folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Algı Ve Dikkat Eksikliği..

Algı Ve Dikkat Eksikliği..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Beyler  son zamanlar ciddi olarak gözle görünür farklar var .Bişeyleri geç anlıyorum gündüzleri işteyken sürekl uykum geliyo sürekli 

başım agrıyor  hiçbirşey yapasım yok .Adam bana bişeyler anlatıyor adamı dinliyomuş gibiyim ama anlamıyorum sonra düşündükçe anlıyorum sorunum ne ? yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba ne bölümüne gitmem gerekiyor ?  bu insanı zinde tutan haplar veya  vitaminnmi verirler ?  doktora olayı daha nasıl güzel ifade edebilirim ? 

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı

Beyler  son zamanlar ciddi olarak gözle görünür farklar var .Bişeyleri geç anlıyorum gündüzleri işteyken sürekl uykum geliyo sürekli 

başım agrıyor  hiçbirşey yapasım yok .Adam bana bişeyler anlatıyor adamı dinliyomuş gibiyim ama anlamıyorum sonra düşündükçe anlıyorum sorunum ne ? yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba ne bölümüne gitmem gerekiyor ?  bu insanı zinde tutan haplar veya  vitaminnmi verirler ?  doktora olayı daha nasıl güzel ifade edebilirim ? 

Psikiyatriye ve nörolojiye git. Burda anlattığın gibi doktorada anlatabilirsin.

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    eczaneden supradyn al 30 tane icinde anlat durumu onlar veriyo bendede vardi gittim anlattim hergun bi tane aliyom normalde hergun oglen uyurdum hep uykum olurdu artik yok duzeldi o durum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

b12 eksikliği vardır muhtemelen bendede olmuştu benzer etkiler kısa süreli unutkanlık dikkat algı eksikliği uyku problemi odaklanamama vs.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı
    eczaneden supradyn al 30 tane icinde anlat durumu onlar veriyo bendede vardi gittim anlattim hergun bi tane aliyom normalde hergun oglen uyurdum hep uykum olurdu artik yok duzeldi o durum

Hacı direk ilaç tavsiyesi vermeyin adama önce bir muayene olsun :D

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkrp
    mkrp's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    Mert_648 bunu yazdı

Hacı direk ilaç tavsiyesi vermeyin adama önce bir muayene olsun :D

multivitamin o ilaç böbrek yormaktan başka bişe değil

İnsanlar kahramanları oynuyorlar; çünkü korkaklar. Azizleri oynuyorlar; çünkü kötü ruhlular. Suikastçıyı oynuyorlar; çünkü yanıbaşlarındaki komşularını öldürmek için yanıp tutuşuyorlar. İnsanlar oynuyorlar ; çünkü doğuştan yalancılar!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Ritalin

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

Ritalin

Kırmızı reçeteli o ilacı alabilmek için istanbul çapa tıp fakültesine 4 ay gidip gelmem gerekti. Bipolar bozukluk var bende. Aynı şekilde acaip dikkat dağınıklığı ve unutkanlık yapıyor. B12 takviyesi yapmayı denedim ama ilaçları yutmayı bile unuturken bunu nasıl yapacağımı bir türlü bulamadım. Halen daha rahatlığım sebebiyle verilen ilaçları kullanmayı unutuyorum. 

Zihin egzersizleri yapabilirsin. Sayıları 0 dan 10 a kadar 10 dan 0 a kadar ve her seferinde 10 ar arttırarak say içinden. Aklına gelen her zaman yapabilirsin. Zihnini bazı şeylere odaklaman, ihtiyacın olan şeylere odaklamana da yardımcı olur.

Errare Humanum Est
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı

Hocam böyleyim böyleyim dersen böyle devam edersin. Yani bunu takıntı haline getirmemen gerek ilk önce. Psikiyatriye git dedikleri gibi.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

en az 6 aydır aynı şiddette yaşıyorsan psikiyatriden yardım alabilirsin.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Keyr00t bunu yazdı

b12 eksikliği vardır muhtemelen bendede olmuştu benzer etkiler kısa süreli unutkanlık dikkat algı eksikliği uyku problemi odaklanamama vs.

b12 eksik değildir ben de de var b 12 benim 126-500 olması gerekirken 495 ti :D 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 2037 Toplam Mesaj: 18