Alacakaranlık Çılgınlığı :|
-
Bende hiç sevemedim bu filmi.Bide kızlar çok kaptırıyolar kendilerini bu filme bi anlam veremiyorum.
-
böyle dandik bir yapıt nasıl bu kadar ünlü olmuş akıl almıyo
-
Edvırdın sert yüz hatları ve sert bakışşları büyülüyor bizim duygusal ergenlerimizi ergen dediğime bakmayın heee kızların ergenlikleri beyin oalrak 30-35 lere kadar çıkabildiği için o yaştada sırf sertliğine vurulan kadınlar görmeniz mümkün keza kızlar en azından sevginin kıymetini anlayamamış özgüveni tam ve hep terk etmiş yada henüz hiç kimseyle çıkmamış kızlar her daim kendisine hükmedecek kadar güçlü birini ararlar kulu köpeği olacakları sert adamı ararlar sorsan kazak erkeklerden nefret ederler :) olay bu yani..sert yüz hatları,sert bakışlar birazda yakışıklılık işte kızların hayallerindeki bin sırtıma vur kırbacı karakteri..Dünya kızına aşık olmak delirtir bizi beyler boşverin..Onlar çıtırlar en basidinden kırılırlar tamam insanın zoruna gidiyor böyle bir öküzlüğe seyirci kalmak,o aptalların göremediği şeyler bizi deli ediyor belki zaman zaman, ama bu kadar piskoz etmeyin kendinizde onlar "ben artık olgunlaştım" dediği zamanda bile ne kadar çocuk olduklarının farkında olamaycaklardır rüya üzere gelmişlerdir riya üzere gidecekler gördükleri riya rüya sizi üzmesin,nefsinize hükmetmesin istesenizde uyandıramazsınız..
edit:Bahçelerde vırt vırt goca akfalı edvırd böhöhöhö xD kendimi avutuyorum espirisi sansınlar cannnlarım benim :)) -
kendimi bildim bileli bu filmden nefret ettim. heri potır daki mal 2 ruj sürmüş birazda fondoten yapmış kızları yiyo. çok bsk anlıyorlarmış gibi 3 seri kitabı okudum diye orda burda anlatan kızlardan nefret ediyorum.
-
Ben sadece filmini izlemeye çalıştım ama başarılı olamadım, herhalde yarısına gelince çıkardım dvdyi.
-
salak bi manitam var sayesinde bende izledim.
-
aq duğumun edwardı...
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Edriyııııııııın..
Haa o bu konu değildi :P
----------------------------:D :D
tea leoni, kristen steward, jennifer collony, ozellikle de bu hatun kişi " Juliette BİNOCHE "
-
abi şöyle bi tipi kızlar yolda görse ziklemez takmaz umursamaz, ama tv nin başka bi havası var, tv ye çıkan bi anda karizmatik,yakışıklı tatlı oluyo popülarite meselesi, gelip gecici hevesler, bi süre sonra hatırlamazlar bile çünki onun yerini çoktan bi şarkıcı veya aktrist almıştır =) bu tür olaylar filört edenlerinde piskolojisini otomatikmen etkiliyo
- ya aşkım sende saçını edward gibi yap sende o monttan giy...
- yok ben böyle iyim beni beğenen böyle beğensin.
-tamam ya bişey demedim
-s*kt*r git *.q

-
Ne filmi ne kitabı bilirim , ama film sitelerinde görüyorum 2 filmde oynayıp en iyi oyuncu süper oyunculuk gibi yakıştırmalar yorumlar yapılıyorya... Birşey demiyorum.