Akvaryum Balıkçılığı Hakkında
-
Bizim arkadaşta akvaryumu bozdu kuşlara sardı.Evinde 45 tane kafes var daha karlı diyor..
-
bende akvaryumu bıraktım kuş üretiyorum oldukça karlı ve keyifli:)
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
MaTRiXe bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
ben de damacanada japon besliyorum paraya kıyıp akvaryum alamadım :)
haha :D iyiymiş oksijen hava filtresi falan var mı
-----------------------------yok da 3 güne bir suyunu değiştiriyom bakalım ne kadar dayanacak belki bi hava filtresi alırım ucuzundan :)
-----------------------------:) hacı iyiymiş senin sistem. japon için endişelenme. kolay ölmez. su bardağında akıyosan anca 3 günde değiştir suyunu. damacanada 10 taneye kadarsa balık, 4-5 haftada birde değiştirsen olur. ama değiştirmeden önce suyu 2 gün dinlendirde içindeki klor tamamen arınsın. işte o öldürür esas balığı :) bide değişim sırasında suların ısı farkına dikkat et balıkları şoka sokma :)
-
hayaletkurt bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
MaTRiXe bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
ben de damacanada japon besliyorum paraya kıyıp akvaryum alamadım :)
haha :D iyiymiş oksijen hava filtresi falan var mı
-----------------------------yok da 3 güne bir suyunu değiştiriyom bakalım ne kadar dayanacak belki bi hava filtresi alırım ucuzundan :)
-----------------------------:) hacı iyiymiş senin sistem. japon için endişelenme. kolay ölmez. su bardağında akıyosan anca 3 günde değiştir suyunu. damacanada 10 taneye kadarsa balık, 4-5 haftada birde değiştirsen olur. ama değiştirmeden önce suyu 2 gün dinlendirde içindeki klor tamamen arınsın. işte o öldürür esas balığı :) bide değişim sırasında suların ısı farkına dikkat et balıkları şoka sokma :)
-----------------------------ya hocam 2 gün sonra su kokmaya başlıyor bulanıklaşıyor bi tane hava filtresi almayı düşünüyorum damacanama bi de tatile çıkıcam bu tatil yemleri kç gün dayanır ki?
-
okudugm yorumlara gore akvaryumculık bılgılerınız 0
www.akvaryum.com dan ihtiyacınız olan herseyi en dogru sekılde ogrenebılrısınız.
-
frontoza ba hocam arastır yunusa benzio şekli