Alet Edavat Karar Veremedim Hangisini Alsam
-
Smirnoff bunu yazdı
Bizim şirkettede çok kullanılıyor hilti,matkap ve diğerleri, hiç bir markadan istediğimiz randumanı alamadık alayı elimizde kaldı.
---------------------
Hocam alet markalarının önemli olduğu gibi aletlerin nasıl kullanıldığı da önemlidir. Hangi markalar hangi işlerde verim alamadığınızı sorsam? -
Smirnoff bunu yazdı
Bizim şirkettede çok kullanılıyor hilti,matkap ve diğerleri, hiç bir markadan istediğimiz randumanı alamadık alayı elimizde kaldı.
hacım kusura bakma da kullanmayı bilmiyonuz o zaman alet edavatı şirketce.
-
amele_2 bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
aynen amelenin dediği gibi. Adamlar şanzımanlı matkap yapmışlar bosch un araştır bir istersen
-
şimdi bu malzemeyi 1 kere alıp yıllarca kullanabileceğin kalitede olması çok önemli.
gidip dandik bişeyler alıp vida atarken tornavidanın yalama olması kadar uyuz bişey olamaz
kaliteden şaşma derim
-
amele_2 bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
Hocam kullanmayı bılmıyosunuz dıyosunda, adamlar açık arazide beton deliyo hiltiyle , bunu ne gibi bilmeyebilirzki ?
25-30 tane her markadan hilti var hepsi aynı.
Şimdi şöyle bi sıkıntıda var atlamamak gerek, matkapı vs'i siz ev ve küçük işlerde kullanıyosunuz, bizimki açık arazide günde 9-10 saat çalışıyor
bir tutmamak gerek. -
İzeltaştan tek tek seç al. Sonrada Aletlerine en uygun olacak güzzel bir Takım çantası alıver.
-
mizahi bunu yazdı
ustad ilk linktekini tavsiye ederim de, benim ne is yapicam belli olmaz ne demektir yav
hocam 4 ay üstüne artık ne diyeyim bilemedim hobi amaçlı kullanıcam herhangi bir işte usta değilim yani eğer ürünlerin içeriğine baktıysan bir kaç fark olduğunu görürsün, yani yapılabilecek işlerde de bir kaç sınırlama olduğu aşikar. Ben de buna istinaden hangisinin kullanım alanı daha ihtiyaç duyulabilir diye kendimce düşündüğümden. Bu kombinasyonu da müridlerden gelecek yorumlara göre değerlendirmeye karar verdim. Kısaca ne yapıcam belli değil ise en fazla fonksiyona sahip olan paketi seçmeye karar vereceğim anlamına geliyor
bu açıklamayı sırf senin için yazdım asıl konu bu değil ama maksat çok kafanı kurcalamasın :D
-
MaTRiXe bunu yazdımizahi bunu yazdı
ustad ilk linktekini tavsiye ederim de, benim ne is yapicam belli olmaz ne demektir yav
hocam 4 ay üstüne artık ne diyeyim bilemedim hobi amaçlı kullanıcam herhangi bir işte usta değilim yani eğer ürünlerin içeriğine baktıysan bir kaç fark olduğunu görürsün, yani yapılabilecek işlerde de bir kaç sınırlama olduğu aşikar. Ben de buna istinaden hangisinin kullanım alanı daha ihtiyaç duyulabilir diye kendimce düşündüğümden. Bu kombinasyonu da müridlerden gelecek yorumlara göre değerlendirmeye karar verdim. Kısaca ne yapıcam belli değil ise en fazla fonksiyona sahip olan paketi seçmeye karar vereceğim anlamına geliyor
bu açıklamayı sırf senin için yazdım asıl konu bu değil ama maksat çok kafanı kurcalamasın :D
hahaah. 4 aydir olan olmustur zaten. neyse sen aciklamayi yaptin, derin bir oh cektim :)
-
Stajdayken vidalamaktan 2 tane bosch marka matkap yakmisligim var.Eger gunde 1000 tane vida atmicaksan bosch dan sasma :)