Akvaryum Yapmı | Cam Kalınlığı | Tasarım |(Yardım)
-
akvaryumm fena değil ben sana gönderirim oval bir şekli var çok büyükte değil. küçükte değill anlıyacağın fena değill.. hoşuna giderse kullanırsınn beğenmezsen başkasına verirsin sen bilirsinn.. hangi şehirdesinn hocamm:)
-
ZED bunu yazdı:
-----------------------------
akvaryumm fena değil ben sana gönderirim oval bir şekli var çok büyükte değil. küçükte değill anlıyacağın fena değill.. hoşuna giderse kullanırsınn beğenmezsen başkasına verirsin sen bilirsinn.. hangi şehirdesinn hocamm:)
ben istanbuldayım :) çok güzel olca bu akvaryum işi :D baya heves ettim :D cuma günü cami'ye gittim orda vardı da :M :Miçine adam gibi motor falan koydummu ışıklandırma falan :D huzur bulucam :D
-
bak şöyle olabilir.. zeynep istanbula ablasıyla dönecek.. o zaman otogardan da alabilirsin.. hiç para vermezsin :)
-
la esat büyük yapacaksan motor al.Sonra o kokudan huzur bulacam die uraşma +ısıtıcı al sıcaklıı mutlaka ayarla ki çoalmaları için sıcaklık çok önmli.İLErde yavrular olcak onlar için ufak kayalar bul içine girip saklanabilsinler.Snra balıklara rahat bi cinsel ortam yarat:D Bide kumu fazla al içine tepeler düzlükler yap çok süper olur.
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------bak şöyle olabilir.. zeynep istanbula ablasıyla dönecek.. o zaman otogardan da alabilirsin.. hiç para vermezsin :)
-----------------------------gene 4 ayak üstüne düştü:D
-
yahu öss öncesi acayip mutlu oldum :D nezaman gelecegini falan ayrıntılarını konuşalım hocam :D
-
esat bence sen bu akvaryum işine gir cam falanda warmış yapıp satarsın
-
şimdi hoca zeynepin babası var bi de o akvaryumu otobüse yüklemek var :) bu iki sorunu halledersek sorun olmaz..
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------şimdi hoca zeynepin babası var bi de o akvaryumu otobüse yüklemek var :) bu iki sorunu halledersek sorun olmaz..
Deniz fenerine falan veriyorum deseniz hocam :)şaka bi yana ; babasına sölese arkadaş çok heves etmiş falan diye aslında sorun olurmu...
@ebter'im;
sipariş falan olsa aslında girerim bu işe...malzeme falan var herşey bedava...sadece yapmak kalıyor..
anlicagın kazandıgım her para kar olur :M ilk siparişi sen ver ebter :D
-
skyvalet bunu yazdı:
la esat büyük yapacaksan motor al.Sonra o kokudan huzur bulacam die uraşma +ısıtıcı al sıcaklıı mutlaka ayarla ki çoalmaları için sıcaklık çok önmli.İLErde yavrular olcak onlar için ufak kayalar bul içine girip saklanabilsinler.Snra balıklara rahat bi cinsel ortam yarat:D Bide kumu fazla al içine tepeler düzlükler yap çok süper olur.
-----------------------------hmm sanırım cinsel ortam en önemlisi :)