Aliexpress'ten Takı Seti Almak..
-
Yalnız fazla çingenelik yapmayın sonra adamlar Afrika'ya yollarım Türkiye'ye yollamam diyor. Adam bıkmış bizim mezarcılardan.
Mesala geçen Donanımhaber'de gördüm indirimli fiyattan güneş gözlüğü paylaşılmış bir sürü kişi sipariş vermiş sipariş verenlerden birinin çerçevesinde ufak bi çatlak var fotosunu koymuş foruma iade aldım yazmış haydi bu sefer herkes o fotoğrafla iade almaya çalışıyor.
-
mkyb bunu yazdı
Yalnız fazla çingenelik yapmayın sonra adamlar Afrika'ya yollarım Türkiye'ye yollamam diyor. Adam bıkmış bizim mezarcılardan.
Mesala geçen Donanımhaber'de gördüm indirimli fiyattan güneş gözlüğü paylaşılmış bir sürü kişi sipariş vermiş sipariş verenlerden birinin çerçevesinde ufak bi çatlak var fotosunu koymuş foruma iade aldım yazmış haydi bu sefer herkes o fotoğrafla iade almaya çalışıyor.
Yakında o da olur.Sahtekarlık dedin mi kafaları her türlü şeye çalışır.
-
bygeneral bunu yazdı
Adet miktarını fazla aldığımız zaman gümrükten nasıl geçirebiliriz ?
hocam 100 $ ve üzeri hiç alış verişim olmadı. faturayı düşük kesme falan olayları var diyorlar ama ne kadar doğru olur bilmiyorum..
birde aldığın ürün gümrükte takılırsa hesap ekstresinden çekilen tutarı istiyorlar diye duydum..sadece bir duyum hiç denk gelmedim yaşamadım.
telefon filan zaten hiç geçmiyor. yada parça parça gönderiyorlar burada topluyorsun. onuda satıcı kabul ederse v.s .vs bir başka yerde okumuştum.
-
ürünün gelir,kargo sıkıntısı yaşamasın,kredi kartı ile alışveriş yap sıkıntı olmaz,beklersin bazen türkiyeden aldığın üründen bile erken ulaşır (rekor 9 gün benim)
ama bence altın kaplama olayı sıkıntı.yazıları iyi oku gerçek altın kaplama yazıyorsa,müşteri memnuniyeti yüksekse,satıcının puanları yüksek ve olumlu ise,satıcı sadece takı işi yapıyor ise al derim
keşke buraya düşündüğün satıcının profilini falan atsaydın
-
tatil zamanı çinlilerin bu zamamanlar biraz daha geç gelir kargolar. yasak olmasına rağmen aliexpresten telefon dahi geriliyor bulmuşlar çakallığını, adam çinli müşteri temsilcilerinmin iki tanesi türk :)
-
nukeshore bunu yazdı
tatil zamanı çinlilerin bu zamamanlar biraz daha geç gelir kargolar. yasak olmasına rağmen aliexpresten telefon dahi geriliyor bulmuşlar çakallığını, adam çinli müşteri temsilcilerinmin iki tanesi türk :)
Telefon nasıl getirtiliyor hocam ?
-
murdery bunu yazdı
ürünün gelir,kargo sıkıntısı yaşamasın,kredi kartı ile alışveriş yap sıkıntı olmaz,beklersin bazen türkiyeden aldığın üründen bile erken ulaşır (rekor 9 gün benim)
ama bence altın kaplama olayı sıkıntı.yazıları iyi oku gerçek altın kaplama yazıyorsa,müşteri memnuniyeti yüksekse,satıcının puanları yüksek ve olumlu ise,satıcı sadece takı işi yapıyor ise al derim
keşke buraya düşündüğün satıcının profilini falan atsaydın
Hocam sizinle irtibata geçeceğim bu konuda..
-
http://tr.aliexpress.com/store/816360 türk müşteri temsilcisi var onunla irtibata geçin. adamlar hallediyor telefon geçirme işini.