Alevilerden MHP"Ye Tepki
-
Evet İşte Bu Gün Görülüyorki, Bu İnsanların (Alevi) Ülkeye zararıda Dokunmayacak bu insanların Bile yaşam Haklarına Birileri Bir Zamanlar, Ferman Biçmiş Bu Fermanı Biçen Birileride Malesef Ülkesini Sevdiğini İddia eden Çeteler olduklarını demem Gerçek olan Söylem olacaktır. Bu Ülkenin Ordusu, Polisi Zarar verebilecek olanı Ayırt edemeyecek kadar Aptalmıdır, Yada Tehdit olan Birilerini Ortadan Kaldıramayacak kadar Güçsüzmüdür.
Vatan Millet Sakaryalar la Yıkadılar Beyinlerini Genç Dimagların, Çalışmaktan, Emek verip Geliştirmekten Bi haber Büyüdü Ülkede Bir Dönem Çocukları, Ve Bu gün O Dönemden Bize Kalan Miras Kan Ve Göz yaşlarını Biçiyor Şimdiki Gençlik.
Görülen Odurki Onlarda Büyük oranda Sonu olmayan Bir yola Baş Koyduklarının Farkındalarki Son Felsefeleri Şu olmuştur Gel Kim Olursan Gel demişlerdir. Ama Rüzgar Dalı Affetsede Dal Kırılmıştır Bir kere, Bu Halk Artık Ülke Yönetim Sisteminde onları Görmek İstemiyor. Yarardan Çok Acı ve Gözyaşı Getiren Faşist Zihniyetli Partizan kişiler Artık İstenmiyor.
-
Toplanmışlar yıne şereften haysiyetten bahsedıyor haysıyetsızler
-
sindi ya ümmetçi olursun yada milliyetçi. meral akşener fettancı kadrosuda var dimi, bahçeli bişey demiyo hepsini barındırıyo, etnik unsurlar felan kardeş hristiyanlar kardeş, eeehee niye aleviler kardeş diil :) demekki neymiş milliyetçi diil ümmetçiymiş parti. + saten son akp aşkıyla gördük, bencebence kesin düzgün milliyetçi parti lazım + mhp eskiden güzel şeyler felan yapmış maraş gibi peki tıpkısınınaynısını fettancılara yapabilirmi hiiçsanmıyom kanka olmuşlar.
-
O zaman öldürülen 3-5 ermeni de soykırımdır :|
Bence bu dizi yasaklanmalı. Katılıyorum. İnsanları germekten başka hiç bir şey yapmıyor. Ben sağcıyım sen solcu... Ama aynı milletiz aynı toprakta yaşıyoruz. Birbirimize arka çıkmalı maziyi açıpta, birbirimize kin güdmemeliyiz...
Ben o diziyi oynatan zihniyete basayım.
Milleti germekten başka bişey yaptıkları yok.
-
Serser1 bunu yazdı:
-----------------------------
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Sen de mi Ergenokoncusun? İçeri atarlar ha! Derinlerden gelen sese kulak ver! :)
Ne zaman dinecek bu acılar.
birileri türkiyenin üzerinden ellerini cektiği zaman..
-----------------------------Adamlar ellerini nie çeksinler .Devletlerin namusu yoktur bende dünya devi olsam sömürürdüm :|
edüt büdüt:alevilerid3e mhp cileride sevmem kıl olurum konuşmam :D bölücüyüm:d
-
bang-bang bunu yazdı:
sindi ya ümmetçi olursun yada milliyetçi. meral akşener fettancı kadrosuda var dimi, bahçeli bişey demiyo hepsini barındırıyo, etnik unsurlar felan kardeş hristiyanlar kardeş, eeehee niye aleviler kardeş diil :) demekki neymiş milliyetçi diil ümmetçiymiş parti. + saten son akp aşkıyla gördük, bencebence kesin düzgün milliyetçi parti lazım + mhp eskiden güzel şeyler felan yapmış maraş gibi peki tıpkısınınaynısını fettancılara yapabilirmi hiiçsanmıyom kanka olmuşlar.
-----------------------------Zaten MHP'nin uygulamak istediği rejim 'Milliyetçi Şeriat' tır.Kurulduğundan beri.Ümmetçilik gazınıda sevgili başbuğlarından almışlardır.Halbuki o verilen gaz, sadece milliyetçilik le olmadığını anlayıp partinin içine ümmetçiliğide katarak daha fazla oy amaçtır.Neyse uzatmiyim.. Yine Alparslan Bey çıktı karşımıza :|
-
MHP her hamlesiyle sözde milliyetçilik yapmaktadır zaten.ne parti eski partidir ne de ocaklar eski ocaklardır (hiç girmedin eskiden nasıl olduğu konusunda anlatılanları dinledim ve bugünkü durumu ocaktakilerden anlayabiliyoruz,)
dedikleri gibi mhp ne yaptığını bilmeyenm bir oluşum oldu.ümmetçi mi milletçi mi nedir?Bozkurt amblemi koyarlar her yere,ama ocaklarda islamiyet öncesi Türk tarihi konusunda bi bk anlatılmaz neredeyse.
mhp kavgacı,serseri partisi olmaktan çıkıp ;(her mhpli böyledir demiyorum yanlış anlamayına ma bugün ocaklara gidenlerin mesela %9o ı kavga olduğunda çağıracak adamım olsun diye gidiyor) bilgili,kültürlü insanları milliyetçi bir çizgide içinde bulunduracak bir parti olmalıdır. -
Antioksidan kardeşim dediklerinin bir kısmına katılıyorum eski ocaklarla şimdiki ocaklar arasında epey fark var ama devlet bahcelinin yaptıgı çalışmalarla aynı seviyeye gelecek inş.Eski Ocak başkanlarını görevden aldı yerine üniversite öğrencileri getiriliyor hocalar Turk-İslam Tarihi ve islamiyetten önce Turk Tarihi hakkında seminerler veriyor ve nezih bir ortam yaratılmya çalışılıyor kavga açısındanda en azından benim bulundugum gittigim ocak için söyliyeyim davaya edilen hakaret dışında şahsi meseleler ocaga taşınmaz hatırla sevgili konusuna gelince Biraz yanlı davranılıyor ortada bi gerçek varsa tarafsız açıdan bakmak gerekir.Örnegin öğrenci hareketlerinde hep bir taraftan bakılıyor olaya Dursun Önkuzu nun Hunharca Ciğerlerine Hava Basılarak öldürülmesini anlatmıyor Daha tarafsız olsa guzel olur
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
Antioksidan kardeşim dediklerinin bir kısmına katılıyorum eski ocaklarla şimdiki ocaklar arasında epey fark var ama devlet bahcelinin yaptıgı çalışmalarla aynı seviyeye gelecek inş.Eski Ocak başkanlarını görevden aldı yerine üniversite öğrencileri getiriliyor hocalar Turk-İslam Tarihi ve islamiyetten önce Turk Tarihi hakkında seminerler veriyor ve nezih bir ortam yaratılmya çalışılıyor kavga açısındanda en azından benim bulundugum gittigim ocak için söyliyeyim davaya edilen hakaret dışında şahsi meseleler ocaga taşınmaz hatırla sevgili konusuna gelince Biraz yanlı davranılıyor ortada bi gerçek varsa tarafsız açıdan bakmak gerekir.Örnegin öğrenci hareketlerinde hep bir taraftan bakılıyor olaya Dursun Önkuzu nun Hunharca Ciğerlerine Hava Basılarak öldürülmesini anlatmıyor Daha tarafsız olsa guzel olur
-----------------------------Bir yanlışı düzeltmek için yazıyorum, yanlış anlaşılmasın.
Dursun Önkuzu kendisini aşşağı atmış ölüme teşebbüs etmiştir. Yapılan incelemelerde darp vs.. şeye rastlanamamıştır. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen!
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------özür dileyecek insanlarda şeref haysiyet olursa dilerler hoş dilenince bişey degişmez bu gune kadar yapılan katliamlardaki sanıkların mahkemeler den sırtları sıvazlanıp yollandıklarını biliyoruz.özür dilemezler ama oy zamanı gelince el etek öperler.kendileri uşak ve kişiksiz oldugu icin herkezi oyle sanıp utanmadan yeni elbiseler dikmekten yeni kimlik vermekten bahsederler.
açtıkları mahkemede de kendilerinin cani olarak gösterildğini söylüyorlar..we böylece yaptıklarını sawunuyorlar zaten..