Aliexpress‘Deki Markalı Ürünler Orjianal Mi?
-
tuhaf şeyler var hocam. şimdi bu ürün için 12 cm deniyor, başka bi tane beğendim ona da 12 cm diyorlar (4.7 inç) sanrım rasgele yazılmış ölçüler
şimdi böyle durumda güvenmek mi lazım bunlara
-
En temizi satıcıya mesaj at hocam. Hemen geri dönüş yapıyorlar. Yalnız Ingilizceleri translate terk olduğundan beynin yanabilir.
-
Ulan hic ihtiyacim yok. Benimde alasim geldi.
-
orjinallik olayını öğrendim :)) işte cevabı

pek alasım gelmedi şimdi :D bu çantalar alsında çok kaliteli hocam, bi arkadaşda gördüm içine dokundum çantanın acayip yumuşak hassas.. şimdi çinden geleceklerin bu kadar kaliteli olmasının mümkünü yok, bırak çin i türkiyede bile böyle kaliteli çantaların üretileceğini sanmıyorum bu fiyata.
-
aliexpress den 20nin üzerinde alışverişim oldu, sadece 1 tanesi ürünün arkasında durmadı (jmf kulaklık-10binin üzerinde satmış) geri kalanın hepsi sorunsuz destek verdi. Birinde postacı çantası almıştım, üzerinde ufak bir boyama hatası vardı, satıcıya yazdım ve kısmi geri ödeme aldım. shark marka saat almıştım, saatin kordonu çok nadir de olsa kendiliğinden açılıyordu, fotoğraflarını çektim durumu anlattım adama, ücretisz bir şekilde ürünün yenisi gönderdiler. Böyle daha bir çok durumla karşılaştım. Türkiyedeki satıcılardan daha çok güveniyorum bu konuda onlara. Eğer alacağım şeyin acileyi yoksa kesinlikle tercihim aliexpress.
-
unbalanced bunu yazdı
tuhaf şeyler var hocam. şimdi bu ürün için 12 cm deniyor, başka bi tane beğendim ona da 12 cm diyorlar (4.7 inç) sanrım rasgele yazılmış ölçüler
şimdi böyle durumda güvenmek mi lazım bunlara
Hocam alsana şunu gelince foto atta ben de alayım :D
-
çoğu çin malı aliexpressin
-
huseyink bunu yazdı
çoğu çin malı aliexpressin
Sitenin kendisi Çinli olduğundan olabilir mi ?
-
valla şu üründen almıştım su 11.11 indirimimi ne vardı herşey ağır ucuzlamıştı, baya güvenerek aldım ama hiç memnun kalmadım üründen.
cogu ürünüde sahte diye duydum birçok kişiden, o yüzdendir ki pek güvenme derim :)
-
rapidhacker550 bunu yazdıHocam alsana şunu gelince foto atta ben de alayım :D
ben dandik ürün almam hocam :) aynı parayla buradan bir ürün alırım ve hemen elimde olur.. şimdi ordan alırsam hem 1 ay beklemem gerekecek hem de biliyorum acayip bir hayal kırıklığı yaşayacağım, benim pek şansım yoktur böyle şeylerde, gider en dandiğini seçerim :)
artık buradaki online sitelerden bir şeyler bakacağım, işin tuhafı bu adamların mağazalarını bile bulamıyorum başkentte, bi ara ürünlerini satan mağazaya gittim bi kaç tane sırt çantası vardı sadece.. ama cidden ürünleri kaliteli.