Akrep Tam Olarak Ne İle Beslenir ..Nasıl Evcilleştirilir!
-
[KBSC] 10::54 FocaL> NoEL akreP naßioR $mdi :D
[KBSC] 10::56 NoEL_aVa_CiKtI> FocaL iidir napsın işte garibim..!! :))
[KBSC] 10::56 FocaL> la nerden ßuLdun akreßi yawf :D
[KBSC] 10::56 FocaL>neyLe ßeslion nasıL ßeSlionKi :D
[KBSC] 10::57 NoEL_aVa_CiKtI> walla sadece toprak su dün bide örümcek yakaladım..!! şansına..!!
[KBSC] 10::57 FocaL>hea örümcek yioRLarmi$ dié duyduMDa
[KBSC] 10::58 FocaL> zaraR vermioRmu yawF :S
[KBSC] 10::58 FocaL> alk kom$unun yatagina koySana onun :D
[KBSC] 10::58 NoEL_aVa_CiKtI> sivri sinek te seviyo denedim ..pencerenin orda ölü bulmuştum..!! hemen halletti ibüne
[KBSC] 10::58 NoEL_aVa_CiKtI> ama mina kyimm..!! sivri sineğide öldürmeden yani ezmeden yakalamakta az biraz felaket zor bişi yaf :))
[KBSC] 10::59 FocaL> :D:D:D
[KBSC] 10::59 FocaL> sana 1 $ey yapmioRmu yafw
[KBSC] 10::59 NoEL_aVa_CiKtI> olm dokunmuyomm..!! şimdilik sokar neyüm ..belli mi olur .. zaten daha yafru bi büyüsün kanki olcaz ...ortamlara akıcazzZZ :))
[KBSC] 10::59 FocaL>ignesini kıRsan 1 $ey olurmu ona
[KBSC] 11::00 NoEL_aVa_CiKtI> walla sormak ..öğrenmek lazım ....durduq yere bilime şehid vermeyeyim yafruyu .. zaten bi ara kendünü soktu intihar neyüm etti sandım ama az toprak neyüm atınca / nemli at gibi atik maşallahı var ibünenin ..bi zikimi kalmadı..!! :))
[KBSC] 11::00 FocaL> senin elİnde akrep ßiLé intihar edioR yawf :D -
akrep sinek hamamböcüü örümcek çiyan filan yer, çok acıkırsa insanlarada saldırabiliyo, kuyruğunun ucunu o en şişkin olan yerini kopar, al sana evcil akrep, üstünde filan dolaştırabilirsin
-
koparsam mal götü kaybeder ölür diye koparmıyom yafru zaten daha ama zehiri var gibi iğnesinde..!! elime eldiven geçirip iğnesini mi törpülesem napsam mina kyimm..!!
-
eger akrebin kıskaçları küçükse kuyrugu büyükse zehirli bir türdür,her türlü böceği yer.
-
Walla iki sene once bende beslemeye calısmıstım..İste bi akvaryumun icindeydi ama bi pok yemiordu hayvanat..Ondan sonra kendi kendine oldu..ben de kuruttum vernikledim..Simdi sus olark duruyor :DDD Bosver hoca besleme..ölusu daha guzel...
-
karınca filan dene yerse yemek problemi olmaz hayvanın
hem kendini zoktunda bi şey olmaz kendi zehrine bağısıklığı war deilmi yani bunu herkeşler bilir. -
Tavuk bile verdim yarraq hoşafu açlık grevi yapıyo herhalde :) sabah akşam nerden sinek bulim ..yakalayım mina kyimm ..örümcek piyasada yogh ..walla kendi bilir :) böle giderse süs olarak kalcak bu da herhald :)
-
ama dürtünce delleniyo ..at gibin şaha neyüm kalkıyo ..çokk agresif :)
..hah bu ikinci mesajın asıl sebebi buna isim takmak gerek ...bi sürü buldum da karar veremedim tavsiyesi olanlar ..sölesin ben fanusa üflerim ismini :) -
noel_dayı olsun ismi :)
-
adını anubis koy
Toplam Hit: 16004 Toplam Mesaj: 44