folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Alfa Awus036h , 3Mt Usb Kablo Ve İlişkimiz

Alfa Awus036h , 3Mt Usb Kablo Ve İlişkimiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

şuanda internete 11,5 metre usb uzatmalı wifi adaptor ile giriyorum kablo kaliteli olduktan sonra sorun çıkarmıyor bu kabloları bulana kadar neler çektim aynı firmanın kablosu bile bazen görmüyor laptop'u alıp vatane gidip tek tek deneyip öyle almıştım :)

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

hocam alet ne peki bende tp-link wn722n çalışıyor ama bu 1 mw oldugundan sorun çıkrıyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

hocam alet ne peki bende tp-link wn722n çalışıyor ama bu 1 mw oldugundan sorun çıkrıyor

üç farklı cihazla denedim içüde çalıştı everet bilmemne serisi 60 liralık bir cihaz priege realtek 8187,airties bilmemne serisi.

Hocam o beyazımsı kablolar dan bir çük olmuyor beş mereyi zor görüyor mavi kablolar var onlar kaliteli ama bazılarında olmuyor götür laptopu vatan bilgisayara tek tek dene çalışanı al

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı

cat5 mi cat6 mı artık ondan güç beslemesiz yapamazmıyız ki priz vs onlar bana fazladan şey gelicek çünkü uğraş 

ben cat 6 kablo ile 9 mt uzatmak kablosu yapmıştım zamanında. USB Wifi adaptörüne bağlamak için. Çalışıyordu sıkıntı olmamıştı. sadece bir dişi bir erkek usb ucu olan bir kablo bul. Connecterlere yakın yerlerde kabloları kopart. cat6 kablo yu çifter çifter dolayarak araya uzatma kablosu olarak ekle.

Hocam hangi renk hangi renge internette bazı okudugum şeylerden bilgi aldımda sanırım cat kablolarda 8 renk varmış usb de 4 renk felan böyle 

ama tam detaylı bulamadım

tam hatırlamıyorum. 5-6 sene önce yapmıştım. Ama bildiğim kadarıyla 8 kablonun ucunu açıp 2 şer 2 şer birleştirerek 4 de düşürüyorsun sonra usb lere bağlıyorsun.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    ibrahimeren bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı

üç farklı cihazla denedim içüde çalıştı everet bilmemne serisi 60 liralık bir cihaz priege realtek 8187,airties bilmemne serisi.

Hocam o beyazımsı kablolar dan bir çük olmuyor beş mereyi zor görüyor mavi kablolar var onlar kaliteli ama bazılarında olmuyor götür laptopu vatan bilgisayara tek tek dene çalışanı al

laptopu oraya götürmekte sıkıntı yani ama napalım :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Çözüme ulaşıldı bugün dedim Alfa'nın driverini silip Rtl8187 nin driverını realtekin sitesinden kurayım dedim kurdum ve şuan 1.5 mt kendi kablosu 3 mt kendi kablomile rahat rahat takılıyorum gençler :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Çözüme ulaşıldı bugün dedim Alfa'nın driverini silip Rtl8187 nin driverını realtekin sitesinden kurayım dedim kurdum ve şuan 1.5 mt kendi kablosu 3 mt kendi kablomile rahat rahat takılıyorum gençler :) 

söyle bi sıkıntın var bu sefer eski performansını kaybetti alet 

çözüm

http://www.wirelessdestek.com/kablo-konnektor/alfa-ausbc-5m-5-metre-repeater-ozellikli-usb-kablo

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Yoo kaybetmedi hocam yanlışın var şimdi asıl yerine koyucam çatır çatır :) usb de performansını kaybetti diyorlar ya o enfazla 10 kb felan oluyor hocam olsun o kadarda aman 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

5 metre ötesi usb 1.1 e düşüyor usb reperator güçlendirici kablolarda aynı mantıkla çalışıyor. Usb 2.0  kayıpsız 5 m fazlası ileten reparator kablo çıktıysa bilemem. Bendede aynı cihazın 2000mv olanı var awus036nh ralink çipsetli ve kablo en fazla 1 metre. 

Syntax error..
Toplam Hit: 2599 Toplam Mesaj: 20