folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder ALES‘Te Soru Kitapçığı Krizi[Bu Kadarıda Fazla Artık]

ALES‘Te Soru Kitapçığı Krizi[Bu Kadarıda Fazla Artık]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Ben de 9 Eylül Üniversites İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Ales'e girenlerdenim. Benim kitapçık da yanlıştı, sayfayı açtığımda 11. sayfadan başlıyordu. Soruların hangisi sayısal 1, hangisi sayısal 2, hangisi sözel 1, hangisi sözel 2 anlaşılmıyordu. İtina ile saydım, toplamda 99 sayısal 62 sözel sorusu vardı kitapçığımda... Hadi baskı hatasını geçtim, arkadaş sorular da eksik, ona ne diyeceksin...

Haberlerde söylendiği gibi 10:30 da başlamadı sınav. 10:45 gibi zaten ancak geldi yedek kitapçıklar. saat 9:30 da başlaması gereken sınav 11:00 da başladı, saat 14:00'a kadar sürdü. Bizim salonun görevlisi de sağolsun çok uğraştı kitapçık meselesi için, bize yaptığı açıklama "siz yine şanslısınız, kitapçık alamayan salon var, hatalı kitapçıklar ile sınav olacaklar" idi. Rezillik paçalardan akıyor resmen.

Ben bu sınavın iptal olacağına da inanmıyorum. ÖSYM'nin suyunu çıkardılar iyice, sonumuz hayrolsun.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muride
    muride's avatar
    Dişi

İlki ösym ye kısmetmiş. Bu sene devamını bekliyoruz filmin.

Toplam Hit: 4376 Toplam Mesaj: 23