Al Fakher Nargile Tütünü
-
Herkese merhabalar..
Arkadaşlar al fakher nargile tütünü arıyorum .. İstanbulda vardır belki.. Eğer temin edebilirim kargolayıp gönderrim diyorsanız iletişime geçelim..
Saygılar. -
sana tavsiyem bu işi internetten yapmaman,çünkü el-fakher tütünü,orjinal bahreyn tütünü diye sahte tütün satıyorlar.birde sen bunu internetten alıcaksan %100 sahte tütünü içine basarlar.bence tr'de bulamayacağın tütünleri değilde rosanna gibi idare eder olan tütünleri kullansan daha iyi olur.çünkü al-fakher tütünü gibi tütünler bir çok kimyasal işlevden geçip zararlı maddelerden arındırılıyor ve içimi dışarda içtiğimiz nargile tütünleriyle alakası yok iki çekişte insanın başını döndürücek yoğunlukta tad veriyor.fakat merdiven altı satılan tütünler kimyasal işlevlerden geçip arındırılmadığından insan sağlını tehtid ediyor.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
sana tavsiyem bu işi internetten yapmaman,çünkü el-fakher tütünü,orjinal bahreyn tütünü diye sahte tütün satıyorlar.birde sen bunu internetten alıcaksan %100 sahte tütünü içine basarlar.bence tr'de bulamayacağın tütünleri değilde rosanna gibi idare eder olan tütünleri kullansan daha iyi olur.çünkü al-fakher tütünü gibi tütünler bir çok kimyasal işlevden geçip zararlı maddelerden arındırılıyor ve içimi dışarda içtiğimiz nargile tütünleriyle alakası yok iki çekişte insanın başını döndürücek yoğunlukta tad veriyor.fakat merdiven altı satılan tütünler kimyasal işlevlerden geçip arındırılmadığından insan sağlını tehtid ediyor.
-----------------------------Adam biliyor agaaaaaaa.
-
Avira bunu yazdı:
Hocam internet konusunda haklısın ama tbtye güveniorum zaten bu işi bilen biri alır gönderir.. Rosannaya gelince param olmadığı zaman 1 2 günlüğüne idare ettiğim tütün markasıdır.. Hiç sevmem.. Kaçak (açık) Tütün alıyorum o güzel oluyor ama oda biryere kdar.. Hiçbiri al fakherin tadını veremiyor.. Ben nargileyi dışarıda içmiyorum kendi evimde tüketiyorum ve bu işin bağımlısı gibi birşey oldum.. Bu sebepten arıyorum kalitelisini güzelini.. -
temin edebilecek birini tanımama rağmen yardımcı olamam maalesef
çünkü o şahıs ibnenin şerefsizin önde gideni ve mutlaka fahiş fiyat isteyecektir bununla birlikte arkamdan konuşan yüzüme gülen şerefsiz biridir
avira iyi demiş
-
Prometheus bunu yazdı:
temin edebilecek birini tanımama rağmen yardımcı olamam maalesef
çünkü o şahıs ibnenin şerefsizin önde gideni ve mutlaka fahiş fiyat isteyecektir bununla birlikte arkamdan konuşan yüzüme gülen şerefsiz biridir
avira iyi demiş
Dediğin gbiyse söyleme hocam.. Ben a fiyatındaki ürünü bana tbt adına aynı fiyata yollamasını talep ediyorum al fakherin fiyatı malum eleman birde kar koyarsa yandı gülüm keten helva.. Avira hocama bende katılıyorum bazı konularda ama al fakheri istiyorum orjinal al fakerse tabi.. Bahreyn elma var mesela anlıyorum kokusundan esansından çakma olduğunu.. Gerçek bahreynn kokusunu 50 metreden alırım :P :) -
Yukarı.. Hemde çok..
-
hocam bahreyn varken niye böyle arayışlar içine giriyorsun ki
-
Genelde kaçak yolla ülkelere girdiğin için orjinal ürünü bulmak işi yaptığın kişiye bağlı.
Fakat kaliteli tütün içerisinde çöp, çubuk bulundurmaz, paketi açıp kokladığında dahi keskinse iyidir.
El fakher'inde gerçek olup olmadığını bu şekilde anlayabilirsin. Kalitesiz yapılan işte her zaman çar çöp koyarlar.
İsveç'te sahte olacağını pek sanmıyorum fakat burada pahalı satıyorlar 9 € 250 gram'ı.
Türkiye'de yarı yarıya bulunabilir.
Fakat zevkler renkler tartışılmaz ben nakhla'yı daha çok seviyorum.
Dipnot : Türkiye'de bahreyn diye satılan tütünlerin %90'ın Bahreyn olduğuna inanmıyorum. Ben ki dünyanın neresinde olduğu fark etmez eğer nargile cafeye gidiyorsam , nargilenin yapıldığı yere girip kalitesine bakmadan şipariş vermem.
Atıp tutuyormuş gibi anlaşılmak istemem fakat yazdıklarım tecrübeyle sabittir.
Sevgiler. -
edit : Aranan kan bulundu al fakher ;)
-
sorunu çözer gibi olduk herhalde.
Demo gönderdik arkadaşa :D