeden ölmesini istemiyorumm ..ben öncekilere ne yiyeceğini tahmin ederek yem veriyodum hepsü öldü ..şimdiki de fanusta iyice bi debelendi çıkamayınca pustu ..kendi kendi sokmadan ..bilgisi olan arkadaşlar biraz bilgi verirse sevinirim.. en sonunda evcil bi akrep'im olajak herkes şahit olajak :=)
-
aby kedi köpek türleri yoq mu sizin oralarda :)
pardon doru ya sen de tahribatter'sin :) -
ben bi ara beslemiştim örümcek falan yiyo.. su sorununu nasıl çözersin bilmem.. sinek verme sokup bırakıo yemiyo.. örümcek ver en iyisi arada başka tatlarda dene tabi.. sivrisinek falan gibi kolay gelsin.. ben kavanozda beslemiştim tabi =)
-
bikere ona ormantik bi ortam yarat sor besle :P
-
ben 8 ay besleidm toprak ve sudan başka bişi vermiyordum ölmedi en sonunda bi arkadaşa hediye ettim serverin yanına koymuş radyasyondan öldü herhalde :D
-
Abei bi ara bende toprak solucanı beslemeyi dusunuyooodum ama bu sorunun cewabını bulamadııım icin wazgectim =D
-
ßence hic besleme di$i isterse warya offf :D ew akrep kaynaR :D
-
olm noel manyakmısın sen dicem evet manyaksın
olm sokturcan kendini adamlar koca pitonu kaybettiler sende evde kaybedecen dötünden gircek akrep
elleme bırak
-
akrep neee :))
maydanoz ve marul ver beğenmezse işkence yap. muhahaham :) -
valla geçenlerde arkadaşı soktu arkadaş somyayı kaldırdı bi yawru akrep neyse arkadaş sağlıkta okuduğu için ilk müdahaleyi yaptı pis bi hayvan besleme
-
Nasıl tahammül ediyorsunuz a.q o kadar iğrenç yaratığa
Toplam Hit: 16002 Toplam Mesaj: 44