Alf Oyuncağı Arıyorum
-
Arkadaşlar bu ALF karakteri yokmu. Çok eskilerden... Kız arkadaşım bayılıyorda ona. İnternetten bulamadım satan bi yer. Yok mu elinizde alf bebeğiniz satın yada satan bir yer biliyor musunuz ? Vallahi bi bulabilsem ne makbule geçer anlatamam :/
-
ben 1 yaşındayken almışlar bana.
ama satmam
-
satmam diye bağrımı deşiceğine söylemeseydin de içinde patlasaydı olmaz mıydı :)
ebay den bakıyorum 18" artık kaç santim ise o boyutlarda 10 dolar falan 1986 yılı üretimi.Çok var.Ancak kargosu 20 30 dolar falan herhalde. Onlardan alsam kargosu hep böle pahalı mı olur. Kargo kesin gelir mi ? üff bi bulsam süper olcak.
-
Hocam mutfağın duvarında asılı duruyor çok değerli olmasaydı yollardım canın sağolsun ama küçüklüğümden beri çok severim onu :)
-
üff sendemi dostum ya :( . Satmak isteyen olursa alırım fiyatı uçmadıktan sonra
-
Liquid bunu yazdı:
-----------------------------satmam diye bağrımı deşiceğine söylemeseydin de içinde patlasaydı olmaz mıydı :)
ebay den bakıyorum 18" artık kaç santim ise o boyutlarda 10 dolar falan 1986 yılı üretimi.Çok var.Ancak kargosu 20 30 dolar falan herhalde. Onlardan alsam kargosu hep böle pahalı mı olur. Kargo kesin gelir mi ? üff bi bulsam süper olcak.
-----------------------------
18"= 45.72 cm hocam.kargo genellikle oyle olur.Ben bi arayim seninicin Edit: ebay.ca den alf dolls diye ara begen gerekirse alir gondermeye calisirm sana alamazsan kendin -
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-oyuncak-yillarin-alf-i-amerika-dan-almistik-zamaninda-44217680/detay/?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-film-dvd-alf-ucretsiz-kargo-49591078/detay/?
bunlar olmazmı alttaki 4 sezon dvdsi hem...
-
cordelian bunu yazdı:
Liquid bunu yazdı:
satmam diye bağrımı deşiceğine söylemeseydin de içinde patlasaydı olmaz mıydı :)
18"= 45.72 cm hocam.kargo genellikle oyle olur.Ben bi arayim seninicin Edit: ebay.ca den alf dolls diye ara begen gerekirse alir gondermeye calisirm sana alamazsan kendin
-----------------------------Sana zahmet bi öğrenir misin kargo ne tutar. Şimdi yatıcam müsait bi zaman irtibata geçelim seninle. Konuyu akşama uplarım belki insaflı biri çıkar
@scuderia
500tl yazmış ya. msj attım durumu anlattım artık insafa gelirse alırım ondan. dvd sine gerek yok. bebeğinden bulmak önemli olan. Tşk ettim.
-
Liquid bunu yazdı:
-----------------------------cordelian bunu yazdı:
Liquid bunu yazdı:
18"= 45.72 cm hocam.kargo genellikle oyle olur.Ben bi arayim seninicin Edit: ebay.ca den alf dolls diye ara begen gerekirse alir gondermeye calisirm sana alamazsan kendin
-----------------------------Sana zahmet bi öğrenir misin kargo ne tutar. Şimdi yatıcam müsait bi zaman irtibata geçelim seninle. Konuyu akşama uplarım belki insaflı biri çıkar
@scuderia
500tl yazmış ya. msj attım durumu anlattım artık insafa gelirse alırım ondan. dvd sine gerek yok. bebeğinden bulmak önemli olan. Tşk ettim.
Boyut ve agirligini ogren gerekirse ben oderim kargosunu alamayacaksan bukadar degerli ise -
benim vardı :) kayboldu
-
http://baristigli.com.tr/ALF.jpg
Birinin ALF i araması hoşuma gitti benim çok sevdiğim ve değer verdiğim tek oyuncağım şimdi yaptırdığım camekenin içinde duruyor Ağustos 1989 taihli alfim benim. :)
İhtiyacını görmesini isterdim hocam ama malesef anısı ve hatırası çok fazla satamam :(