Aldığım Kilolar Göbekte Birikiyor !
-
Arkadaslar 1 bucuk sene öncesine kadar 64 kiloydum. boyum 1.90 1 bucuk senede 12-13 kilo aldım. extra bişey yapmadım liseden mezun olunca kilo almaya basladım nedendir bilemem. lakin elimde bacağımda omuzlarda filan değişme yok yine çelimsiz zayıf gözüküyorum lakin göbekte aşırı şişme var. aldığım kilo Türk kası şeklinde karında birikiyo :)
vücut çalıştıracak zamanım yok sınavlara hazırlanıyorum ama her ay kilo almaya devam ediyorum. iştahım çok iyi sürekli yiyorum. ama vücuda oranlı şekilde dağıtamıyorum. ilerde sorun olurmu en az 2 sene daha sporla felan uğrasamam ben 90 kiloyu bulduğumda hamile gibi olurum amk :S
bunu body ile vucuda dağıtabilirmiyiz sonradan yoksa olduğu bölgede sertleşirmi bu fazla kilolar
-
bence hiç uğraşma hocam.. önce bi dert edin saçların dökülsün.. sona hırs yap para kazan zengin ol.. bknz: zengin + kel + göbekli tam seda sayan modeli :|
bende de var benzer problem ben böyle yapıyorum.. göbekli ve kellik kısmını hallettim gibi zenginlik uğraştırıyo amk..
-
bira içion mu la ? yada düzenli içki içermisin öyle bir adetin var mı ?
-
95 kilodum 77,8 e düştüm yemeklerden önce ve yatmadan önce elma sirkesi fersan marka olcak oda sıcaklığında su ile karıştırıp içiyordum ve kiloyu yaktım ayrıca sporda yapıyorum 100 mekik 20 şınav ve dambıl 20 kg çalışıyorum az bi göbek var onuda eritirsem fit olucam
-
neyseki göbeğinde birikiyo ya götünde birikseydi ?
-
54 günde 10 kilo verdim gurbette okumanın faydaları ve yurt yemekleri sağolsun :|
15 gün için eve geldim sağolsun valide eski formuma kavuşturdu sayılır
2. dönem 4 aya yakın oradayım sanırım haziranda bodrumda sahillere hazır hale gelirim
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
54 günde 10 kilo aldım gurbette okumanın faydaları ve yurt yemekleri sağolsun :|
2. dönem 4 aya yakın oradayım sanırım haziranda bodrumda sahillere hazır hale gelirim
-----------------------------bu demek oluyor ki evde aç bırakıyorlar la seni :|
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------neyseki göbeğinde birikiyo ya götünde birikseydi ?
ben işte :d 68 dim 1 senede 84 oldum basketbolu bırakınca kilo tavan yaptı günde 5 km koşuyorum ama faydası yok :D napıcam bilmiorum :D -
her sabah 30 mekik çeksen o iş tamamdır
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
54 günde 10 kilo verdim gurbette okumanın faydaları ve yurt yemekleri sağolsun :|
-----------------------------bu demek oluyor ki evde aç bırakıyorlar la seni :|
-----------------------------yanlış yazmışım la 10 kilo verdim :)
10 daha alsaydım geberirdim :F
-
içki bira felan içmiyorum kola çok içiyorum içecek bazında...
valla uzun boyluyum uzun boylu adama göbek hiç yakışmıyor. yürüyüş stilimi bile etkiledi. :)