folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akvaryum Almak İsteyen Ama Durumu Olmayan Ankara‘Da Arkadaş Aranıyor.

Akvaryum Almak İsteyen Ama Durumu Olmayan Ankara‘Da Arkadaş Aranıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

Hocam ben dalıyorum, aşağıda akvaryumdan daha güzelleri var :) Birazda ondan bıraktım aslında...

he ozaman işin rengi değişti gerçi herkezin sonu aynı gibi akvaryumumu kıskanıyolar  bir gece yatmadan önce bakıyorum birde sabah evden çıkmadan bakıyorum die akvaryuma ayırdığım 15 dk kıskanıyolar tehtit edenide oldu akvaryumunu kırıcam çamaşır suyu dökücem diyeni vs  :l

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

alan kişinin lepisteslerin üreme hızını da düşünmesi lazım, yoksa yavruların üreme hızıyla yeni akvaryumlar alması gerekecek. yada benim yaptığım gibi doğanları koruma altına almayacak :) bitkili akvaryumsa zaten akıllıları saklanır diğerleri yem olur :)

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Valla usta, 6-7 senedir bu işle ilgileniyorum, gerçekten zevkli aslında. Lepistes pek sevmem ama ciklet iyidir. :) İzmire göndermek imkanı olaydı bende yer almak isterdim. Ama yaş ilerledi diyede bu hobiden vazgeçmen üzücü.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Akvaryum almayı daha doğrusu yapmayı bile düşünüyordum da yorumlara göz gezdirince biraz daha düşünmeliyim sanırım :D

darkroques61 tarafından 09/Nis/13 02:13 tarihinde düzenlenmiştir

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

https://www.facebook.com/photo.php?v=511432885580271     aha bunlar da benim :) 2 gün oldu start verdim bakalım ne kadar yaşatacam. 
    neyse onu geçelim de   .   yakınlardayım be abü , ankaraya gelem de sana bi yemek ısmarlayam sohbet muhabbet edek. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

https://www.facebook.com/photo.php?v=511432885580271     aha bunlar da benim :) 2 gün oldu start verdim bakalım ne kadar yaşatacam. 
    neyse onu geçelim de   .   yakınlardayım be abü , ankaraya gelem de sana bi yemek ısmarlayam sohbet muhabbet edek. 

hoca aman dikkat o japonu al ordan bence..Sarılarla yaşamaz.Ayrıca keşkem angarada olaydım da,alaydım akvaryumu :D Amk petshopculardan çok bilgim var şu hobide,akvaryumum yok :D Sıkıntı büyük,nasip olmadı daha,bakalım ne zamana olacak

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam 4 basamaklı sayılar kadar balık öldürdün ve elinde sadece 30 tane lepistes mi var?

Birinin o akvaryumu acil elinden alması lazım =)))

HolyOne tarafından 09/Nis/13 10:00 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    edit mettoman tarafından 09/Nis/13 10:30 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

okadar balıığı rakının yanında meze mi yaptın naptın? :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Abicim satıyorsun, alıyorsun, ölüyorlar, kaza oluyor birsürü olay var, mantar olur, beyaz benek olur, parazit olur, su ısınır soğur hastalanır, yeni balık alırsın hastalık getirir, vs vs vs vs  akvaryumculuk yapmadığınız için anlamazsınız :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 5652 Toplam Mesaj: 38