Aliexpress Alınacak Ürün Hakkında Bilgi.
-
Selam Hocalar..
http://tr.aliexpress.com/item/2015-Hot-Smart-Tag-Bluetooth-Tracker-Child-Bag-Wallet-Key-Finder-GPS-Locator-Alarm-4-Colors/32295818973.html?s=p
bu ürünü almayı düşünüyorum fakat - tam olarak detay kısmındaki anlatılanı anlayamadım.. Bluetooth ve GPS diyor.
Bluetooth ile eşleştirip GPS üzerinden mi takip ediliyor nasıl yapılıyor. ?
-
ANLADIĞIM kadarıyla hem gps hem bluetooth ama gps için gsm lazım bağlantı kuracak ya gsmsiz kurabilirmiki?
-
bende onu anlamadım kanka
-
THT2005 bunu yazdı
bende onu anlamadım kanka
şimdi düştü hocam gps modülü sadece arabanın veya birşeyi bir yere koyduğunda geçerli yani atıyorum arabanı bir yere koydun konum işaretliyorsun cihazdan sonra gps üzerinden arabana gelebiliyorsun
normal şartlarda 22 metreye kadar engel olmadan bluetooth var
-
hazır aliexpres konusu varken bende unu sorim,
almayı düşünüyorum bi pakette 10 tane varmış gümrükte takılırmı acaba ? tecrübesi olan varmı butür alışverişşlerde ?
-
Serdarr bunu yazdı
almayı düşünüyorum bi pakette 10 tane varmış gümrükte takılırmı acaba ? tecrübesi olan varmı butür alışverişşlerde ?
takılması için sebep yokki
-
ya bunu çocuğuna takıyosun yanından uzaklaşınca telefondan uyarı veriyo herhalde öyle bişey sanırım
-
Serdarr bunu yazdı
Takılmaz bence
-
Anladığım kadarıyla 22 metre(75 feet demiş) içerisinde dinleme yapabiliyorsun ve telefondan 22 metre uzaklaşınca alrm veriyor olabilir.
edit: Bulunduğu yeri blouetooth a bağlı olduğu sürece GPS sinyali gönderiyorsanırım. Çok mantıklı değil zaten bluetooth dediğin nekadar mesafeden çeker.
Mekatronik tarafından 07/Ağu/15 15:24 tarihinde düzenlenmiştir -
hazır konusu varken ben de bişey sorayım gsm özelliği olan (hat takılabilen, 3g bağlantılı ancak kısıtlı özelliklere sahip pos cihazı gibi) aletler gümrüğe takılıyor mu?
-
pesimistzombie bunu yazdı
hazır konusu varken ben de bişey sorayım gsm özelliği olan (hat takılabilen, 3g bağlantılı ancak kısıtlı özelliklere sahip pos cihazı gibi) aletler gümrüğe takılıyor mu?
takılsa ne olur ki?