folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Aliexpress‘Deki Markalı Ürünler Orjianal Mi?

Aliexpress‘Deki Markalı Ürünler Orjianal Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

tuhaf şeyler var hocam. şimdi bu ürün için 12 cm deniyor, başka bi tane beğendim ona da 12 cm diyorlar (4.7 inç) sanrım rasgele yazılmış ölçüler

http://tr.aliexpress.com/item/The-new-2014-Swiss-Gear-Brief-Case-multifunction-laptop-bag-Roller-or-Shoulder-bag-CH-3705/1637579130.html

http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-male-shoulder-bag-casual-messenger-bag-business-bag-nylon-briefcase-laptop-bag/1489635706.html

şimdi böyle durumda güvenmek mi lazım bunlara

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

En temizi satıcıya mesaj at hocam. Hemen geri dönüş yapıyorlar. Yalnız Ingilizceleri translate terk olduğundan beynin yanabilir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lovenocturnal
    Lovenocturnal's avatar
    Erkek

Ulan hic ihtiyacim yok. Benimde alasim geldi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

orjinallik olayını öğrendim :)) işte cevabı

pek alasım gelmedi şimdi :D bu çantalar alsında çok kaliteli hocam, bi arkadaşda gördüm içine dokundum çantanın acayip yumuşak hassas.. şimdi çinden geleceklerin bu kadar kaliteli olmasının mümkünü yok, bırak çin i türkiyede bile böyle kaliteli çantaların üretileceğini sanmıyorum bu fiyata.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

aliexpress den 20nin üzerinde alışverişim oldu, sadece 1 tanesi ürünün arkasında durmadı (jmf kulaklık-10binin üzerinde satmış) geri kalanın hepsi sorunsuz destek verdi. Birinde postacı çantası almıştım, üzerinde ufak bir boyama hatası vardı, satıcıya yazdım ve kısmi geri ödeme aldım. shark marka saat almıştım, saatin kordonu çok nadir de olsa kendiliğinden açılıyordu, fotoğraflarını çektim durumu anlattım adama, ücretisz bir şekilde ürünün yenisi gönderdiler. Böyle daha bir çok durumla karşılaştım. Türkiyedeki satıcılardan daha çok güveniyorum bu konuda onlara. Eğer alacağım şeyin acileyi yoksa kesinlikle tercihim aliexpress.

der die das
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

tuhaf şeyler var hocam. şimdi bu ürün için 12 cm deniyor, başka bi tane beğendim ona da 12 cm diyorlar (4.7 inç) sanrım rasgele yazılmış ölçüler

http://tr.aliexpress.com/item/The-new-2014-Swiss-Gear-Brief-Case-multifunction-laptop-bag-Roller-or-Shoulder-bag-CH-3705/1637579130.html

http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-male-shoulder-bag-casual-messenger-bag-business-bag-nylon-briefcase-laptop-bag/1489635706.html

şimdi böyle durumda güvenmek mi lazım bunlara

Hocam alsana şunu gelince foto atta ben de alayım :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huseyink
    huseyink's avatar
    Erkek

çoğu çin malı aliexpressin

En İyi Savunma Suskunluktur Her Türlü Saldırıdan Korur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    huseyink bunu yazdı

çoğu çin malı aliexpressin

Sitenin kendisi Çinli olduğundan olabilir mi ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

valla şu üründen almıştım su 11.11 indirimimi ne vardı herşey ağır ucuzlamıştı, baya güvenerek aldım ama hiç memnun kalmadım üründen.

cogu ürünüde sahte diye duydum birçok kişiden, o yüzdendir ki pek güvenme derim :)

http://tr.aliexpress.com/item/Genuine-Marshall-Major-With-Microphone-Remote-On-Ear-Pro-Stereo-DJ-Headphone-Black-white-color-available/1411636347.html 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    Hocam alsana şunu gelince foto atta ben de alayım :D

ben dandik ürün almam hocam :) aynı parayla buradan bir ürün alırım ve hemen elimde olur.. şimdi ordan alırsam hem 1 ay beklemem gerekecek hem de biliyorum acayip bir hayal kırıklığı yaşayacağım, benim pek şansım yoktur böyle şeylerde, gider en dandiğini seçerim :)

artık buradaki online sitelerden bir şeyler bakacağım, işin tuhafı bu adamların mağazalarını bile bulamıyorum başkentte, bi ara ürünlerini satan mağazaya gittim bi kaç tane sırt çantası vardı sadece.. ama cidden ürünleri kaliteli.

Toplam Hit: 3102 Toplam Mesaj: 21