folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Aksigorta Rezilliği - Aksigortadan Uzak Durun

Aksigorta Rezilliği - Aksigortadan Uzak Durun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

arkadaşlar aracım samsunda bir kazaya karıştı neyse tutanaklar vs tutuldu karşı taraf %100 kusurlu bulundu.bende yola devam ediceğim için aracım kaskodan hemen yapılsın parasınıda karşı tarafın sigorta şirketinden alsın dedim ofz samsun servisine verdim. gerçi servisdende memnun kalmadım ama o kısıma kadar aksigortanın bana çektirdikleri illallah dedirtti. aracı kendim kullanıyordum şahsıma ait zaten araçda benim arabam servide yapılıyor diye beklerken aksigortanın araştırmacı firmaları peşime düşmüş aracı sahışmı kullanıyor baskasımı kullanıyor rentmi yapıyor falan diye araştırmaya düşmüş neyse araç 28 gün servisde yattı yalandan bahanelerle aksigorta oyaladı beni etti sonra birgün bir adam aradı kendisi emekli polismiş bende ona olayı anlattım aracı ben kullanıyordum hastam vardı samsunda bıraktım döndüm diye adam dinledi dinledi sonunda bana mabal okuma dedi kapattı aradım saydım sövdüm küstah herife kapattım telefonu lavuk görüşücez dedi konu kapandı sandım sonrasında aksigorta beni aradı bizden feregat edin biz hasarınızın %20sini ödicez sadece dedi halbuki paramı ödicekler karşı tarafın sigortasından talep edicekler mevzu bu bende feregat ettim sorgulamadan bide ögrendimki araştırmacı rent a car aracı şahıs kullanmıyordur diye not düşmüş resmen küplere bindim aradım yazdım ettim yok sonra gittim karşı tarafın sigortasına başvuru yaptım onlarda onlarda haliyle arabayı görmediler yapıldı etti %15 kesinti yapıp 6.455 tl ödediler 850 tl bakiyeyi kestiler benden ona mecbur razı oldum adamlar haklı sormadan aracı yaptırdık aksigortaya kaskomuza güvenerek sonra aksigortaya başvuruda bulundum beni madur ettiniz diye kalktılar gene beni haksız buldular daha öncesinde bir abim arabası pert oldugunda bunlarla mahkemelik olup zar zor almış parasını diyecegim odurki siz siz olun ak sigortadan uzak durun bok çıkıyor sonunda şimdi kaskomu iptal ettim varlıgınızla yoklugunuz aynı dedim kesintisiz paramı geri istedim onada itiraz ettiler şimdi tüm forumlarda yazıcam ne kadar kişiye ulaşırsam kardır benim ve insanlar için şimdi karşı tarafın sigortası çatur çutur parayı ödüyorda zaten karşıdan parayı alıcaksın aksigorta sen beni neden 28 gün madur ediyorsun bunu çok merak ediyorum ellerine ne geçti benimle didişen yavşaga madalya verdilermi merak ettiklerim bunlar.

siz siz olun paranızla rezil olmayın 2500 tl kasko parası vermişim cidden parama yazık oldu ona üzülüyorum.

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Haklı olduğunu düşündüğün bir mevzuda hakkından neden feragat ediyorsun ki hocam? Paranın tamamını alabileceğini söylerken neden %20'ye talim? 

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    Efendi bunu yazdı

Haklı olduğunu düşündüğün bir mevzuda hakkından neden feragat ediyorsun ki hocam? Paranın tamamını alabileceğini söylerken neden %20'ye talim? 

hocam arabam 28 gün yattı o sıra 7.305 tl faturayı bir arkadaşımın kartından çektirdim aracımı ankaraya getirdim ödemeyi arkadaşıma 1 haftaya yaparım dedim feregat et dediklerinde ben zaten çabalıyordum hakkımı savunuyordum baktım olmuyor arkadaşımada mahçup olmaya basladım o yüzden sigorta şirketine yönelip işlemlerimi hızlandırdım yıl sonu ödemeyi hemen yaparlar diye 2017 kalırsam ödemeyi alcam diye beklerdim 850 tlyi cebimden tamamladım arkadasıma olan borçumu ödedim

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Geçmiş olsun şirketler araştırma şirketine verebiliyor olayda şahibe var ise tabi buda geç dönüyor ama senin olayda poliçende sınırlı sürücü olasada şahibe sezmedim

indirim oranında muafiyet çakmışlar başkası kullanıyordu diye sanırım. hem araştırma şirketi niye seni arıyo seninle muhatap olmaması laım direkrt adama benim muhatabım sen değilsin şirket deyip kapatabilirdin emekli polisde değildir o sıkıyolar genelde :))

yazık olmuş hani müşteri memnuniyeti öncelikli çalışan şirket olsa şikayetvara yaz diyecemde sallamazlarki :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek

Abi geçmiş olsun buna inanırım.

Ancak bende aksigortalıyım geçen sene arkadan çarptılar %100 kusurluydu adam tuttuk tutanakları kaskoya bile haber vermeden yaptırdım kaskodan o sürede ikame aracımı da kullandım sonra gittim aldım arabamı 1 kuruş para da vermedim.

Yaptığın kazada bir takım şeyleri eksik yapmış ve ya atlamış olduğun için adamlar şüpheye düşmüş olabilirler. En büyük olayda ikamet adresinle ile olayın yaşandığı adres arasında fark olmasından kaynaklıdır. Yanı sıra fotoğraftarihi, tutanağın tutulma tarihi tutan kişiler falan önemli.

Yaptığın bir hata da %20 yi kabul etmek olmuş. Haklıysan kabul etmeyeceksin.

Umarım telafi ederler bu hatalarını.

Anıl
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Aksigorta arkadasimin arabasini 3 ay yatirdi 2 araclari vardi biraktilar aksigortayi

Akbank musterisiyim gecenlerdede bir konuda soylemistim hic sallamiyorlar cok garip bir firma kendileri bazen diyorum su kredi kartini kapat git baska bankadan al maasi da direk eft yap amabir firsat olmadi

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Valla banada aksigortaya git en ucuz en dolu kaskoyu onlar veriyorlar diye yönlendirdiler araştırdım öyle de oldu  kasko yu aldım sigortayıda aksigortadan yaptım inşallah bi sorun yaşamayız olayın için üzüldüm ama 100/20 yi kabul etmen kabul edilemez ama aracılar bu işin pislik kısmı.tekrar geçmiş olsun.

weskeyy tarafından 30/Ara/16 18:01 tarihinde düzenlenmiştir

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

Tek bir soru ikametin neresi kaza nerede oldu ? 

SYL 184
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

Bende kaza yaptım kaza yerinde duramadım sol yandan bariyerlere vurdum sonra kaza yerine polisleri çağırdım kaza yerini bulamadık bir türlü birde aracin jant kapakları ortada yoktu onlar işimiz var deyip gittiler raporda sürücü değişikliği yazmislar bende bakmadan imzaladım sonra beni karakola çağırdılar hanım ile bacanak yaralanmıştı savcı işte kazayı nerden yapmış kendi tarafından yapmış derken rapora bir baktım sürücü değişikliği yazıyor dedim karakoldaki memurlara kazayı ben yaptım dediler kaza yerine gidelim tekrar gittik jant kapaklarını felan buldular onlar ayrı bir rapor yazdılar sonra araç yapıldı ama aksigorta onay vermiyor 1 ay oyaladi bizde aracı paramızla çıkarttık kasko onay vermedi dosyaya sonra mahkemelik olduk 4 sene sonra faizleri ile parayı aldık. 

Senin kazanın benzerini yaşadık geçenlerde karşı tarafın sigortası kabul etmiş dosyayı sbm ye dusmus %100 hakli cikmisim benim salak aklım Toyota kasko diye aksigortayi dosediler bize kaskoyu kendi kaskom kabul etmiyor bir daha beklemeler felan dedektif geldi dedim senin muhatabın ben değilim karşı tarafın sürücüsü ben vurmadım o vurdu git ona sor dedim sonra onaylandı.

Geçenlerde arabayi Perte çıkardım güneş sigorta 3 ayda ödemeyi yaptı ama en azından telefonda bekleme yok direk müşteri hizmetleri çıkıyor. 

Arkadaşla kaza yaptık orta refüj e çıktık sonra indik:) arabada görünürde bir şey yoktu bizde yola çıktık araba üçüncü vites e geçmiyordu arabayı goturduk evinin önüne bıraktık sabah araba ne çalışmış nede vitese geçmiş kaskoyu arıyor kasko çekici ile arabayi götürüyor servise arabada 11bin masraf çıktı kasko dedektif felan gönderdi gittik kaza yerini gösterdik kabul ettiler 1000tl bize ödettiler gerisini kasko karşıladı arabayi 16bine sattik pejo 307 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

@robinsoncrusoe  @ibrahimeren okuyun okuyun ibret alın :)) adam 3 ay pert diyo bahh :)

şikayetvara baktım o ayağı çok yapmışlar bu kazayı siz yapmamışsınız vs bu olayı eskiden batan ege sigorta yapardı eksper gelir hasar dosyasının evrağı diye feragatname imzalatırdı :))

merak ettiğim konu bu süreçler de acenteler ile görüşmüyormusunuz? Acentelerin şirketler üzerindeki baskısı daha çok olur çünkü satış kanalıdır.

hiç mi poliçeyi okumuyorsunuz okuyup anlamıyorsanız atın bana ben okuyum herkez direkt fiyata bakıyo 1. sayfada içeriğe kimse bakmıyo

bu tip olaylarda %70 hata sigorta şirketindeyse de %30 da kendinde arayacaksın bu adam niye ucuz yapıyo? poliçeyi iyice okuyayım? sikayetlere bir bakayım  diyen yok

bir tanıdık acente arkadaş 2 ay önce bi istasyon hasarında ak sigorta öçdeme yapmadı diye ak sigorta ile anlaşmasını feshetti

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

@robinsoncrusoe  @ibrahimeren okuyun okuyun ibret alın :)) adam 3 ay pert diyo bahh :)

şikayetvara baktım o ayağı çok yapmışlar bu kazayı siz yapmamışsınız vs bu olayı eskiden batan ege sigorta yapardı eksper gelir hasar dosyasının evrağı diye feragatname imzalatırdı :))

merak ettiğim konu bu süreçler de acenteler ile görüşmüyormusunuz? Acentelerin şirketler üzerindeki baskısı daha çok olur çünkü satış kanalıdır.

hiç mi poliçeyi okumuyorsunuz okuyup anlamıyorsanız atın bana ben okuyum herkez direkt fiyata bakıyo 1. sayfada içeriğe kimse bakmıyo

bu tip olaylarda %70 hata sigorta şirketindeyse de %30 da kendinde arayacaksın bu adam niye ucuz yapıyo? poliçeyi iyice okuyayım? sikayetlere bir bakayım  diyen yok

bir tanıdık acente arkadaş 2 ay önce bi istasyon hasarında ak sigorta öçdeme yapmadı diye ak sigorta ile anlaşmasını feshetti

abi o nick eskide kaldı :) 

benim başımdan geçen olayın uzun versiyonu : http://www.tahribat.com/forum/arabam-yandi--yeni-araba-ve-maceralar-217717

@danqerline öncelikle geçmiş olsun.

Benim arabam yandı ben 23 gündemi ne para hesabıma yattı, kaza yaptım direk hallettiler.Sorgu sual olmadan açtığım konuda belirtmiştim @dj_alper viral reklamda :D Ben yıllardır dj_alper i bilirim kasko sigorta olarak para verip paranla rezil olmakta var.Sigortacına soracaksın yada o söyleyece şu firmayı siktiret diye 100 lira ucuz oluyor sonra bir mevzu olunca insan anlıyor.Ancak senin sigortacıda da iş yokmuş benim araba yanda millet parasını 2 ayda alamıyordu dj_alper adam hergün firmaya baskı yaptı etti beni hiç birşeyle muhattap etmedi sadece hesap no istedi para yattı hesabıma.

*Özet: sigorta firmanızda sigortacınızda daşşaklı olursa mağdur olmazsınız :) Yıllardır tüm ailemizin arabalarına serkan abi ilgileniyor hem en ucuzu hem en iyisin yapıyor.

@dj_alper abi bizim sigorta tarihlerine çok varmı daha bitmesine :)

not: perte çıkan arabamı aldığım paradan +6bin lira fazla para verdiler :)

nereodi tarafından 31/Ara/16 09:31 tarihinde düzenlenmiştir

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
Toplam Hit: 2612 Toplam Mesaj: 13
şikayet