Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
Aksiyon Kamerası Öneri (Ekonomik:)
Aksiyon Kamerası Öneri (Ekonomik:)
-
xiaomi. başka hiçbir marka önermem. sjcam ile aralarında dağlar kadar fark var. karşılaştırma yada inceleme videolarına bak anlarsın. gearbest'te 78 dolar.
-
tosun bunu yazdı
Dolar çok oynamaz oynasa da 5-10tl farkediyor.
almak isteyen arkadaşların yapması gerekeni söylüyorum. Ürünü seçip siparişi tamamlayın ödemeyi filan yapın. Satıcıya aynen şöyle bir mesaj atın
kargo paketine lütfen 25$ yazar mısın.
Hemen cvp geliyor zaten. Adamlar bizim gümrüğü bildikleri için zaten düşük gösteriyorlar
10günde geldi benim aksiyon kamera. Gerçekten iyi kaliteli tavsiye ederim. Gümrüğe filan da takılmıyor dert etmeyin. Takılsa bile yenisini gönderir sorun yok
tosun başkan karşıdaki adama 25 $ yazması için net bir dille ingilizce yazma imkanın varmı acaba :) translatten yapıyorum tekrar türkçeye çevirince ahiret sorusu gibi birşey çıkıyor ortaya ondan en iyisini müritler bilir dedim :D Tosun başkanımız görmeden başkası görürse o da cevap verebilir lütfen :) saygılar.. selamlar.. hörmetler..
-
diplomali-issiz bunu yazdıtosun bunu yazdı
Dolar çok oynamaz oynasa da 5-10tl farkediyor.
almak isteyen arkadaşların yapması gerekeni söylüyorum. Ürünü seçip siparişi tamamlayın ödemeyi filan yapın. Satıcıya aynen şöyle bir mesaj atın
kargo paketine lütfen 25$ yazar mısın.
Hemen cvp geliyor zaten. Adamlar bizim gümrüğü bildikleri için zaten düşük gösteriyorlar
10günde geldi benim aksiyon kamera. Gerçekten iyi kaliteli tavsiye ederim. Gümrüğe filan da takılmıyor dert etmeyin. Takılsa bile yenisini gönderir sorun yok
tosun başkan karşıdaki adama 25 $ yazması için net bir dille ingilizce yazma imkanın varmı acaba :) translatten yapıyorum tekrar türkçeye çevirince ahiret sorusu gibi birşey çıkıyor ortaya ondan en iyisini müritler bilir dedim :D Tosun başkanımız görmeden başkası görürse o da cevap verebilir lütfen :) saygılar.. selamlar.. hörmetler..
çok iyi ingilizce bilmen gerekmiyor, adamlar anlıyor zaten.
"write 25$ please" yazsan yeterli.
-
Xiaomi almalısın. Zira Sony marka kamera kullanmışlar. Malzeme kalitesi üst seviye. 60 dolar olması gerek fiyatının.
https://www.youtube.com/watch?v=D9vEO3lU8AI
-
bununla faceden canlı yayın olurmu :D
-
-
Bu cihazdan aldıydım geçen sene çok da memnun kaldım tavsiye ederim.
-
SJCAM M20 yi tavsiye ederim gerçekten fiyatına göre çok iyi görüntü alabilirsin. yavaş çekim telefondan bağlanabiliyorsun vs özellikleri çok iyi.
-
DJ_Alper bunu yazdı
bununla faceden canlı yayın olurmu :D
valla bende merak ettim. oluyomuş : https://www.youtube.com/watch?v=nuSJb2224hI
-
Arkadaslar bende santiyedeki araclara almayi dusunuyorum.goruntu iyi olmasa da olur.
1 kabin icine 1 de disariya bakan.en az 15 araca alicam.bana onerebileceginiz bisey var mi