folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Alfa Awus036h , 3Mt Usb Kablo Ve İlişkimiz

Alfa Awus036h , 3Mt Usb Kablo Ve İlişkimiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Arkadaşlar önceden alfa arkadaşım sağolsun 3 mt kablo ile çekiyordu felan sonra işte tanınmadı demeye başladı bende şimdi normal kablosuyla kullanıyorum 50cm likle neyse herkesin 3 mt lik usb kablosunu denedim yok arkadaş usb aygıtına güç gitmiyor sizce bunun yazılımsal bir sorunu var mıdır yani yazılımsal mıdır nedir sorun  ?

demin araya usb hub koydum oda 10 saniye tanıdı sonra kayboldu 

neden böyle oluyor ? 

olmadı ethernet kablosundan nasıl usb kablo yapabilirim internette görsel olarak hiç  birşey yok teşekkürler 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

alfa lar uzun süreli kullanımlardan sonra usb eskiyormu ne oluyorsa böyle problemler yaratmakta, 2 tane alfa yı çöpe atıp yenisini aldım bu yüzden. birini 2 birini 3 sene kullanmıştım çok bile dayandı :) şuan kullandığımdada usb de problem vardı elektronikçiye götürüp usb kablosunu söktürdüm 5 mt lik kablo lehimlettim yerine öyle kullanıyorum şimdi.

morf1n tarafından 14/Nis/13 14:22 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

1) usb kablololar 2.5 metreden sonra probleem çıkartmaya başlarlar hocam araya 5v destek koymazzsan eğer

2 ) eternet kabolsundan usb uzatabilrsin ama 5 metreden sonra oda problem çıkartır

wqeqweqweqweqweqwe

3 metreden uzun istiorsan adaptörlü olandan kullanmalısın yoksa güç kaybından dolayı usb çalışmayabiliyor

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Direk tanıyor hocam şuan öyle bağlıyım 

edit  : Ethernet kablosundan yaparsam olur gibi zannımca çünkü enn fazla 3 mt kullanıyorum ben

bir soru daha mesela ethernet kablosundan yaptık diyelim bir ucu dişi usb yapsak diğer uç ethernet kalsa pc ye ethernetten bağlasam olur mu ki ? 

0x656e tarafından 14/Nis/13 14:24 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Direk tanıyor hocam şuan öyle bağlıyım 

edit  : Ethernet kablosundan yaparsam olur gibi zannımca çünkü enn fazla 3 mt kullanıyorum ben

bir soru daha mesela ethernet kablosundan yaptık diyelim bir ucu dişi usb yapsak diğer uç ethernet kalsa pc ye ethernetten bağlasam olur mu ki ? 

direk taksan olmaz yakarsın sağı solu 

ama şu parçadan alıp taksan çok orjinal olur hem daha fazla lehimle uğraşmazsıın

qweqwe

:D edit mantık hatası yaptım yok olmaz   sakın deneme

iki ucuda usb olması lazım eternet ne alaka yahu ne manyak adamım ben :S

zalimadam tarafından 14/Nis/13 14:35 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

kablo çok uzunsa ortadan bi yerlerden kesip 5 v elektrik verebilirsin.hangi renkler enerji hangi renkler data hatırlamıyorum netten rahatlıkla bulabilirsin.

kapının girişindeki webcam odamdaki pcye bağlı arada 10 metre kadar mesafe var

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    freudSusHaksizsin bunu yazdı

kablo çok uzunsa ortadan bi yerlerden kesip 5 v elektrik verebilirsin.hangi renkler enerji hangi renkler data hatırlamıyorum netten rahatlıkla bulabilirsin.

kapının girişindeki webcam odamdaki pcye bağlı arada 10 metre kadar mesafe var

Elektrik bağlamakşansım yok usb anten balkonda olucak hocam 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Usb-Kablo-Ek-Guc-174391/

ver balkondan elektriği uzat işte kaç metre istiyosan 3-4-5-6 vs.

http://www.leyladansonra.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

cat5 mi cat6 mı artık ondan güç beslemesiz yapamazmıyız ki priz vs onlar bana fazladan şey gelicek çünkü uğraş 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

cat5 mi cat6 mı artık ondan güç beslemesiz yapamazmıyız ki priz vs onlar bana fazladan şey gelicek çünkü uğraş 

ben cat 6 kablo ile 9 mt uzatmak kablosu yapmıştım zamanında. USB Wifi adaptörüne bağlamak için. Çalışıyordu sıkıntı olmamıştı. sadece bir dişi bir erkek usb ucu olan bir kablo bul. Connecterlere yakın yerlerde kabloları kopart. cat6 kablo yu çifter çifter dolayarak araya uzatma kablosu olarak ekle.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    DrKill bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı

ben cat 6 kablo ile 9 mt uzatmak kablosu yapmıştım zamanında. USB Wifi adaptörüne bağlamak için. Çalışıyordu sıkıntı olmamıştı. sadece bir dişi bir erkek usb ucu olan bir kablo bul. Connecterlere yakın yerlerde kabloları kopart. cat6 kablo yu çifter çifter dolayarak araya uzatma kablosu olarak ekle.

Hocam hangi renk hangi renge internette bazı okudugum şeylerden bilgi aldımda sanırım cat kablolarda 8 renk varmış usb de 4 renk felan böyle 

ama tam detaylı bulamadım

Toplam Hit: 2601 Toplam Mesaj: 20