Aksini İdda Eden Varmi?
-
Dünyanin en iyi rock,heavy,trash metal grubu metallica dir!! ve en karizma grub tabiki.
-
aralıksız kafa patlatan uç noktada metal muzikden iğrenirim.. fakat
metallicanın efsane parcaları gibisi yok..
unforgiven
unforgiven II
turn the page
nothing else matters
vs.... -
fade to black
for whom the bell tolls
devils dance
carpe diem baby
ve daha nicelerini unutmuşsun ... -
şu anki metallicanın trash,heavy ile alakası yok.
zevkler farklı olduğundan da bir çok kişi aksini iddia edebilir. mesela ben. -
war abi! metallica 80 lerin ortasına kadar iyiydi ama şu an adamların evde oturup örgü dantel falan örmesi lazım. bence adamlar load albümünden sonra emekliye ayrılmalıydı.
-
evet tabiki alakasi yok!
metallica nin ilk 4 albümüne bakicak olursan adamlarin heavy nin ve trash metalin allahi olduklari acikca ortada. yane tartismaya deymez -
eskisine lafım yok.
frenzy arkadaşımın dediği gibi:
"su an adamlarin evde oturup örgü dantel falan örmesi lazim"
ayrıca bende 80 lerin trash i olarak sepultura dan başka tanımam.
-
Yaw allahaşkına ne diyonuz beyler siz yaw?!Metallica bir hard-rock/metal grubudur.Hiçbir zaman trash metal yapmamıştır.Saçmalamayın.Hele hele şu son albümleri kesinlikle ve kesinlikle %1oo nu-metal olmuş.Aksini iddia etmesin kimse.Ne yaptınız çocuklar allahaşkına?
Ayrıca "var mı daha karizması?" diye soran arkadaşa Children of Bodom,Anathema ve özellikle de Dream Theater dinlemesini öneririm.Daha aklıma gelmeyen ne gruplar var.Hepsini saymadım şimdi.(İsteyen olursa bilahare memnuniyetle sayıveririm.)Metallica piyasa bir gruptur sadece.Ne davulcusu davulcu,ne solocusu solocu.Kirk Hammet,Joe Satriani"nin öğrencisidir.Satriani ne demiş Kirk hakkında biliyor musunuz?"O benim en çok çalışan;ama en vasat öğrencimdir."Satriani"nin verdiği egzersizleri parçalara solo diye koyan bir adam Kirk.Lars"ı hiç sormayın zaten.(Mesaj çok uzadı da ondan anlatmıyom.)Metallica iyice gözümden düştü şu son albümle anliicaanız...Zaten öyle tapılacak bir grup da değil.(James Hetfield"ın tanrı olduğunu inkar etmiyorum bu arada...)Son olarak Dave Mustaine"in bir sözü:"Dünyada adam gibi 3 tane ritm gitarist var...Biri ben,biri James,diğerini unuttum!"
-
metallica şu an popilarite bir grup yaptıkları metal e bile girmiyor sadece eğlence müzikleri yapıyo herifler
rahmetli cliff burton ın eminim kemikleri sızlıyordur
-
StickMaster Saçmalamışsın ama sana cvp yok
Konuyu açan arkadaş cvp veriyorum
Aksini iddia ediyorum
Ne demek istediğimi anlayanlar da lütfen aksini iddia etsinler
Metallica vardı mükemmel bi şekilde vardı ama artık yok biz onun şarkılarını saygıyla anarız ama başka bişi de yapmayıs metallica ile yeni tanışanlar onu ilah yapabilir ama zaten yeni tanıştıı için onları dinliyen olmaz 16 yaş altının yorum yapması bile yasaktır bence müzik konusunda daha ne biliyolar ki
Tekrarlıyorum
Aksini her zaman iddia ederim -
tartışmalar yersiz!!!
bu adamlar miadını doldurdu artık tedavülden kalkması lazım!!!
önceki eserlerini saygı ile anıyorum!!!
Toplam Hit: 3320 Toplam Mesaj: 16