folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aldığım Kilolar Göbekte Birikiyor !

Aldığım Kilolar Göbekte Birikiyor !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    Göbekte birikmesi tehlikeli kalça ve baldırlara göre dikkat et.

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

içki bira felan içmiyorum kola çok içiyorum içecek bazında...

valla uzun boyluyum uzun boylu adama göbek hiç yakışmıyor. yürüyüş stilimi bile etkiledi. :)

bide bana sor artık fazla ağlar birikecek yer bulamıyor çatlaklar oluşmaya başladı umarım iz kalmaz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

içki bira felan içmiyorum kola çok içiyorum içecek bazında...

valla uzun boyluyum uzun boylu adama göbek hiç yakışmıyor. yürüyüş stilimi bile etkiledi. :)

hocam şekerli gıdalar + tuzludan uzak durmalısın.

kolayı aşırı tükettiğini söylemişsin biliyosun  şekerin babasını tüketiyorsun illaki biliyorsundur bunu.

sınavlarada hazırlanıyormuşsun kendine illaki zaman ayırıyorsundur . kısa mesafeli yürüyüş , ve koşu yapman iyidir.

hem zihin açılır temiz hava hemde kilolarından kurtulursun. body yapmanla kiloların gideceği konusunda sana garanti kimse veremez aksine biçimli bir vucuda sahip olmak istiyorsan hem yiyeceksin hemde düzenli ağırlık çalışacaksın.

bol bol su tüketmeni şekerle tuzu iyi ayarlamanı tavsiye ederim. tabi bizim millete has unlu tuzlu tatlıyı nasıl azaltabilirsin orasıda senin bünyene kalmış.

bu demek olmuyor ki kendini aç bırakacaksın, yada aşırı uzak kalacaksın sadece yemek yemeni düzene koyacaksın :) çek eşofmanını üzerine başla yürümeye.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    Lathedarkman bunu yazdı:

her sabah 30 mekik çeksen o iş tamamdır

sabah yetmez hacı akşamlarıda önce 30 sonra biraz dinlen 20 az dinlen 10 mekik şeklinde çalış... eski bir tekvandocu olarak (9sene 2.dan'dan terk) kaslar ısındıktan sonra o yanma hissini aldınmı bilki eritme işlemi başlamıştır

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Hastalık Fln Olmasın.. Siroz Fıtık Vs gibi durumlarda bazen midede şişme olabilir .. Ama kilo diyosan sorun senin metobolizmandadır bölgesel yağlanma var

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

aynı sorun bende de var aq sadece 15 20 kılo fazlam var oda sadece gobeke bırıkmıs durumda cok kotu goruntu tuzlu yaglı seylere bayılırım :S

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

spor disinda yapabilecegin birsey yok. birde ders calisiyorsun anliyorum ama mutlaka arasina sikistiricak zaman bulursun. 

yanlis anlama, ovunmek gibi olmasin ama kendimden ornek veriyim. Ben universiteye giderken ayni zamanda haftada 40 saat calisiyordum, ve haftada 5 gun spora gidicek zaman ayarliyordum. sabah 5 te evden cikip aksam 8 de geliyordum ama bir kere alistiktan sonra cok kolay oluyor. 

Toplam Hit: 2234 Toplam Mesaj: 18