folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Aktif/Kapasitif Kalem - Grafik/Normal Tablet - Veikk S640 - N11 Cbtxglobal / Hepsiburada Yurtdışı Alışverişi - [DENEYİM]

Aktif/Kapasitif Kalem - Grafik/Normal Tablet - Veikk S640 - N11 Cbtxglobal / Hepsiburada Yurtdışı Alışverişi - [DENEYİM]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Sağol canım faydalı konu olmuş

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

...

İlk kullanışım ama yazım zaten kötüdür .d

bir de kağıt üzerindeki yazını atsana, merâk ettim. benim yazılar kağıt üstünde sonradan kötüleşti ^^D` (Samsung Note'da denedim, onda da kötü. yalnız orjinal kalemdeki gibi değil gecikmeli oluyor yine note'da da.)

yine iyi not almışsın. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Sağol canım faydalı konu olmuş

Eyw hocam birilerine yardımcı olursa ne mutlu :)

@RitmFarbRacourci

atayım hocam 

Tekrar düşündüm de kağıtta daha kötü yazım .d Eyw Hocam teşekkür ettim. bu alette neredeyse gecikme yok ama kalemin ucunu hiç kaldırmadan doktor yazısı şeklinde yazmaya çalışırken nadirde olsa arada hafif kaymalar oluyor. Yani "B" yazarken -hızlıca-  küçük "b" çizebiliyorsun, hızlıca yazarken B nin üstündeki yuvarlağı çizgi sanıyor ama nadir yani. Tabi bunun çözünürlükle de alakası var. OneNote da %320 yakınlaştırıyorum ki bu sayede normal yazarken küçük punto ile yazmama gerek kalmıyor. Tablet satır uzunluğu 6 inch. Ve bir satır yazıyı kolayca yazıyorsun. Sadece dediğim gibi küçük punto ile yazmaya çalışırsan "8 punto falan" kalem çözünürlüğü anlayamayabiliyor. 8 de bayağı küçük hani.

ride or die..