Alet Edavat Karar Veremedim Hangisini Alsam
-
peki müridler gerçekten iyi oldu böyle demeniz aşağı yukarı hepiniz aynı şeyi diyor o halde ihtiyacım oldukça alacağım güzelinden. Zaten şu an ihtiyacım yok ama ne bileyim heveslendim bi an yahu. Şimdilik sağlık mağlık olsun o zaman
edit: peki o zaman şöyle birşey yapalım kullandığınız ve memnun kaldığını ürünleri yazabilir misiniz bu benim gibi bilgisiz olanlara yön gösterebilir en azından
joe_black: hocam senin paylaşman güzel olacak sanırım zira ölçüp biçip aldın zannedersem
MaTRiXe tarafından 02/Kas/12 18:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Sikindirik bir marka alıp başını ağrıtacağına
pense, tornavida gibi aletlerin içinde olduğu takım çantaları var. Markası İzeltaş olsun.
Lazım olacak mı bilmem ama matkap, hilti, canavar gibi şeyler alacaksan; marka Bosch olsun.
Olay bundan ibaret gerisi de boş olsun....
-
hocam matkap falan alacaksan kesinlikle bosh & black decker.
takım çantanı toparlamak istiyorsan, tekzen gibi bi yer varsa hocam civarında bi göz at :) -
valla geçen sene bi demir testeresi almaya gittiydim koçtaşa (tabio zamanlar işsiz değilim :p ) orda 50 liraya bi matkapla şarjlı tornavida mıdır nedi ronları aldım otta bokta kullanıyorum :d zaten çokta anlamam , korniş raf dolap vs ne takılcaklarsa onları kullanıyorum bi sıkıntım yok. heves ettim aldım ya burnumu bile onlarla karıştırıcam utanmasam :D geçen gittim gene varlardı, bi bakarım markasını söylerim, muhtemelen dandik bişeydir zaten :)
-
Aynen matkap jet taşı canavar hilti falan gibi elektrikli aletleri bosch veya black&decker,
Lokma takımı alyan anahtar seti gibi kol gücü isteyen aletleri izeltaş alacan.. bak alacan diyorum o derece :D
-

-
matkapla geliyor. En cok kullanicagin aletlerden birisi o. Vidalarda delik delerken vs.
-
ustad ilk linktekini tavsiye ederim de, benim ne is yapicam belli olmaz ne demektir yav
-
Matkap dedin mi aklına DeWalt gelsin hocam :)
-
Bizim şirkettede çok kullanılıyor hilti,matkap ve diğerleri, hiç bir markadan istediğimiz randumanı alamadık alayı elimizde kaldı.