folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Aliexpress Alınacak Ürün Hakkında Bilgi.

Aliexpress Alınacak Ürün Hakkında Bilgi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Selam Hocalar..

http://tr.aliexpress.com/item/2015-Hot-Smart-Tag-Bluetooth-Tracker-Child-Bag-Wallet-Key-Finder-GPS-Locator-Alarm-4-Colors/32295818973.html?s=p

bu ürünü almayı düşünüyorum fakat -  tam olarak detay kısmındaki anlatılanı anlayamadım.. Bluetooth ve GPS diyor.

Bluetooth ile eşleştirip  GPS üzerinden mi takip ediliyor nasıl yapılıyor. ?

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ANLADIĞIM kadarıyla hem gps hem bluetooth ama gps için gsm lazım bağlantı kuracak ya  gsmsiz kurabilirmiki?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

bende onu anlamadım kanka

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

bende onu anlamadım kanka

şimdi düştü hocam gps modülü sadece arabanın veya birşeyi bir yere koyduğunda geçerli yani atıyorum arabanı bir yere koydun konum işaretliyorsun cihazdan sonra gps üzerinden arabana gelebiliyorsun

normal şartlarda 22 metreye kadar engel olmadan bluetooth var

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

hazır aliexpres konusu varken bende unu sorim,

http://www.aliexpress.com/item/Life-like-Fake-Roach-Blackbeetle-Cockroach-Trick-Joke-Toy-10Pcs-lot/32378374295.html

almayı düşünüyorum bi pakette 10 tane varmış gümrükte takılırmı acaba ? tecrübesi olan varmı butür alışverişşlerde ?

valar morghulis ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Serdarr bunu yazdı

http://www.aliexpress.com/item/Life-like-Fake-Roach-Blackbeetle-Cockroach-Trick-Joke-Toy-10Pcs-lot/32378374295.html

almayı düşünüyorum bi pakette 10 tane varmış gümrükte takılırmı acaba ? tecrübesi olan varmı butür alışverişşlerde ?

takılması için sebep yokki

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ya bunu çocuğuna takıyosun yanından uzaklaşınca telefondan uyarı veriyo herhalde öyle bişey sanırım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Serdarr bunu yazdı

Takılmaz bence

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mekatronik
    Mekatronik's avatar
    Erkek

Anladığım kadarıyla 22 metre(75 feet demiş) içerisinde dinleme yapabiliyorsun ve telefondan 22 metre uzaklaşınca alrm veriyor olabilir.

edit: Bulunduğu yeri blouetooth a bağlı olduğu sürece GPS sinyali gönderiyorsanırım. Çok mantıklı değil zaten bluetooth dediğin nekadar mesafeden çeker.

Mekatronik tarafından 07/Ağu/15 15:24 tarihinde düzenlenmiştir

Zaman geriye dönmemek üzere kapıyı çarpar umursamaz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

hazır konusu varken ben de bişey sorayım gsm özelliği olan (hat takılabilen, 3g bağlantılı ancak kısıtlı özelliklere sahip pos cihazı gibi) aletler gümrüğe takılıyor mu? 

:|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

hazır konusu varken ben de bişey sorayım gsm özelliği olan (hat takılabilen, 3g bağlantılı ancak kısıtlı özelliklere sahip pos cihazı gibi) aletler gümrüğe takılıyor mu? 

takılsa ne olur ki?

Toplam Hit: 1682 Toplam Mesaj: 15
p