folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aldığım Terrier İle İlgili Bir Sorun

Aldığım Terrier İle İlgili Bir Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Bugün bir terrier aldım,cinsinin tam adını bilmiyorum bir sürü adı var.Alma sebebim daha çok acvımam.Husky gibi ve rott. gibi seçenklerm vardı onları tam alacaktım ki bu köpeği grdüm.
    Sahibi tarafından bolca dayak yemiş,kötü davranılmış bir köpek olduğunu farkettim.Cebimden telefonumu çıkarıp resmini çekicektim,korkup kaçtı hayvan sürekli bir tedirginlik var hayvanda.Ben almazsam büyük ihtimalle dayak yemeğe devam edip sokağa atılacaktı,bu hayvanı nasıl derler kazanmak için neler yapmalıyım,nasıl davranmalıyım teşekkürler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek
    bence senin köpeği kazanmandan önce hepimizin onun eski sahibini kazanması lazım :S ne adamlar war ya :/

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

altıkdan sonra ne yapman gerektiğini blmiyorum ama almakla iyi bişey yapacağını biyorum..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

hoca gerçekten çok kötü bi durum ama onun kazanması basit bi formülden ibaret

sevgi + zaman 

bir veterinere başvurabilirsen daha profesyonelce bi yardım yapabilir ama en nihayetinde üstteki formülü kullanmanı önerecektir ;)

punto cero
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    yemek ver cene altını sew onu gezdir oyna sırtını kası  alısır ortama

(:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Küçük bir terrier bu arada çok küçük değil tabi ama tahmin edersiniz işte.Köpeğin bakışlarından anlıyorsunuz zaten neler yaşadığını kaçıyor falan filan,herifte hanzo biraz,hayvanın ağzına sıçmışlar resmen.
    sevgi+ zaman demiş biri doğru demiş ama bunun yanında neler yapmalıyım bilmiyorum bugüne kadar sokak köpekleri baktım cins köpeklere falan bakmamıştım,yanına gelecek başka bir arkadaş köpek iyi olur mu dersiniz?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

sevgi dedim biraz genelleme oldu biraz açalım

kerim bunu yazdı :

------------------------

yemek ver cene altını sew onu gezdir oyna sırtını kası  alısır ortama  

------------------------

açılmış biraz :)  ilgisini çekebilecek oyuncak alabilirsin top gibi... onunla vakit geçirebilecek şeyler

edit : sana ısınmaya başladıktan sonra iyi anlaşabileceği bi arkadaş hiçte fena olmaz :) 

punto cero
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Kanqa sen o köpeği bi lunapark a götür bi sinema bi yemek ısmarla bak senle nası kaynaşıyo. Sahibini de bul ıstırt eski sahibini tam olsun. Neşesi yerine gelir hayvancağızın. Ne diyim sana anti uğraştığın şeylere bak :))))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

hoca çok cins köpektir o( özelliği boldur anlamında ), nerde buldun onu?

herif de şerefsizmiş, öyle köpeği dövmeye kıyamaz insan. onun yaptığı şebeklikler yaşama sebebidir amk.

hoca köpeklerin duyusu çok gelişmiş ya sevgi göster yeter, extradan kasma kendini, normal köpek bakarmış gibi bak, alışır o yavaş yavaş

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kural 1- Guven duygusu olustur.

Kural 2- Kendini sevdir.

Kural 3- Cesaret egitimi.

Simdi hoca , kopege mamayi kapta vs verme , direk avcunun icinde ver ,bol bol kucagina al sev,diger insanlara ,cocuklara sevdir.Tedirgin olmadi anlardan "aferin sana" "guzel kopek" gibi yumusak ses tonuyla ov.En dikkat etmen gereken nokta mama konusu , kopege mama vermek demek , kopekle arandaki guven duygusunun olusmasi demektir.Ozellikle mamayi su asamada elinde yedir ki , kopegin sana guveni artsin , mama gibi degerli birseyi elinle verdigin icin ,mamayi bile almayacagini ogrenirse guven duygusu iyice pekisir.Su asamada disariya cikartma , gezdirme.

Kendini sevdirme konusu , mama noktasinda kopegin seni sevmeye baslayacaktir ama birgun elinde oyuncakla eve don ve kopegini yanina cagir oyuncagi ver oynasin,birlikte oynayin...baska birgun odul kemiklerinden birtane al ve eve dondugunde guzel bir surpriz ile karsilassin...baska birgun miskin miskin yatarken birden hareketlendir ortami ,oyuncaklari vs getir,oyun oynamaya basla vs...

Cesaret egitimi , bu noktada...telefon geldi haci fabrikaya gidiyorum :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Yanına bi dene daha terrier al (karşı cinsiyetten), ya da Kangal al bi dene. O zaman mutlu olur, iyi anlaşırlar..

Sen hiç kaval çaldın mı?
Toplam Hit: 1713 Toplam Mesaj: 16