Aliexpress Alınacak Ürün Hakkında Bilgi.
-
Hocam benim telefon ukimde şuan takıldı buyuk ıhtımal.Dh de konusu var elektronık 10 dolarlık esyalara vergi kesmısler , kimini geri yollamıslar 15 dolarlık ayakkabıya 77 tl vergı kesmısler.Bu vestel olayından sonra gümrük çok sıkı oldu hatta kanunsuz bıle davranıyolar.
Benim daha önce hiç ürünüm takılmamıstı paypal dispute konusunda tecrübesini aktaran biri olursa çok makbule geçer.
-
d3lete bunu yazdı
Hocam benim telefon ukimde şuan takıldı buyuk ıhtımal.Dh de konusu var elektronık 10 dolarlık esyalara vergi kesmısler , kimini geri yollamıslar 15 dolarlık ayakkabıya 77 tl vergı kesmısler.Bu vestel olayından sonra gümrük çok sıkı oldu hatta kanunsuz bıle davranıyolar.
Benim daha önce hiç ürünüm takılmamıstı paypal dispute konusunda tecrübesini aktaran biri olursa çok makbule geçer.
ups ile dhl ile felan sipariş geçmeyin
ayrıca normal freeshiping geldiyse kargo 10 dolarlık şeye 77 lira kesmezler etmişler olmuş bitmiş gibi şeyler kesin ifade yoktur
çinden 4 senede 80 sipariş geçtim
-
DJ_Alper bunu yazdıd3lete bunu yazdı
ups ile dhl ile felan sipariş geçmeyin
ayrıca normal freeshiping geldiyse kargo 10 dolarlık şeye 77 lira kesmezler etmişler olmuş bitmiş gibi şeyler kesin ifade yoktur
çinden 4 senede 80 sipariş geçtim
http://forum.donanimhaber.com/m_34582101/mpage_161/tm.htm
Hocam buranın yalancısıyım
-
DJ_Alper bunu yazdıpesimistzombie bunu yazdı
hazır konusu varken ben de bişey sorayım gsm özelliği olan (hat takılabilen, 3g bağlantılı ancak kısıtlı özelliklere sahip pos cihazı gibi) aletler gümrüğe takılıyor mu?
takılsa ne olur ki?
takılmasından kastım ülkeye sokmuyoruz geri gönderin olayı hocam. uzaktan yazdırmalı pos cihazı getirtmem lazım içine sim kart takılabiliyor 3g özelliği var telefon muamelesi görürse sıkıntı çıkar ondan soruyorum.