folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alet Edavat Karar Veremedim Hangisini Alsam

Alet Edavat Karar Veremedim Hangisini Alsam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

Bizim şirkettede çok kullanılıyor hilti,matkap ve diğerleri, hiç bir markadan istediğimiz randumanı alamadık alayı elimizde kaldı.

---------------------
    Hocam alet markalarının önemli olduğu gibi aletlerin nasıl kullanıldığı da önemlidir. Hangi markalar hangi işlerde verim alamadığınızı sorsam?

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

Bizim şirkettede çok kullanılıyor hilti,matkap ve diğerleri, hiç bir markadan istediğimiz randumanı alamadık alayı elimizde kaldı.

hacım kusura bakma da kullanmayı bilmiyonuz o zaman alet edavatı şirketce.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı
    Smirnoff bunu yazdı

aynen amelenin dediği gibi. Adamlar şanzımanlı matkap yapmışlar bosch un araştır bir istersen 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

şimdi bu malzemeyi 1 kere alıp yıllarca kullanabileceğin kalitede olması çok önemli.

gidip dandik bişeyler alıp vida atarken tornavidanın yalama olması kadar uyuz bişey olamaz

kaliteden şaşma derim

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı
    Smirnoff bunu yazdı

Hocam kullanmayı bılmıyosunuz dıyosunda, adamlar açık arazide beton deliyo hiltiyle , bunu ne gibi bilmeyebilirzki ? 

25-30 tane her markadan hilti var hepsi aynı.

Şimdi şöyle bi sıkıntıda var atlamamak gerek, matkapı vs'i siz ev ve küçük işlerde kullanıyosunuz, bizimki açık arazide günde 9-10 saat çalışıyor

bir tutmamak gerek.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

İzeltaştan tek tek seç al. Sonrada Aletlerine en uygun olacak güzzel bir Takım çantası alıver.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

ustad ilk linktekini tavsiye ederim de, benim ne is yapicam belli olmaz ne demektir yav 

hocam 4 ay üstüne artık ne diyeyim bilemedim hobi amaçlı kullanıcam herhangi bir işte usta değilim yani eğer ürünlerin içeriğine baktıysan bir kaç fark olduğunu görürsün, yani yapılabilecek işlerde de bir kaç sınırlama olduğu aşikar. Ben de buna istinaden hangisinin kullanım alanı daha ihtiyaç duyulabilir diye kendimce düşündüğümden. Bu kombinasyonu da müridlerden gelecek yorumlara göre değerlendirmeye karar verdim. Kısaca ne yapıcam belli değil ise en fazla fonksiyona sahip olan paketi seçmeye karar vereceğim anlamına geliyor

bu açıklamayı sırf senin için yazdım asıl konu bu değil ama maksat çok kafanı kurcalamasın :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

ustad ilk linktekini tavsiye ederim de, benim ne is yapicam belli olmaz ne demektir yav 

hocam 4 ay üstüne artık ne diyeyim bilemedim hobi amaçlı kullanıcam herhangi bir işte usta değilim yani eğer ürünlerin içeriğine baktıysan bir kaç fark olduğunu görürsün, yani yapılabilecek işlerde de bir kaç sınırlama olduğu aşikar. Ben de buna istinaden hangisinin kullanım alanı daha ihtiyaç duyulabilir diye kendimce düşündüğümden. Bu kombinasyonu da müridlerden gelecek yorumlara göre değerlendirmeye karar verdim. Kısaca ne yapıcam belli değil ise en fazla fonksiyona sahip olan paketi seçmeye karar vereceğim anlamına geliyor

bu açıklamayı sırf senin için yazdım asıl konu bu değil ama maksat çok kafanı kurcalamasın :D

hahaah. 4 aydir olan olmustur zaten. neyse sen aciklamayi yaptin, derin bir oh cektim :)

All I need is a possibility.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek
    Stajdayken vidalamaktan 2 tane bosch marka matkap yakmisligim var.Eger gunde 1000 tane vida atmicaksan bosch dan sasma :)

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
Toplam Hit: 4299 Toplam Mesaj: 30