Akvaryum Yapmı | Cam Kalınlığı | Tasarım |(Yardım)
-
takma kafanı madem heves etmişsinn ben bişeyler yapar ya kargoyla yada ist geldiğimde getirmeye çalışırımm.. ama büyük ihtimalle kargoyla gönderirim sana, hallederiizz..:)
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------
hoca orda otogara gelir o sorun değil ama iskenderundan otogara nasıl gelir orası var?
-----------------------------
anladım hocam :)nese şu akvaryumlar hakkında bilgi alim de...
olmazsa beceremezsem kargoya atmanızı rica ederim :) otogar falan uğraşmayın şimdi :)
-
Yaa metreyi aldım elime 5 cmye baktım :S abi çok kalın bırak köpek balığını balina kramaz onu :).. Ben bildiğimiz dandik ince pencere camından yapmıştım 0.3 cmlikten walla 1 yıl kullandım sonra balıklar öldü :))) Halada durur yani akvaryum sağlamda oldu
-
-
ben balık besledimm beslemesii çok güzell özelli,kle yavru yapınca 70 80 tane yavrusu falan oluyorr .. en çabukk yavru yapann da ciklet balığı.. anne halindeydeken alıcann hemen 10 gün falan içinde yavru yapıyorr seyretmesii çok güzel oluyor yavru yaparkenn.. ama çok kötü sıkıntıları varr akvaryumu yıkamak çok zor oluyorr insann sinirleniyorrr... yanındada bir çöp balığı olsuunn akvaryumu temizliyorr... bende karışık balık vardıı.. hepsi bir arada yaşamaz seni kandırabailirlerr bende kandım çünkü.. tatile gittiğimde japon balıkları açlıktann çöp balığını yemişlerdii...kendi cinslerini yememişler..onun için bakımıda zor oluyor bilgin olsunn.
-
akvaryum biraz daınık idare edin:D
-
akvaryum.comda gerekli bilgileri bulabilirsiniz. 0.8 mmden aşağısını tavsiye etmiyorlar.5cm diye bir cam ancak özel üretim olur vinçle taşımanız gerekir.1 cm lik cam bile fazlaca yeter.
bende istanbul avrupa yakasında camcı arıyorum.
Toplam Hit: 4620 Toplam Mesaj: 38