Aliexpress'ten Takı Seti Almak..
-
AliExpress'ten 10 civarında takı seti almak istiyorum.. ( Muhtemelen farklı kullanıcılardan )
Altın kaplama olanlarından..
Daha önce bu siteden alışveriş yapanlar herhangi bir uyarı da ya da öneri de bulunabilirler mi?
Ödemeyi nasıl gerçekleştireyim ?
Dolandırılma ihtimali ne kadar ?
Kaç günde gelir ?
Alabileceğim önlemler var mıdır ?
Ürün gelmezse paramı kurtarabilir miyim? Evetse nasıl ?
Daha önceden tecrube edinen ya da duyumları olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
-
ben sürekli alış veriş yapıyorum. şimdiye kadar problem yaşamadım. hatta şuan 9 adet ürün aldım gelmesini bekliyorum..
1 defa ürün alıp vaz geçtim , ödemesini iade ettileri..
Alış veriş yapacağın kişinin puan ı %96 dan aşağı olmamasına dikkat et. altın , broz , mücevher gibi simgeler bulunuyor. mücevher simgesi olanlardan alış veriş yapmayı tercih et :)
göndermiş olduğun mesajlara daha çabuk geri dönüş yapıyorlar. birde 1 veya 2 $ lık ürünler için genelde takip kodu vermiyorlar bilgin olsun. 0265646487446 böyle bir numara gözüküyor ama bu takip kodu değil. ( ama ürün eline ulaşıyor )
Daha önceleri 15 - 20 günde gelen ürünler şuan 30-45 gün içerisinde gelmeye başladı ( sebebini bilmiyorum ) Hatta telefon tutacağı aldım 60 günü geçti satıcı ek süre istedi 20 gün daha uzattık gelmesi 70 günü buldu..
ödemeleri k.k ile yapıyorum.
sormak istediğin başka birsey var ise yardımcı olmaya çalısırım.
-
Genelde kargo ödemesi ne şekilde oluyor?
Türkiye ye free shipping mi?
-
rappermcs bunu yazdı
Genelde kargo ödemesi ne şekilde oluyor?
Türkiye ye free shipping mi?
hocam genelde ücretsiz kargo oluyor. zaten bunu ürün alırken belirtiyor.. kargo bana daha hızlı gelsin dersen DHL gibi firmaların seçenekleri var bunları seçebiliyorsun.
-
bluetooth kulaklık almıştım.. kargo genelde ücretsiz oluyor.. 1 aydan önce eline ulaşmaz + daha çabuk ulaşsın istiyorsan ek kargo seçenekleri var onlarda ücretli oluyor.. bi de ürün alacağın kullanıcının puanına bak öyle alışveriş yap ben %95 in altında olanlardan alışveriş yapmanı önermem.
-
@THT2005 hocam takip kodunu istesekte mi vermiyorlar ? Eğer gümrükten geçerse nasıl takip edeceğiz?
-
motka bunu yazdı
@THT2005 hocam takip kodunu istesekte mi vermiyorlar ? Eğer gümrükten geçerse nasıl takip edeceğiz?
Hocam daha önce takip kodu istediğim bir satıcı benden ekstra 1,5$ gibi bir ücret istemişti. bende gerek duymadım. ama üründe elime ulaştı.
tabiki takip kodu olmadan ürünümüzü takip edemeyeceğiz ve gelmesini bekleyeceğiz. zaten 60 Gün lük geri sayım sayacı var bazılarında 39 gün olabiliyor. son 4 gün kala opendispute eder ürün gelmediği için para iadesi istersin.. yada ek süre verir gelmesini biraz daha beklerin. benim ürünün 70 günde geldiği gibi :)
-
THT2005 bunu yazdımotka bunu yazdı
Hocam daha önce takip kodu istediğim bir satıcı benden ekstra 1,5$ gibi bir ücret istemişti. bende gerek duymadım. ama üründe elime ulaştı.
tabiki takip kodu olmadan ürünümüzü takip edemeyeceğiz ve gelmesini bekleyeceğiz. zaten 60 Gün lük geri sayım sayacı var bazılarında 39 gün olabiliyor. son 4 gün kala opendispute eder ürün gelmediği için para iadesi istersin.. yada ek süre verir gelmesini biraz daha beklerin. benim ürünün 70 günde geldiği gibi :)
Geliyorsa sıkıntı yok o zaman.Teşekkürler hocam aklıma takılan oldu mu PM atarım :)
-
motka bunu yazdıTHT2005 bunu yazdımotka bunu yazdı
Geliyorsa sıkıntı yok o zaman.Teşekkürler hocam aklıma takılan oldu mu PM atarım :)
rica ederim hocam. :)
-
Adet miktarını fazla aldığımız zaman gümrükten nasıl geçirebiliriz ?
-
THT2005 bunu yazdımotka bunu yazdı
ben chinabuye dx kullanıyorum. duckrock çok iyidi ama kapandı.
ürünü 55 gün bekledimgelmeyince dispute açtım. adam gönderdim dedi aga dedim 55 gün olmuş istemiyom ver paramı dedim. gerekirse sana fazladan para veriyim düşük yıldız verme bokunu yiyim dedi.para iadesi aldım 10 gün sonra da ürün geldiydi :D