Alacakaranlık Çılgınlığı :|
-
bende 2 gün önce izledim ilkini :D millet anlata anlata bitiremiyodu meraktan izledim vasat bi film ahım şahım bi dalgası yok :|
-
Bence Çok Saçma Bir Film.Zaten Meraklıların %90 ı kız.Ne Mantık Arıyorsunuz Ki Filmden ?
-
çoluk çocuk muhabbeti :)
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
bende 2 gün önce izledim ilkini :D millet anlata anlata bitiremiyodu meraktan izledim vasat bi film ahım şahım bi dalgası yok :|
-----------------------------
Sırf Başrolde Oynayan ArtiZ İçin İzliyo Kızlar.Az Öncede Dediğim Gibi Kızların İzlediği filmlerde Mantık Aramaya Gerek yok :D -
anlamadığım o tipsiz çocuğun neyine aşık oluyorlar anlamıyorum ki
kız olsam yüzüne bakmazdım o çocuğun :D
filmlere gelirsek e işte fena değil sonuçta alacakaranlıks erisi aşk üzerine kurulu bir seri filmleride romantik oluyor çoğu erkek seyirci vampir kut kapışması için gidiyor filme yada sevgililerinin zorlamasıyla gidiyor bu yüzden istediklerini göremeyip uyuyor:D
bende anlamam o kadar vampirli kurt lu aksiyon içeren kitap varken bunu sinemaya uyarlıyorlar:D
-
eheh
fondoten yüzlü edvırd he (:
-
Edriyııııııııın..
Haa o bu konu değildi :P
-
Bende simdi izliyorum suan acayip sinirli durumdayim..Bosuna zamanimi ziyan ettim..Filmde aksiyon denen birsey yok..Sadece supermen gibi 2 de bir ucan g*aydan baska biri yok..Merak edipte izlemek isteyenlere kesinlikle tawsiye etmiyorum..
-
bok gibi film , bok gibi konu oyunculuk desen 0 ztn. vampir filmi diye izleyim dedim pişman oldum yaklaşmayın bile yanına, olabilecek en kötü filmlerden bitanesi
-
ergen kızlara hitap eden filimler hikaye yok,oyunculuk yok,konu yok iki tane birbirine aşık genç(yakışıklı adam) +vampir tam erşan kuleli kafası ''Ayda sevişenler''
Bu kadar şişirme kötü film olmaz,olmamalı.
Vampirleride romantizme alet ettiler hem de kötüsüne(Holywood sen nelere kadirsin). Korkum yeni bir tane salak türk dizisi başlıcak gene... kıvanç tatlıtuğ yu fln vampir yapıcaklar ><