Algı Ve Dikkat Eksikliği..
-
Beyler son zamanlar ciddi olarak gözle görünür farklar var .Bişeyleri geç anlıyorum gündüzleri işteyken sürekl uykum geliyo sürekli
başım agrıyor hiçbirşey yapasım yok .Adam bana bişeyler anlatıyor adamı dinliyomuş gibiyim ama anlamıyorum sonra düşündükçe anlıyorum sorunum ne ? yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba ne bölümüne gitmem gerekiyor ? bu insanı zinde tutan haplar veya vitaminnmi verirler ? doktora olayı daha nasıl güzel ifade edebilirim ?
-
nevorapat bunu yazdı
Beyler son zamanlar ciddi olarak gözle görünür farklar var .Bişeyleri geç anlıyorum gündüzleri işteyken sürekl uykum geliyo sürekli
başım agrıyor hiçbirşey yapasım yok .Adam bana bişeyler anlatıyor adamı dinliyomuş gibiyim ama anlamıyorum sonra düşündükçe anlıyorum sorunum ne ? yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba ne bölümüne gitmem gerekiyor ? bu insanı zinde tutan haplar veya vitaminnmi verirler ? doktora olayı daha nasıl güzel ifade edebilirim ?
Psikiyatriye ve nörolojiye git. Burda anlattığın gibi doktorada anlatabilirsin.
-
eczaneden supradyn al 30 tane icinde anlat durumu onlar veriyo bendede vardi gittim anlattim hergun bi tane aliyom normalde hergun oglen uyurdum hep uykum olurdu artik yok duzeldi o durum
-
b12 eksikliği vardır muhtemelen bendede olmuştu benzer etkiler kısa süreli unutkanlık dikkat algı eksikliği uyku problemi odaklanamama vs.
-
Mert_648 bunu yazdıeczaneden supradyn al 30 tane icinde anlat durumu onlar veriyo bendede vardi gittim anlattim hergun bi tane aliyom normalde hergun oglen uyurdum hep uykum olurdu artik yok duzeldi o durum
Hacı direk ilaç tavsiyesi vermeyin adama önce bir muayene olsun :D
-
Easx bunu yazdıMert_648 bunu yazdıeczaneden supradyn al 30 tane icinde anlat durumu onlar veriyo bendede vardi gittim anlattim hergun bi tane aliyom normalde hergun oglen uyurdum hep uykum olurdu artik yok duzeldi o durum
Hacı direk ilaç tavsiyesi vermeyin adama önce bir muayene olsun :D
multivitamin o ilaç böbrek yormaktan başka bişe değil
-
Ritalin
-
RotKerim bunu yazdı
Ritalin
Kırmızı reçeteli o ilacı alabilmek için istanbul çapa tıp fakültesine 4 ay gidip gelmem gerekti. Bipolar bozukluk var bende. Aynı şekilde acaip dikkat dağınıklığı ve unutkanlık yapıyor. B12 takviyesi yapmayı denedim ama ilaçları yutmayı bile unuturken bunu nasıl yapacağımı bir türlü bulamadım. Halen daha rahatlığım sebebiyle verilen ilaçları kullanmayı unutuyorum.
Zihin egzersizleri yapabilirsin. Sayıları 0 dan 10 a kadar 10 dan 0 a kadar ve her seferinde 10 ar arttırarak say içinden. Aklına gelen her zaman yapabilirsin. Zihnini bazı şeylere odaklaman, ihtiyacın olan şeylere odaklamana da yardımcı olur.
-
nevorapat bunu yazdı
Hocam böyleyim böyleyim dersen böyle devam edersin. Yani bunu takıntı haline getirmemen gerek ilk önce. Psikiyatriye git dedikleri gibi.
-
en az 6 aydır aynı şiddette yaşıyorsan psikiyatriden yardım alabilirsin.
-
Keyr00t bunu yazdı
b12 eksikliği vardır muhtemelen bendede olmuştu benzer etkiler kısa süreli unutkanlık dikkat algı eksikliği uyku problemi odaklanamama vs.
b12 eksik değildir ben de de var b 12 benim 126-500 olması gerekirken 495 ti :D