Aktif/Kapasitif Kalem - Grafik/Normal Tablet - Veikk S640 - N11 Cbtxglobal / Hepsiburada Yurtdışı Alışverişi - [DENEYİM]
-
Sağol canım faydalı konu olmuş
-
banneduser bunu yazdı
...
İlk kullanışım ama yazım zaten kötüdür .d
bir de kağıt üzerindeki yazını atsana, merâk ettim. benim yazılar kağıt üstünde sonradan kötüleşti ^^D` (Samsung Note'da denedim, onda da kötü. yalnız orjinal kalemdeki gibi değil gecikmeli oluyor yine note'da da.)
yine iyi not almışsın.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Sağol canım faydalı konu olmuş
Eyw hocam birilerine yardımcı olursa ne mutlu :)
atayım hocam
Tekrar düşündüm de kağıtta daha kötü yazım .d Eyw Hocam teşekkür ettim. bu alette neredeyse gecikme yok ama kalemin ucunu hiç kaldırmadan doktor yazısı şeklinde yazmaya çalışırken nadirde olsa arada hafif kaymalar oluyor. Yani "B" yazarken -hızlıca- küçük "b" çizebiliyorsun, hızlıca yazarken B nin üstündeki yuvarlağı çizgi sanıyor ama nadir yani. Tabi bunun çözünürlükle de alakası var. OneNote da %320 yakınlaştırıyorum ki bu sayede normal yazarken küçük punto ile yazmama gerek kalmıyor. Tablet satır uzunluğu 6 inch. Ve bir satır yazıyı kolayca yazıyorsun. Sadece dediğim gibi küçük punto ile yazmaya çalışırsan "8 punto falan" kalem çözünürlüğü anlayamayabiliyor. 8 de bayağı küçük hani.
grafik tablet tablet kapasitif kalem cbtx global n11 yurtdışı hepsiburada yurtdışı