Aksini İdda Eden Varmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metfan
    metfan's avatar
    Erkek
    metallica ölmedi
    herzaman kalbimizde yasayacaktir.

loAD reload gibi albümler cikardilar diye
    müzik tarzlarini degistirdiler diye metallica yi dinlemeyenler burakanlar hainlerdir, metallicayi kullananlardir ve bu yüzden metallica hakkinda kötü yorum yapanlar metallicadan anlamayan tiplerdir ve metallicayla hic bir alakalari yoktur. sadece metallicayi kötülemeye ugrasirlar. vicdansiz salak tipler iste.

ben bir metallica fanatigi olarak adamlari sonsuza kadar destekliyorum ve ne tür müzik yaptiklarida umrumda bile degil.

metallica benim icin hersey demektir, onlar benim yasama sevincimdir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eFe19KAN
    eFe19KAN's avatar
    Erkek
    metfan bunu yazdı:
    -----------------------------
    metallica ölmedi
    herzaman kalbimizde yasayacaktir.

loAD reload gibi albümler cikardilar diye
    müzik tarzlarini degistirdiler diye metallica yi dinlemeyenler burakanlar hainlerdir, metallicayi kullananlardir ve bu yüzden metallica hakkinda kötü yorum yapanlar metallicadan anlamayan tiplerdir ve metallicayla hic bir alakalari yoktur. sadece metallicayi kötülemeye ugrasirlar. vicdansiz salak tipler iste.

ben bir metallica fanatigi olarak adamlari sonsuza kadar destekliyorum ve ne tür müzik yaptiklarida umrumda bile degil.

metallica benim icin hersey demektir, onlar benim yasama sevincimdir.
    -----------------------------

Bu ne sacmalık yaa bide vatan haini felan yapsaydın
    Sen şimdi metallica ya hala iyi diyosan zaten sen hiçbişi bilmiyosun demektir kaldıki metallica fanı olucan
    Load
    ReLoad
    Bi nebze iyi albümlerdi ama tarz deişti bi kere
    S&M İle One parçasına sıçtılar
    St. Anger ile ise kendilerini unutturdular asıl hainler gruptaki adamlar para için tüm dinliyenlerini sattılar son albümleri sırf ticari amaçlı oldu eh ben para kazansaydım benimde dünyadaki metallica dinliyecilierini satma hakkım olurdu ama yapmazdım o ayrı konu sonuc olarak para için herşey yapılabilir ve yapılan çou şey doğrudur da ama müzik olmaz yani eski zevk yok artık bizde ama adamlarda para var
    Onlar için no problem

Sonsuza kadar yaşayabilen ölü değildir, Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Uyarı: Tartışmayı uzatmayalım.Ayrca burası sadece görüş beyan etmek için tartışmak için değil.İnsanların birşeyleri kendilerince savunması çok güzel fakat bununda bir sınırı olmalı.

Tartışma devam ederse konu kilitlenecek.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metfan
    metfan's avatar
    Erkek
    metallica fanatikleri icin herzaman iyidir.
    senin gibi hainler anlamazlar metallicadan.
    yaptiklari müzik yüzünden memnun degilsin diye bok atiyosun adamlara.

metallicanin senin gibi adamlara ihtiyaci yok.
    onlari destekleyenlere ihtiyaci var.
    zaten senin gibi adamin metallica dinlemesi hata.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoadMaster
    RoadMaster's avatar
    Erkek
    Size tartışmayı kesin demiştim! Konu kilitlenmiştir (8mm)
Toplam Hit: 3321 Toplam Mesaj: 16