folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akvaryum Almak İsteyen Ama Durumu Olmayan Ankara‘Da Arkadaş Aranıyor.

Akvaryum Almak İsteyen Ama Durumu Olmayan Ankara‘Da Arkadaş Aranıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

balıklar lepıstesmı hacı abi ? :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

evdekini zor ikna ettim 20 litreliğini :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı
    MustyKTE bunu yazdı

https://www.facebook.com/photo.php?v=511432885580271     aha bunlar da benim :) 2 gün oldu start verdim bakalım ne kadar yaşatacam. 
    neyse onu geçelim de   .   yakınlardayım be abü , ankaraya gelem de sana bi yemek ısmarlayam sohbet muhabbet edek. 

hoca aman dikkat o japonu al ordan bence..Sarılarla yaşamaz.Ayrıca keşkem angarada olaydım da,alaydım akvaryumu :D Amk petshopculardan çok bilgim var şu hobide,akvaryumum yok :D Sıkıntı büyük,nasip olmadı daha,bakalım ne zamana olacak

hacım ben hiç bilmiyom balık işlerini bi arkadas verdi bakıyorum öyle :D 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

biz küçük fanus alıp kafamızı dinleyelim diyoruz adamlar nelerle kafa sakinleştiriyor 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

durumu olmayan birini sevindirmek istiyor adam akvaryumu bende alırım diyen var ya

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

https://www.facebook.com/photo.php?v=3909285165744&set=vb.1087786049&type=3

ahanda buda benim akvaryum ankaraya yakın olsaydım yiğenim için isteyebilirdim yalvarmışdı çocuk bana verirmisin diye her gün bizde benden çok ilgileniyo balıklarla :) 

ama parayı bulayım tuzlu su hacı çok başka bi dünya tuzlu su akvaryumu :)

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Elvanket te oturuyorum 4 yaşındaki kızım hayvanları çok seviyor uzun zamandır düşünüyorum odasına bir akvaryum almayı fakat kredilerden dolayı pek imkan olmuyor.Kızım için akvaryuma talibim.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı

durumu olmayan birini sevindirmek istiyor adam akvaryumu bende alırım diyen var ya

bana diyosan arkadaş için istemiştim ama baktım zaten isteyen varmış vazgeçtim inşallah iyi bakılır

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

DjBlueMan'e dün itibari ile gitti.

Hayırlı olsun.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IEFLaM
    IEFLaM's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Millet selam,

1997'de başladım ben akvaryumculuğa... Akvaryum almak istiyordum, fakat bizimkiler nereye koyacağız diyip almıyorlardı... Alt komşumuz dursun amcanın vardı 2 adet akvaryumu, biri 50'lik, diğeri 75'likti...

Hep gider onlarda bakardım, balıklara akvaryuma vs...

Neyse dursun amcanın zihinsel engelli bir çocuğu vardı, biraz boyu yetince akvaryumlara fln elini sokup balık vs yakalamaya çalışmaya başlamış, ondan dolayı akvaryumları dağıtmaya karar vermişti.

75'liği bi akrabasına, 50'liği de bana vermişti. Çocuğuz tabi daha accayip sevinmiştim. 

Bahçelide oturuyorduk, ankara da karşımızda bi akvaryumcu vardı. Oraya takılmaya başladım devamlı, sonra yazın ve lisede okuduğum dönemde ankara ulusda akvaryumcular haline takılmaya başladım uzun süre çalıştım, tüm akvaryum kitaplarını aldım okudum ezberledim, artık balığa baktım mı hasta olup olmadığını tespit edecek duruma gelmiştim.

Hale balık satmaya başladım üretip, akvaryumları çiftledim sonra geri tekledim vs vs vs, ölen-öldürdüğüm balık sayısı 4 haneli rakamların ortalarına gelmiştir sanırım :(

Niye anlattım bunları şimdi, e hüzünlendim tabi :)

Neyse yıl oldu 2013 :) üzerinden geçti 15 kusur sene, üstüne 50 tane daha hobi olunca, birde evleneceğim haliyle, akvaryumu kaldırmaya karar verdim. Ulan 15 sene olmuş bi taraftan üzülüyorum bi taraftan yeter amına koyim kazık kadar oldun diyorum.

Neyse, öyle akvaryumu olan birisine değil, alacak durumu olmayan, ama akvaryum isteyen vs bi tandığı yada kardeşi olan mürit var ise, akvaryumu, motorunu, ısıtıcısını, kumunu, çiçeklerini, balıklarını, diğer alet edevatlarını vereceğim...

Çok balık yok içerisinde şu anda yaklaşık 30 civarı lepistes vardır, 2-3 kök canlı çiçek var. motoru yeni, ısıtıcısı yeni, kepçesini kumunu çakılını vs vs vs herşeyi vericem işte.

Sizden yada çevrenizden, isteyen birileri varsa, tabi Ankara'da olması gerekir, çünkü nakliye olmaz, balıklar canlı, cicekler canlı, vereceğim.

Eğer bulabilirsek uygun birisini, cumartesi yada pazar günü buluşalım vereyim...

Şimdi çok fazla istek olursa, seçim yapmak gerekir, konu 3-5 gün dursun, kura ile halledelim :)

000000000000000000000000000000000000

UmutxTR Yakınına İstiyor

DjBlueMaN Kızına İstiyor

Tam Benim Yengeçlik :D

Sitem hep aşinalardan gelür biganeden gelmez
Toplam Hit: 5654 Toplam Mesaj: 38