folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Akrep Tam Olarak Ne İle Beslenir ..Nasıl Evcilleştirilir!

Akrep Tam Olarak Ne İle Beslenir ..Nasıl Evcilleştirilir!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    [KBSC] 10::54 FocaL> NoEL akreP naßioR $mdi :D
    [KBSC] 10::56 NoEL_aVa_CiKtI> FocaL iidir napsın işte garibim..!! :))
    [KBSC] 10::56 FocaL> la nerden ßuLdun akreßi yawf :D
    [KBSC] 10::56 FocaL>neyLe ßeslion nasıL ßeSlionKi :D
    [KBSC] 10::57 NoEL_aVa_CiKtI> walla sadece toprak su dün bide örümcek yakaladım..!! şansına..!!
    [KBSC] 10::57 FocaL>hea örümcek yioRLarmi$ dié duyduMDa
    [KBSC] 10::58 FocaL> zaraR vermioRmu yawF :S
    [KBSC] 10::58 FocaL> alk kom$unun yatagina koySana onun :D
    [KBSC] 10::58 NoEL_aVa_CiKtI> sivri sinek te seviyo denedim ..pencerenin orda ölü bulmuştum..!! hemen halletti ibüne
    [KBSC] 10::58 NoEL_aVa_CiKtI> ama mina kyimm..!! sivri sineğide öldürmeden yani ezmeden yakalamakta az biraz felaket zor bişi yaf :))
    [KBSC] 10::59 FocaL> :D:D:D
    [KBSC] 10::59 FocaL> sana 1 $ey yapmioRmu yafw
    [KBSC] 10::59 NoEL_aVa_CiKtI> olm dokunmuyomm..!! şimdilik sokar neyüm ..belli mi olur .. zaten daha yafru bi büyüsün kanki olcaz ...ortamlara akıcazzZZ :))
    [KBSC] 10::59 FocaL>ignesini kıRsan 1 $ey olurmu ona
    [KBSC] 11::00 NoEL_aVa_CiKtI> walla sormak ..öğrenmek lazım ....durduq yere bilime şehid vermeyeyim yafruyu .. zaten bi ara kendünü soktu intihar neyüm etti sandım ama az toprak neyüm atınca / nemli at gibi atik maşallahı var ibünenin ..bi zikimi kalmadı..!! :))
    [KBSC] 11::00 FocaL> senin elİnde akrep ßiLé intihar edioR yawf :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    akrep sinek hamamböcüü örümcek çiyan filan yer, çok acıkırsa insanlarada saldırabiliyo, kuyruğunun ucunu o en şişkin olan yerini kopar, al sana evcil akrep, üstünde filan dolaştırabilirsin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    koparsam mal götü kaybeder ölür diye koparmıyom yafru zaten daha ama zehiri var gibi iğnesinde..!! elime eldiven geçirip iğnesini mi törpülesem napsam mina kyimm..!!

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrebo
    emrebo's avatar
    Erkek
    eger akrebin kıskaçları küçükse kuyrugu büyükse zehirli bir türdür,her türlü böceği yer.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Walla iki sene once bende beslemeye calısmıstım..İste bi akvaryumun icindeydi ama bi pok yemiordu hayvanat..Ondan sonra kendi kendine oldu..ben de kuruttum vernikledim..Simdi sus olark duruyor :DDD Bosver hoca besleme..ölusu daha guzel...

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    karınca filan dene yerse yemek problemi olmaz hayvanın
    hem kendini zoktunda bi şey olmaz kendi zehrine bağısıklığı war deilmi yani bunu herkeşler bilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Tavuk bile verdim yarraq hoşafu açlık grevi yapıyo herhalde :) sabah akşam nerden sinek bulim ..yakalayım mina kyimm ..örümcek piyasada yogh ..walla kendi bilir :) böle giderse süs olarak kalcak bu da herhald :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    ama dürtünce delleniyo ..at gibin şaha neyüm kalkıyo ..çokk agresif :)
    ..hah bu ikinci mesajın asıl sebebi buna isim takmak gerek ...bi sürü buldum da karar veremedim tavsiyesi olanlar ..sölesin ben fanusa üflerim ismini :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    noel_dayı olsun ismi :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    adını anubis koy

ID no su 19140 olan mürid
Toplam Hit: 16004 Toplam Mesaj: 44