folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alet Edavat Karar Veremedim Hangisini Alsam

Alet Edavat Karar Veremedim Hangisini Alsam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

peki müridler gerçekten iyi oldu böyle demeniz aşağı yukarı hepiniz aynı şeyi diyor o halde ihtiyacım oldukça alacağım güzelinden. Zaten şu an ihtiyacım yok ama ne bileyim heveslendim bi an yahu. Şimdilik sağlık mağlık olsun o zaman

edit: peki o zaman şöyle birşey yapalım kullandığınız ve memnun kaldığını ürünleri yazabilir misiniz bu benim gibi bilgisiz olanlara yön gösterebilir en azından

joe_black: hocam senin paylaşman güzel olacak sanırım zira ölçüp biçip aldın zannedersem

MaTRiXe tarafından 02/Kas/12 18:47 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sikindirik bir marka alıp başını ağrıtacağına

pense, tornavida gibi aletlerin içinde olduğu takım çantaları var. Markası İzeltaş olsun. 

Lazım olacak mı bilmem ama matkap, hilti, canavar gibi şeyler alacaksan; marka Bosch olsun.

Olay bundan ibaret gerisi de boş olsun....

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam matkap falan alacaksan kesinlikle bosh & black decker.
    takım çantanı toparlamak istiyorsan, tekzen gibi bi yer varsa hocam civarında bi göz at :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

valla geçen sene bi demir testeresi almaya gittiydim koçtaşa (tabio zamanlar işsiz değilim :p ) orda 50 liraya bi matkapla şarjlı tornavida mıdır nedi ronları aldım otta bokta kullanıyorum :d zaten çokta anlamam , korniş raf dolap vs ne takılcaklarsa onları kullanıyorum bi sıkıntım yok. heves ettim aldım ya burnumu bile onlarla karıştırıcam utanmasam :D geçen gittim gene varlardı, bi bakarım markasını söylerim, muhtemelen dandik bişeydir zaten :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Aynen matkap jet taşı canavar hilti falan gibi elektrikli aletleri bosch veya black&decker,

Lokma takımı alyan anahtar seti gibi kol gücü isteyen aletleri izeltaş alacan.. bak alacan diyorum o derece :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Sthil

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=13003096&Productid=hrkctpp2000014129#Gorseller

matkapla geliyor. En cok kullanicagin aletlerden birisi o. Vidalarda delik delerken vs. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ustad ilk linktekini tavsiye ederim de, benim ne is yapicam belli olmaz ne demektir yav 

All I need is a possibility.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Matkap dedin mi aklına DeWalt gelsin hocam :) 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Bizim şirkettede çok kullanılıyor hilti,matkap ve diğerleri, hiç bir markadan istediğimiz randumanı alamadık alayı elimizde kaldı.

Toplam Hit: 4300 Toplam Mesaj: 30