folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Aksigorta Rezilliği - Aksigortadan Uzak Durun

Aksigorta Rezilliği - Aksigortadan Uzak Durun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    nereodi bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

@robinsoncrusoe  @ibrahimeren okuyun okuyun ibret alın :)) adam 3 ay pert diyo bahh :)

şikayetvara baktım o ayağı çok yapmışlar bu kazayı siz yapmamışsınız vs bu olayı eskiden batan ege sigorta yapardı eksper gelir hasar dosyasının evrağı diye feragatname imzalatırdı :))

merak ettiğim konu bu süreçler de acenteler ile görüşmüyormusunuz? Acentelerin şirketler üzerindeki baskısı daha çok olur çünkü satış kanalıdır.

hiç mi poliçeyi okumuyorsunuz okuyup anlamıyorsanız atın bana ben okuyum herkez direkt fiyata bakıyo 1. sayfada içeriğe kimse bakmıyo

bu tip olaylarda %70 hata sigorta şirketindeyse de %30 da kendinde arayacaksın bu adam niye ucuz yapıyo? poliçeyi iyice okuyayım? sikayetlere bir bakayım  diyen yok

bir tanıdık acente arkadaş 2 ay önce bi istasyon hasarında ak sigorta öçdeme yapmadı diye ak sigorta ile anlaşmasını feshetti

abi o nick eskide kaldı :) 

benim başımdan geçen olayın uzun versiyonu : http://www.tahribat.com/forum/arabam-yandi--yeni-araba-ve-maceralar-217717

@danqerline öncelikle geçmiş olsun.

Benim arabam yandı ben 23 gündemi ne para hesabıma yattı, kaza yaptım direk hallettiler.Sorgu sual olmadan açtığım konuda belirtmiştim @dj_alper viral reklamda :D Ben yıllardır dj_alper i bilirim kasko sigorta olarak para verip paranla rezil olmakta var.Sigortacına soracaksın yada o söyleyece şu firmayı siktiret diye 100 lira ucuz oluyor sonra bir mevzu olunca insan anlıyor.Ancak senin sigortacıda da iş yokmuş benim araba yanda millet parasını 2 ayda alamıyordu dj_alper adam hergün firmaya baskı yaptı etti beni hiç birşeyle muhattap etmedi sadece hesap no istedi para yattı hesabıma.

*Özet: sigorta firmanızda sigortacınızda daşşaklı olursa mağdur olmazsınız :) Yıllardır tüm ailemizin arabalarına serkan abi ilgileniyor hem en ucuzu hem en iyisin yapıyor.

@dj_alper abi bizim sigorta tarihlerine çok varmı daha bitmesine :)

not: perte çıkan arabamı aldığım paradan +6bin lira fazla para verdiler :)

Dostum o geceyi hiç unutmuyorum ya bizim robinson felanda perte çıkardı zaten çıkacağı belliydi durmadan kaza yapıyodu :)

senden sonra her akşam verya gece tel çalsa ahanda ne oldu acaba diyorum ben bildiğin şaka sandım ilk baş tarihi hatırlıyosan ses kayıtların duruyodur çok korkmuştun lan tam sur olaylarının olduğu zaman polis gelmez çekici gelmez hey be 

ibrahim bu geldimi yok şu geldimi yok amk git eve yat dedim bende :D

sizin pertlerden sonra birde robinsonun hırsızlık olayları var perti var kazası var ikinizinde aynı şirket  şirket özellikle rica etti tamam biz o bölgeye teminat veiryoruz ama yapma diye :)))

adamların hasarsız poliçesi dönmedi. adamın arabasına yaptık pert oldu evine yaptık hırsız girdi :D bomba dostlarımsınız ya vallaha uzakta olmasanız sık görüşürdük amk yolumun üstü olsa yine görüşürdükte oralara yolum düşmüyo :D

Nerede olduğumu biliyorsunuz yolunuz bu tarafa düşerse mutlaka misafirim olacaksınız kaçarı yok

DJ_Alper tarafından 31/Ara/16 10:06 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

ALLAH razı olsun herkesten öyle böyle sesimizin ulaştıgı kadar heryere yazmaya çalıştım

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
Toplam Hit: 2614 Toplam Mesaj: 13
şikayet