Aldığım Her Şey Bozuk Çıkıyor
-
Elektrostatik eldiven kullanmalısın.

-
sende bu şans varken ölsen kesin arafta kalırsın amq
-
Yeni ürün aldın ve öyle sorunlar yaşadıysan ayıplı mal olarak geçer 6502'yi bilmen burada çok önemli.
-
Bol bol toprakla uğraş hocam, üzerindeki statik elektrik cihazlara yansıyor olabilir.
-
cevap yazamaz sandılar ama azmettim
-
Forum bile dayanamadı çöktü.
-
bune oglum forumda herkezmı cenabet herkezınmı sans melegıı ıstıfa etmıs ak :D bugun kac tane konu var böyle bırı arabadan yakınır bırı teknolojıden :)
-
MeTiN_7 bunu yazdı
bune oglum forumda herkezmı cenabet herkezınmı sans melegıı ıstıfa etmıs ak :D bugun kac tane konu var böyle bırı arabadan yakınır bırı teknolojıden :)
ben sorunu gusülle hallettim :D
-
zar zor okuttuğun adamlardan kaynaklı bence
-
DJ_Alper bunu yazdı
zar zor okuttuğun adamlardan kaynaklı bence
Önemli bir faktör :D
Ayrıca kim ne kadar inanır bilmiyorum ama; bir yerlerde okumuştum sanırım, bir araştırma yapılmış ABD'de. Kendini şanslı hisseden 100 kişi ile kendini şanssız hisseden 100 kişiyi toplamışlar. Hepsine bir gazete vermişler. Ve gazeteyi incelemelerini söylemişler. Gazetede büyük büyük harflerle "Bu yazıyı okuduysanız görevliye bildirin 250$'ı kazanın" yazıyormuş. Gazetedeki yazıyı bildirenler sadece kendini şanslı hissedenlermiş. :)
Yani olayın özü şu; eğer şanssız olduğuna inanıyorsan şanssızlık bir şekilde gelip seni buluyor. Özgüven de önemli bir faktör olabilir. :)
Not: Bir de alış-veriş yapmadan önce satıcı ile kısa ve hoş bir sohbet etmen(havadan sudan da olsa diyalog kurman) o kişiyle aranda bir kaynaşma sağlar. Ve belki seni sadece nakit olarak görmeyip yardımcı olabileceği bir insan olarak görebilmesini sağlar. İletişim önemli. :)
tutkun tarafından 08/Eki/15 10:51 tarihinde düzenlenmiştir