Akünün Bitmesi
-
manhyak bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
ahh pardon ben yanlış okumuşum ozaman hocam yeni akü filan alma vurdur arabayı devam et :)
Megane 2 hocam elektronik araba nası vurdurcam ? Başka bi arabadan şarj edicem inş çalışır.
hocam megane 2 ler akü sökülünce kafayı yiyor, camlar,teyp vs. takviye yada başka bişi falan yaparken akünün kutup bşlarını sökme :)
-
manhyak bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
ahh pardon ben yanlış okumuşum ozaman hocam yeni akü filan alma vurdur arabayı devam et :)
Megane 2 hocam elektronik araba nası vurdurcam ? Başka bi arabadan şarj edicem inş çalışır.
golf5'i vurdurdum. vitesi 2'ye tak debriyajlı itsinler arabayı hızlanınca çek aniden ayağını
-
o aküden hayır gelmez artık marş zor basar sinir olursun
ölçüm yapar şarj ederler yine bir müddet sonra yine marş zor basar
kullanıcı hatasından aküyü değiştirmezler
yeni al 120-130 liraya var iyi aküler git bi oto elektrikçiye onlar halleder -
elektronik araba derken, otomatiği kastettiysen otomatik vitesli araba vurdurulmaz. manuelse aban gitsin.
-
Birsey olmaz. Takviye yaptir alternator akuyu doldurur. Bende farlari acik unutmustum takviye yaptim devam..
-
Kabloyla bazen çalımayabilir tekrardan bilgin olsun.
Baktın çalışmadı git bi elektrikçiye o yanında sağma bi akü getirecek onunla anında çözer sorunu.
1 aylık aküyü hiç etme sakın.
-
yaw gıt bı adam gıbı elektrıkcıye ver akuyu sabaha kadar sarj etsın arkadasın dedıgı gıbı senı bı bu kadar daha ıdare eder gıdemıyorsan elektronıkte olsa vurdur aracını sonucta butun hafıza gıtı teyıp aynlar camlar fln mecbur kodlıycaksın tekrar sen aracını calıstır onemlı olan