Al Sana "One Minute"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

TekBuluT bunu yazdı:
    -----------------------------

Lathedarkman bunu yazdı:

halkın büyük çoğunluğu destekliyor tayyibi öyle değilmi ?

halkın büyük çoğunluğu niye tayyibi destekliyo acaba bazıları öyle istediği için olabilir mi?

Türk halkının ne kadar amerika karşıtı olduğunu biliyorsundur. bi ankette görmüştüm en son ankete katılanların %97 si amerikanın ırak işgalini desteklemiyor ve türkiyenin müttefiki olduğuna inanmıyor.

Amerika akp yi destekliyor ne güzel bizde akp yi destekliyelim diye oy attıklarını düşünmüyorsundur heralde ?

Amerikanın akp ye %47 oy aldıracak kadar gücü yok. adam din üzerinden siyaset yapıyor ve nasıl yalan söyliyeceğini biliyor elbette seçilir konu bu değil asıl konu halkın bilinçli seçmen olup olmamasıdır. amerika ne kadar destek verirse versin halk bilinçli olmuş olsa ilk seçimde ipini çekerler. ama olaya dar penecereden bakan adam müslüman başbakaaan diye cuma namazı çıkışı slogan atar basar oyu geçer. yada 1 paket gıda yardımını alır basar oyu seçer gider.

filistin halkının mahmud abbası başta tutuyorsa halkın büyük çoğunluğuda mahmud abbas gibi düşünüyordur ve mahmud abbas kadar o halkta benim gözümde şerefsizdir .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:

Türk halkının ne kadar amerika karşıtı olduğunu biliyorsundur. bi ankette görmüştüm en son ankete katılanların %97 si amerikanın ırak işgalini desteklemiyor ve türkiyenin müttefiki olduğuna inanmıyor.

Amerika akp yi destekliyor ne güzel bizde akp yi destekliyelim diye oy attıklarını düşünmüyorsundur heralde ?

Amerikanın akp ye %47 oy aldıracak kadar gücü yok. adam din üzerinden siyaset yapıyor ve nasıl yalan söyliyeceğini biliyor elbette seçilir konu bu değil asıl konu halkın bilinçli seçmen olup olmamasıdır. amerika ne kadar destek verirse versin halk bilinçli olmuş olsa ilk seçimde ipini çekerler. ama olaya dar penecereden bakan adam müslüman başbakaaan diye cuma namazı çıkışı slogan atar basar oyu geçer. yada 1 paket gıda yardımını alır basar oyu seçer gider.

filistin halkının mahmud abbası başta tutuyorsa halkın büyük çoğunluğuda mahmud abbas gibi düşünüyordur ve mahmud abbas kadar o halkta benim gözümde şerefsizdir .

bu söylediklerimden bunu anlıyosan bence bu konu üzerinde düşünmeyi bırak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

TekBuluT bunu yazdı:

Lathedarkman bunu yazdı:

bu söylediklerimden bunu anlıyosan bence bu konu üzerinde düşünmeyi bırak.

sen önce anlatış biçimini değiştir öyle konuşacak bişey bulamıyınca triplere girmeye gerek yok ben çok yalın bir şekilde anlatıyorum herkesin anlıyacaği biçimde anlamıyorsan bu senin sorunun, akp yi amerikadan çok halk başa getirmiştir. Amerika elbette destek vermiştir ama ortada %47 gibi bir oy oranı var bunu sırf amerikaya bağlamak mümkün değildir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek

Rum kesimine desteği filistini temsil hakkına sahip hamas hükümeti sahip çıkmış olsaydı sizi sonuna kadar destekler ve haklı görürdüm.

one minute cümlesi israil+abbas yönetimi nin karşıtı tersi ve düşmanı olarak görülen ve israil tarafından kadın erkek çocuk ayrımı yapılmadan insanlara hayvana dahi reva görülmeyecek şekilde işkence soykırım ve katliam gerçekleştirilen ve buna istinaden yine haklı olduklarını savunan siyonist işgalci israile karşı söylenmiştir

bu kelime siyonist israili yandaşlarını ne kadar çok rahatsız ettiyse abbas yönetiminide o kadar rahatsız etmiştir ve bu yapılan belkide o lafın intikamıdır,

yani sonuç olarak one minute siyonistlere karşı hamas ve taraftarlarını savunmak için söylenmiştir.

tekrar söylüyeyim düşünce olarak siyonist=abbas yönetimi, filistin halkı=türkiye

bu siyonistler istesede böyle olacak istemesede böyle olacak

bu abbas denen şahıs yarın ermenistana, çinede yaklaşırsa şaşırmamak lazım kanımca

NE-NEDEN-NİÇİN
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    edit :  bosverin gitsin bana ne
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

falza alinganlik yapmamak lazım adamlar zaten cehennemin içinde yaşıyorlar, oradan kurtulmak için elbette herşeyi yapacaklar..

ve sunuda unutmamak lazım filistin topraklarinin içerisinde israil kurulken yaşanan mezalime tüm dünya sessiz kalmişti. türkiyede dahil..

In every job there is a no
Toplam Hit: 4033 Toplam Mesaj: 27