Ali Agaoglu`Na Nasil Ulasabilirim?
-
edit zeybekustasi tarafından 22/Eyl/13 01:00 tarihinde düzenlenmiştir
-
Twitter'da "para ali" hesabındaki elemanın bağlantısı var diye biliyorum.
https://twitter.com/Para_Ali
(para.ali34@gmail.com) -
BosphorusPasha bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdı
bu akşam bizim burda değil, burda olsaydı arabasının camına not bırakırdım senn için :)
şaka bi yana eger gayet cddiysen kendin gel ayagına? istanbuldaysan haber verrim sana geldiği zamanlar, haftada 2 kere keir ortalama bazen hiç gelmiyor bazen de haftada 4 gece gelebiliyor,
gelince yan masada oturablirsin cafede takılıyor okey oynuyo yavsak :D
neresinde istanbulun haci ? atlar gelirim harbiden projem ciddi birkac is adamina daha yazdimda agaoglu daha bir muhtemel gorunuyo bu konuda
abü daha persembe veya carsamba akşamı burdaydı
ben beylerbeyindeyim Delfino kafeye gelir o yanında 5-6 araba daha gelir dıdısının dıdısı okeye 4. elemanları işte, sabaha kadar takılır benim de ev kafenin karsısında, haber veririm sana gelirse bnir gün lakin bu adam gec geliyo yahu 11den erken zannetmiyorum geleceğini.
yuzerek gecerim karsiya hic farketmez, pm ini bekliyorum haci zaten full tahribattayim geceleri yazarsan sevinirim
proje tutarsa sana da bi daire kurtaririm <3
-
meger bizim ali yıllar önce murat başaranın klibinde kalleş'i oynamış
-
istinyeparka kamp kur hocam :) oraya kesin geliyor. yanlış hatırlamıyorsam oranın otoparkında lüx arabalarını parkediyordu
-
Ulaşırım diye idda etmiorum ama ortak bağlantım var, bi ozet gecsene hocam sakincasi yoksa projeyi
-
HolyOne bunu yazdı
Ulaşırım diye idda etmiorum ama ortak bağlantım var, bi ozet gecsene hocam sakincasi yoksa projeyi
Adamın eli uzun dikkate al derim
-
188 80 :D
-
HolyOne bunu yazdı
vuuuuuuuuuuuuuuuvv şeyhimize bak!
-
HolyOne bunu yazdı
hocam computerwolf bi telefon numarasi verdi ali agaoglunun numarasiymis, benin keklemiyosa pazartesi konusucam o olmazsa pm atarim sana :)