Alacakaranlık Çılgınlığı :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

bende 2 gün önce izledim ilkini :D millet anlata anlata bitiremiyodu  meraktan izledim vasat bi film ahım şahım bi dalgası yok :|

Orman Mühendisi //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Bence Çok Saçma Bir Film.Zaten Meraklıların %90 ı kız.Ne Mantık Arıyorsunuz Ki Filmden ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

çoluk çocuk muhabbeti :)

The king is bleeding.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

kapil bunu yazdı:
    -----------------------------

bende 2 gün önce izledim ilkini :D millet anlata anlata bitiremiyodu  meraktan izledim vasat bi film ahım şahım bi dalgası yok :|

-----------------------------
    Sırf Başrolde Oynayan ArtiZ İçin İzliyo Kızlar.Az Öncede Dediğim Gibi Kızların İzlediği filmlerde Mantık Aramaya Gerek yok :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

anlamadığım o tipsiz çocuğun neyine aşık oluyorlar anlamıyorum ki

kız olsam yüzüne bakmazdım o çocuğun :D

filmlere gelirsek e işte fena değil  sonuçta alacakaranlıks erisi aşk üzerine kurulu bir seri filmleride romantik oluyor  çoğu erkek seyirci vampir kut kapışması için gidiyor filme yada sevgililerinin zorlamasıyla gidiyor bu yüzden istediklerini göremeyip uyuyor:D

bende anlamam o kadar vampirli kurt lu aksiyon içeren kitap varken bunu sinemaya uyarlıyorlar:D

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

eheh

fondoten yüzlü edvırd he (:

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Edriyııııııııın..

Haa o bu konu değildi :P

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Bende simdi izliyorum suan acayip sinirli durumdayim..Bosuna zamanimi ziyan ettim..Filmde aksiyon denen birsey yok..Sadece supermen gibi 2 de bir ucan g*aydan baska biri yok..Merak edipte izlemek isteyenlere kesinlikle tawsiye etmiyorum..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bok gibi film , bok gibi konu oyunculuk desen 0 ztn. vampir filmi diye izleyim dedim pişman oldum yaklaşmayın bile yanına, olabilecek en kötü filmlerden bitanesi

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

ergen kızlara hitap eden filimler    hikaye yok,oyunculuk yok,konu yok   iki tane birbirine aşık genç(yakışıklı adam) +vampir    tam  erşan kuleli kafası ''Ayda sevişenler''

Bu kadar şişirme kötü film olmaz,olmamalı.

Vampirleride romantizme alet ettiler  hem de kötüsüne(Holywood sen nelere kadirsin).  Korkum  yeni bir tane salak türk dizisi başlıcak gene... kıvanç tatlıtuğ yu  fln vampir yapıcaklar ><

Nullum crimen sine lege
Toplam Hit: 11322 Toplam Mesaj: 51