folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aldığım Terrier İle İlgili Bir Sorun

Aldığım Terrier İle İlgili Bir Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    çok tüylü olur la o :)golden alsaydın daha iyi o :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    aynısı bizimkinde de oldu terrier yalaka bi köpek cinsi olduğu için yemeği ver suyu nu sütünü ver çabuk alışıcaktır.:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    computerwolf uzmandır anti ;) onu dinle sen :D 3. maddeyi merakla bekliyorum bende :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

1 numara uzun tüylü kısa tüylü 2 numara uzun tüylü kısa tüylü 3 numara uzun tüylü kısa tüylü diye türleri var terrier'lerin.

1 numara çok küçük oluyo 5 yaşına dahi gelse büyümüyor. 2 numara orta 3 ise en büyük türü. eğer dayaktan dolayı hayvanda ürkeklik varsa, hayvan uzun süre güven duygusunu hissetmeyecektir, korkacak ve kaçacaktır. sürekli mama vb yiyeceğini elin ile vermende tavsiye var. okadar çabuk güvenecektir sanırım.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    bizim goldeni aldığımızda 2 aylıktı, kardeşi ve annesinden ayrılacağı için satan kişi bunalıma girebileceğini, 1-2 gün çok ilgilenmemizi gerekirse, bazı ilaçlar vermemizi söylemişti ilaçları hatırlamıom rahatlaması falan içinmiş. xD sölerim o ilaçları bulunca.

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
Toplam Hit: 1712 Toplam Mesaj: 16