Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
Aksiyon Kamerası Öneri (Ekonomik:)
Aksiyon Kamerası Öneri (Ekonomik:)
-
Hocalar tatil için ekonomik işimi görecek su altı çekip yapacak aksiyon kamerası önerlerileriniz nedir ? Fiyat maksimum 200 tl.
-
abi ben sjcam aldım aliexpressten gelmedi hala :D
alanında en başarılı fp ürün sjcam sanırım araştırmalarım sonucu bu kanaate vardım. Bide eken adında var
-
eken h9 lar var 40 $ civarında
-
Sjcam 4000 wife model kardesim kullanişlidir hepsiburada var
-
300 liraya xiaomi var
https://www.morhipo.com/kampanya/detay/17863867/56731/xiaomi-aksiyon-kamera-beyaz
-
Aliexpresten eken h9r aldım
10günde geldi. Çok memnunum.tavsiye ederim
-
Türkiye'den 700 kişi civarında alan olmuş. 8 günde geliyor diyorlar. 145 TL ye eken. Full aksesuar.Daha ne olsun.
-
bugrahan45 bunu yazdı
Türkiye'den 700 kişi civarında alan olmuş. 8 günde geliyor diyorlar. 145 TL ye eken. Full aksesuar.Daha ne olsun.
hocam bunu hemen sipariş edecemde gümrük sorunu ne olacak acep? 30 avro sınırı gelmişti ya ?
-
diplomali-issiz bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
hocam bunu hemen sipariş edecemde gümrük sorunu ne olacak acep? 30 avro sınırı gelmişti ya ?
Sıkıntı yaşatmıyorsa gümrük bende alıcam hemen.
-
Dante_ bunu yazdıdiplomali-issiz bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
Sıkıntı yaşatmıyorsa gümrük bende alıcam hemen.
Biraz bekleyip, dolar-euro kur farkı biraz açılınca alınmalı :) :) şu anda 30 avro 115-120 tl falan, 40 dolar 145 tl buna göre kur dengesini tekip etcen öyle alcan aslında :) çok iyiyim bu konuda ya :) da o fiyatın yanındaki 82.99 ne TL fiyatı anlamadım onu bak işte bu konuda da çok cahilim. (e kusursuz insan olmaz) neyse çok küfretmeyin :)
Edit: eksik bilgi
cohndoe tarafından 21/Nis/17 22:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Dolar çok oynamaz oynasa da 5-10tl farkediyor.
almak isteyen arkadaşların yapması gerekeni söylüyorum. Ürünü seçip siparişi tamamlayın ödemeyi filan yapın. Satıcıya aynen şöyle bir mesaj atın
kargo paketine lütfen 25$ yazar mısın.
Hemen cvp geliyor zaten. Adamlar bizim gümrüğü bildikleri için zaten düşük gösteriyorlar
10günde geldi benim aksiyon kamera. Gerçekten iyi kaliteli tavsiye ederim. Gümrüğe filan da takılmıyor dert etmeyin. Takılsa bile yenisini gönderir sorun yok