folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Aliexpress'ten Takı Seti Almak..

Aliexpress'ten Takı Seti Almak..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yalnız fazla çingenelik yapmayın sonra adamlar Afrika'ya yollarım Türkiye'ye yollamam diyor. Adam bıkmış bizim mezarcılardan. 

Mesala geçen Donanımhaber'de gördüm indirimli fiyattan güneş gözlüğü paylaşılmış bir sürü kişi sipariş vermiş sipariş verenlerden birinin çerçevesinde ufak bi çatlak var fotosunu koymuş foruma iade aldım yazmış haydi bu sefer herkes o fotoğrafla iade almaya çalışıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Yalnız fazla çingenelik yapmayın sonra adamlar Afrika'ya yollarım Türkiye'ye yollamam diyor. Adam bıkmış bizim mezarcılardan. 

Mesala geçen Donanımhaber'de gördüm indirimli fiyattan güneş gözlüğü paylaşılmış bir sürü kişi sipariş vermiş sipariş verenlerden birinin çerçevesinde ufak bi çatlak var fotosunu koymuş foruma iade aldım yazmış haydi bu sefer herkes o fotoğrafla iade almaya çalışıyor.

Yakında o da olur.Sahtekarlık dedin mi kafaları her türlü şeye çalışır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    bygeneral bunu yazdı

Adet miktarını fazla aldığımız zaman gümrükten nasıl geçirebiliriz ?

hocam 100 $ ve üzeri hiç alış verişim olmadı. faturayı düşük kesme falan olayları var diyorlar ama ne kadar doğru olur bilmiyorum..

birde aldığın ürün gümrükte takılırsa hesap ekstresinden çekilen tutarı istiyorlar diye duydum..sadece bir duyum  hiç denk gelmedim yaşamadım.

telefon filan zaten hiç geçmiyor. yada parça parça gönderiyorlar burada topluyorsun. onuda satıcı kabul ederse v.s .vs  bir başka yerde okumuştum.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

ürünün gelir,kargo sıkıntısı yaşamasın,kredi kartı ile alışveriş yap sıkıntı olmaz,beklersin bazen türkiyeden aldığın üründen bile erken ulaşır (rekor 9 gün benim)

ama bence altın kaplama olayı sıkıntı.yazıları iyi oku gerçek altın kaplama yazıyorsa,müşteri memnuniyeti yüksekse,satıcının puanları yüksek ve olumlu ise,satıcı sadece takı işi yapıyor ise al derim

keşke buraya düşündüğün satıcının profilini falan atsaydın

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tatil zamanı çinlilerin bu zamamanlar biraz daha geç gelir kargolar. yasak olmasına rağmen aliexpresten telefon dahi geriliyor bulmuşlar çakallığını, adam çinli müşteri temsilcilerinmin iki tanesi türk  :)

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek
    nukeshore bunu yazdı

tatil zamanı çinlilerin bu zamamanlar biraz daha geç gelir kargolar. yasak olmasına rağmen aliexpresten telefon dahi geriliyor bulmuşlar çakallığını, adam çinli müşteri temsilcilerinmin iki tanesi türk  :)

Telefon nasıl getirtiliyor hocam ?

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek
    murdery bunu yazdı

ürünün gelir,kargo sıkıntısı yaşamasın,kredi kartı ile alışveriş yap sıkıntı olmaz,beklersin bazen türkiyeden aldığın üründen bile erken ulaşır (rekor 9 gün benim)

ama bence altın kaplama olayı sıkıntı.yazıları iyi oku gerçek altın kaplama yazıyorsa,müşteri memnuniyeti yüksekse,satıcının puanları yüksek ve olumlu ise,satıcı sadece takı işi yapıyor ise al derim

keşke buraya düşündüğün satıcının profilini falan atsaydın

Hocam sizinle irtibata geçeceğim bu konuda.. 

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://tr.aliexpress.com/store/816360   türk müşteri temsilcisi var onunla irtibata geçin. adamlar hallediyor telefon geçirme işini.

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
Toplam Hit: 2309 Toplam Mesaj: 19
aliexpress